Læs også:

Close
Aprilfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Aprilfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Så er det snart april og dermed tid til en masse dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Cheekleaders

Der er to nye Benefit-paletter at vælge mellem. Her ser du bronzeudgaven.

Blush paletten: Få pep-rally-pink kinder med Pink Squad Paletten i fuld størrelse for at rødme, lysne og highlighte. Nu inkluderet med den nye Tickle Golden-pink Super Silky Highlighter.

Bronze paletten: Glød og Bronze med Bronze Squad Paletten, perfekt til at fremhæve, kontur og bronze. Nu inkluderet den nye Cookie Golden-Pearl,  Super Silky Highlighter og ny Hoola Caramel Medium-Deep Matte Bronzer.

benefit cheek leaders benefint palette makeupBenefit palette, 515 kr., fås i alle Sephorabutikker

Fødselsdagsbarn

Yves Rocher fylder 60 år, og i den forbindelse har de lavet en jubilæumsversion af den klassiske håndcreme, der er en limited edition. Tillykke til både Yves Rocher og den lækre håndcreme.

Ligesom ansigtet har hænderne brug for daglig fugttilførsel, pleje og beskyttelse. Denne creme har en øjeblikkelig fugtgivende effekt, som samtidig holder længe. Med økologisk arnica får hænderne en god daglig beskyttelse mod ydre angreb. Siden 1995 har man brugt Arnica chamissonis, der dyrkes på Yves Rochers økologiske plantager i La Gacilly. Denne smukke blomst har vist sig at have virkelig gode beskyttende egenskaber mod ydre påvirkninger.

håndcreme Yves_Rocher_My_LongLasting_Moisturizing_Hand_Cream_60_Years_75ml_DKK49

Yves Rocher håndcreme, 49 kr. , www.yves-rocher.dk

Smukke bryn

Aveda er kommet med disse fine nye brynblyanter. Brow Definer både former, udfylder og skaber de mest perfekte bryn. Den kommer i fire farve-supplerende nuancer og er beriget med planteudvundne blødgørende og plejende elementer, vokse og mineraler. Den sikrer en nem og glidende applicering samt holdbar farve, der ikke tværes ud og som kan modstå vand, sved og luftfugtighed.

Brow Definer sikrer dobbelt applicering med en spids kant og en flad, skrå kant. Brug den spidse kant til at optegne og forme brynene med fine, diskrete linjer, og den skrå, flade kant til at fylde ud og skabe en større brynflade. Marula olie er med til at sikre en glidende applicering og blandbar farve, carnauba og candelilla sikrer holdbar farve, der ikke tværes ud, er vand, sved og luftfugtighedsafvisende. Det er en 100 procent mineral-udvundet farve, der giver et mættet farveresultat og en perfekt brynfarve. Og så er den vegansk.

Tip når du skal vælge, hvilken farve der passer til dig:

Brow Definer kommer i fire nuancer, som er designet til at komplementere din hårfarve:

Light Blonde: Anbefales til varmt blond hår med gyldne undertoner
Dark Blonde: Anbefales til køligt blond hår med ask undertoner
Light Brown: Anbefales til varmt, brunt eller rødt hår med kobberagtige eller gyldne undertoner.
Dark Brown: Anbefales til køligt brunt, sort eller rødt hår med lilla, neutrale eller ask undertoner.

bryn brynblyant Aveda_Brow_Definer_Group_DKK299

Aveda brynblyant, 299 kr., nærmeste forhandler på 33 25 59 00

Musikduft

Ariana Grande er en fantastisk kunstner og musiker. Men hun har gang i mange andre ting ved siden af. Blandt andet dufte. Der er netop kommet en ny duft fra hende, der hedder Cloud. Ofte tænker man måske – “hun har bare lagt navn til en duft” – men Ariana har selv været med i hele processen og vitterlig haft en holdning til alt.

Den er derfor meget personlig og er inspireret af hendes egen personlighed; varm, passioneret, ungdommelig, chick og ikke alt for kompliceret. Duften er fyldt med sprudlende frugter, et ultra feminint blomstrende hjerte og en lidenskabelig base af cremet moskus og lyst træ. En god duftkombination.

Ariana Grande_Cloud duft kunstner parfume

Cloud fra Ariana Grande, 415 kr. for 50 ml. edp, www.matas.dk

Husk nu den solcreme

Kan man sige det for mange gange? Nej, det kan man ikke. For vi danskere bliver nærmest euforisk af glæde, når solen titter frem. Og så glemmer vi alt om at passe på, for lidt farve på næsetippen er godt. Meeeeeeeen tag nu den solcreme på. Din hud vil takke dig for det nu, og når du bliver gammel og måske IKKE rynken som et gammelt æble. Gå helst ikke under 30 SPF – og bare rolig, du skal nok blive brun alligevel.

Jeg kan godt lide pHformula’s solcremer, og de har også en C.C. Cream, der er multifunktionel ansigtssolcreme. Der er naturligvis bredspektret UVA- og UVB-solbeskyttelse i, men den er også rig på antioxidanter som for eksempel vitamin C. Dermed beskyttes huden nemlig også mod fotoaldring (for tidlig ældning), tørhed og frie radikaler. Samtidig får du, da det er en C.C. cream en ensartet hud, udstråling og frisk glød i kinderne. Den er ret holdbar og dækker godt. Den fås i fire farvevarianter light, medium, dark og dark plus.

CC cream solcreme sol phformula

pHformula C.C. Cream, 375 kr., pHformula forhandles hos Beauty Akademiet og hos mere end 130 professionelle hudplejeklinikker. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 45 70 21 10 70

Fin ny eos

Jeg kan godt lide de små eos-læbepomader. Den nye eos Color Boost giver uimodståelige bløde læber med et let strejf af farve i, der tilpasser sig dine læbers eget pH-niveau og giver dem farve, som er ligeså unik som dig med eos‘ Advanced Color Technology. Det er da smart. For man ser det ikke rigtigt, men dog alligevel får læberne lidt mere farve.

eos læber læbepomade

EOS læbepomade, 69 kr., fås hos Matas, Sephora og på evolutionofsmooth.com

Veganske negleplejeprodukter

Det kan nogen gange være svært at passe godt på de negle. Men med Iduns nye negleplejeprodukter går det bare lidt lettere. I serien findes en negleolie, der nærer og plejer negle samt neglebånd. Der er sød mandelolie, citronolie og E-vitamin i, og den ultra-lette konsistens sikrer effektiv næring uden at efterlade overskydende olie. Bonus er den er vegansk og uden farvestoffer.

Anvendelse: Masseres ind på negle og neglebånd. Anvendes dagligt og efter behov – gerne flere gange dagligt.

vegansk negle negleolie IDUN_Hand_Nail_Oil_11mlDKK79

Idun negleolie, 79 kr., www.matas.dk

En lækker saltvandsspray

Man nænner nærmest ikke at pakke den ud. For nøøøøj den indpakning er pæn. Men jeg gjorde det. Og bag findes en rigtig lækker saltvandsspray fra Davines. Inside Sea Salt Spray fra det italienske luksus haircare brand Davines er et musthave til dig, der ønsker et pjusket og fyldigt strand-look med et mat finish.

Den tilføjer vitterlig håret tekstur og volumen og et let hold. Emballagen er i øvrigt i en miljøvenlig emballage, og den er fri for parabener, og så er der det for hele More Inside-linjen, som er en alsidig stylinglinje med alt, du behøver. Alle produkterne er i miljøvenlig og CO2 neutralt emballage, og papiret som bruges til emballagen er FSC-certificeret og kommer fra ansvarligt drevne skove i overensstemmelse med strenge miljømæssige, sociale og økonomiske standarder.

saltvandsspray saltvand davines hår hårpleje

Davines saltvandsspray, 235 kr., www.beautycos.dk

Kaktus blomst

The Body Shop har lanceret en ny limited serie, der hedder Cactus Blossom. Jeg kan lige så godt sige det. Den dufter VIRKELIG godt. Det er sådan en blanding af blomst og “renhed”. Og den er IKKE meget voldsom i duften. Jeg er virkelig vild med den. Noterne er af stjernefrugt, appelsin, musk og hibiscus. Den indeholder kaktusblomst ekstrakt fra Marokko og sheasmør (selvfølgelig). At den så også er mega fin, gør den ikke mindre interessant. Den har alle de kendte egenskaber og ingredienser, som Body Butter normalt har. Den er i butikkerne fra 2. april.

creme body shop castus blossom kaktusblomst body butter

Body Butter fra The Body Shop, 125 kr., www.bodyshop.com/da

Preparation fra Klairs

Klairs Supple Preparation Facial Toner er ret populær og har vundet flere priser – af god grund, for den er virkelig god. Den er formuleret med en hudvenlig pH, og så indeholder den blandt andet aminosyrer, Centella Asiatica, hyaluronsyre og lakridsrods-ekstrakt. Den er virkelig god til at berolige, hydrere og reparere huden, mens samtidig balancere hudens pH.

Jeg synes, den er perfekt som det første trin i din hudplejerutine, og kan anvendes både morgen og aften efter ansigtsrens. Kan bruges af alle hudtyper. Og så er den ikke så stor, så den er nem at have med “on the go”. Jeg havde den for eksempel med til Marrakech, hvor jeg brugte den hver dag. Bonus er, at den dufter af urter, og man føler sig frisk, når man har taget den på.

klairs beauty serum ansigt

Klairs Preparation, 219 kr., www.surisuri.dk

Skin Glow

Raunsborg er kommet med tre nye kosttilskud. Indtil nu har jeg testet Skin Glow, der tilfører din hud næringsstoffer indefra og altså bliver smuk indefra. Der er blandt andet brændenælde-pulver, birkeblade samt vitamin E i. Raunsborg kan både det med cremer og urter og er denne gang gået på skattejagt i naturens skatkammer. Jeg synes klart, man kunne se en forskel på min hud, som om man har gennemrenset den og fået lidt mere frisk hud. Der er 90 kapsler i, og man tager to om dagen – en morgen en aften – i forbindelse med et måltid.

kosttilskud raunsborg skin glow

Skin Glow, 349 kr., www.raunsborg.dk

Solen skinner

Glem nu ikke solcremen, når solen titter frem. Vichy har en lækker solcreme i serien Capital Soleil med højt bredspektret UV-beskyttelse i. Den fås med en SPF 30 eller SPF 50. Den har en let konsistens og fugter huden godt grundet indholdet af hyaluronsyre. Det er en spray – hvilket jeg elsker – så den er nem at smøre ud, og efterlader ikke hvide mærker. Og så er den water-resistant. Husk nu at brug rigelig, du skal nok blive brun, bare på den “rigtige måde”.

vichy capital soleil solcreme spf 30

Vichy solcreme, 215 kr., www.webapoteket.dk

Biotherm

Biotherms serie Life Plankton er en lækkerbisken for alle, der gerne vil har en glattere hud og mere glød – også rundt om øjnene, som øjencremen i serien kan hjælpe med. Den styrker nemlig øjenområdet mod daglige aggressioner og forebygger fine linjer samt udglatter øjenomgivelserne. Jeg synes, at jeg allerede efter måske otte dage kunne se huden blev pænere. Med tiden, mindskes fine linjer og synligheden af mørke rander. DET er jo heller ikke værst. Jeg kan også godt lide den letvægtsnærende gelcreme-konsitens, der efterlader huden opfrisket og stålende. Den indeholder 5 procent LIFE PLANKTON(TH), der er Biotherms signatur-ingrediens. Brug den morgen og aften.

biotherm øjencreme life plankton creme

Biotherm øjencreme, 350 kr., www.magasin.dk

Farvel pigmentforandringer

Exuviance OptiLight-serum har ikke bare fået nyt navn og emballage, men er samtidig blevet tilført nogle nye og forbedrede ingredienser. Den arbejder aktivt med eksisterende pigmenteringer og forhindrer, at der dannes nye. Men ud over C-vitamin og lakridsekstrakt indgår nu også de to ingredienser Niacinamide og B-resorcinol, en virkelig powerduo, når det drejer sig om at skabe en jævn hudtone. Niacinamide har desuden en positiv effekt på størrelsen af porer, acne og hudkvaliteten generelt. Jeg synes klart, at jeg har en klarere og mere strålende hud med Exuviance nye OptiLight! Er du i tvivl, om det er et produkt for dig, så brug endelig personalet på Exuviances klinikker.

exuviance serum pignementforandringer dark spots face

Exiviance serum, 449 kr., ring 33 91 91 48 for nærmeste forhandler eller køb på www.swedishface.dk

Simple wipes

Ved brug af micellar vandteknologi giver disse wipes fra mærket Simple øjeblikkelig fugt samtidig med, at de fjerner snavs, makeup eller små urenheder i huden. Duften er ret neutral – næsten som en baby wipe. Men jeg synes, de er gode og prisen er overkommelig.

simple wibes vådservietter

Simple wibes, 39 kr., kan købes i Super Brugsen, Fakta og Kvickly

 

Læs også:

Interview med forfatter Dolly Alderton

Dolly Alderton_@ Joanna Bongard_2

· Mere fra samme kategori ·