Læs også:

Close
Tivoli-Rytteriet - live i Tivoli-Martin Buch og Rasmus Botoft som karaktererne Snobberne

Anmeldelse: Rytteriet – Live i Tivoli

Underholdning  | 
Det synes redaktionen: 6

Afsted til Tivoli! Rytteriet er tilbage i en forrygende morsom og skæv hyldest til livet – med alt hvad det indebærer af alkohol, dysfunktion, sex, sorg og glæde

Efter en bragende succes i foråret 2018, hvor Rytteriet spillede for totalt udsolgte sale i Glassalen, er den komiske trio nu tilbage med 29 forestillinger med Rytteriet – Live i Tivoli!

Uanset om du kender de elskede karakterer fra Rytteriet, så kan du nu nyde synet eller gensynet med den hylende morsomme satiregruppe, som er tilbage med liveshow fra den 27. marts og indtil den 27. april i år. Gruppen består af Martin Buch, Rasmus Botoft og den folkekære Bodil Jørgensen, hvis medvirken på livescenen har høstet store roser fra anmelderne.

Gennem deres efterhånden mange leveår har gruppen fået opbygget sig en perlerække af skønne figurer, og vi får nu lov til at blive underholdt af dem endnu en gang!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tivoli-Rytteriet - live i Tivoli-27601
Rytteriet – Live i Tivoli spiller fra den 27. marts og indtil den 27. april. (Foto: Tivoli)

Som fod i hose

Showets scenografi er som skræddersyet til den gamle have. Ved første skridt ind i salen mødes man af den imponerende flotte gammeldags tivoli-karrusel! Skønt du denne gang finder guitarer, bas, forstærker og trommesæt, hvor der normalt er heste, giraffer og elefanter, spiller det hele genialt sammen. Scenografien bliver udnyttet særdeles godt og sætter den hyggelige stemning allerede fra begyndelsen. Hele salen bruges også undervejs, og det giver en nærhed med skuespillerne, som passer så godt til genren. Man kommer på en eller anden måde lidt tættere på både dem og nabomanden og får den der fælles forståelse for det groteste ved både livet og menneskerne. Tak Rytteriet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tivoli-Rytteriet - live i Tivoli-Martin Buch som Stripper Jens
Martin Buch som #metoo-ramt Stripper Jens. Det er ikke noget kønt syn – men sjovt er det. (Foto: Tivoli)

Snobberne fra Nordsjælland

Du kender formentlig den skønne Fritz og søde Poul, som med halvsnaldrende stemmer leverer absurd upassende bemærkninger fra samfundets top (skål på det), og så er der Præsten, hvis håb for fremtiden er helt fortabt. Det groteske i Rytteriets satire ligger i, at fiktionen måske ikke ligger så langt fra virkeligheden, og derfor kan de ramme, hvor nerven spænder allermest og få folk til at grine højlydt, imens de krummer tæer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bodil Jørgensen som Præsten i Tivoli-Rytteriet
Bodil Jørgensen som ‘Præsten’ i Rytteriet – Live i Tivoli. (Foto: Tivoli)

Rasmus Botoft og Martin Buch om at spille i Glassalen igen

– Vi har nydt at spille i Glassalen. Det er en ganske særlig sal, vi har følt os hjemme i. Vi er vilde med cirkusstemningen og den intimitet med publikum, der er i Glassalen. Vi er meget glade for, at vi får mulighed for at vende tilbage her i 2019, og vi glæder os til at tage endnu en tur i Rytteriets Tivoli Karrusel og fejre Tivolis 176-års fødselsdag sammen med alle Rytteriets karakterer og vores skønne husorkester.

Rytteriet har opbygget en stor fanskare med deres underholende personunivers med skæve eksistenser og pudsige og skøre typer. Man kan ikke andet end at blive underholdt af de elskede Rytteri-karakterer som Erik og Else, Snobberne, Stripper-Jens, Tulle, Gumbas-manden og Præsten i fin forening med en masse musikalske indslag og andre overraskelser!

Vores favorit

Nu skal vi jo ikke afsløre for meget. Men en lille teaser, og som du helt sikkert også vil høre om i medierne, er Martin som Thomas Helmig. Aldrig har de tætsiddende læderbukser siddet tættere, eller der været vrikket mere med røven end her. Og sagt pik … Så er du advaret – eller måske endnu mere klar til en sjov aften i Tivoli med de skøre, vanvittige og ikke mindst absurd dygtige entertainere, der giver dig gode grin fra start til slut. Glæd dig – du vil ikke blive skuffet!

 

Showet får 6 M’er herfra!

rating 6

 

Læs også:

Filmanmeldelse: Van Gogh – Ved evighedens port

At Eternity's Gate 4 van gogh maler kunstner (Foto: Scanbox)

· Mere fra samme kategori ·