Læs også:

Close

12 ting, du kender, hvis du har store bryster

Underholdning  | 

Der er mange, der tror, at det ikke er andet end ren lykke at have et stort forparti. Kvinder med fyldige attributter ved dog, at det ikke kun er en dans på roser …

Der er nu ikke noget som at spise en småkage kun for at kigge ned og se, at pigerne har grebet samtlige krummer for dig.

Bevares, der er også masser af gode ting ved at have store bryster, eksempelvis kan de bruges som iPad-støtter, og de fylder altid en pæn bluse maksimalt ud, men det kan også være lidt besværligt af og til.

Se også: Lena gik fra B til D-skål: Sådan var min brystoperation

Suk … (Foto: All Over)

1: BH-shopping er tæt på en umulig opgave

At finde en god bh eller bikinitop er nogenlunde lige så nemt som at finde en enhjørning.

Finder man en bh med god støtte, er chancen for, at den har samme charme (og størrelse) som en faldskærm rimelig stor. Prisen er som regel også et kapitel for sig.

Ashley Graham Breast GIF - Find & Share on GIPHY

De fine små blonde-bh’er, der er på mode i øjeblikket er også no go. De forsvinder i et hav af babs. Men pæne er de. På billederne. Don’t get me started on strapless bras.

Til gengæld kan den umulige jagt være det hele værd, for når du finder den rigtige bh, der er støttende, smuk og feminin, er til at betale og bedst af alt; får pigerne til at se smukke ud, er dine babser en ustoppelig (tiltræknings)kraft.

???its so unfair..#bigboobsproblem

A post shared by Amaya (@yayabear99) on

 2: Folk tror ikke på din størrelse

Det er svært at finde nogen, der tror på, at dine babser er ægte.

Når du så først har overbevist dem, så kommer næste udfordring: At få dem til at tro på, at der faktisk findes størrelser, der går over DD – faktisk helt op til mere end J.

Yes, why yes they are!! #realboobs

A post shared by Jennifer Lawson Burke (@jennyred369) on

3: Du kommer ufrivilligt til at flashe

Som Patrick Swayze sagde i Dirty Dancing: “Nobody puts baby in a corner”, og det samme kan siges om dine bryster.

Det er sikkert som amen i kirken, at du på et eller andet tidspunkt mere eller mindre frivilligt kommer til at flashe børn, ældre eller andre sagesløse mennesker, når pigerne ikke længere føler for at blive i BH’en eller bikinitoppen.

Se også: Sprøjteorgasmer: Har du også undret dig over, hvad de indeholder?

4: Strejferen

Du kan næsten også være helt sikker på, at du dagligt strejfer mennesker og ting med dine bryster. Eller værre endnu: Slår dem.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

5: Visse sportsgrene er ikke på din radar

At finde en sports-bh, der passer, er nogenlunde dobbelt så svært som at finde en god bh. Det er faktisk nemmere at undgå sportsgrene, der involverer hop.

Alternativt kan du jo tape dem ind i gaffatape!

6: Trapper kan være smertefulde

Ligesom visse sportsgrene er for hoppende til, at det ikke gør ondt, kan det at gå ned ad trapperne være lidt af en mission.

Eksempelvis kan du risikere at slå dig selv ud med en vildtflyvende babs, hvis du løber for hurtigt ned af trapper, eller du kan risikere at skvatte over dine egne fødder, som du ikke har set, siden dine bryster voksede ud.

Big Boobs GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Videoguide: Sådan passer du bedst på dine bryster

7: Sovepositioner er et kapitel for sig

Hvis du ikke har ondt i babserne, når du sover på maven, så vil deres fylde gøre, at din ryg bukker mere. Det vil gøre ondt i lænden.

Ligger du på siden, kan de komme i klemme imellem dig og madrassen, i mellem hinanden, i mellem dig og din arm. Listen er lang.

Sover du på ryggen, kan de flyde lidt ud til siden, og det kan også gøre en anelse nas. At vi overhovedet får søvn er tæt på at være et mirakel!

8: Alt andet end stretchstof er udelukket

Ligesom bh-indkøb kan være lidt af en bedrift, kan tøjkøb også være et projekt af dimensioner – i hvert fald når din brystkasse er involveret.

Du kender det garanteret: At kjolen sidder perfekt på hofter, taljer og arme, men eksploderer hen over brysterne.

Knappede skjorter er totalt no go, medmindre du gerne vil give dine medmennesker et peak ind til undertøjet, og dine bryster skubber løse gevandter så langt ud fra resten af din krop, at folk tror, at det er en ventekjole.

Højhalsede bluser gør dine to piger til én stor unibabs, og går du i en nedringet kjole, er det ikke chikt, men promiskuøst.

http://giphy.com/gifs/11lzr0AXEQooKY

9: Svedige babser

Medmindre du monterer et superabsorberende natbind på hvert bryst, så er chancen for, at du kommer til at svede igennem din bluse bare én gang i dit liv overhængende stor.

The joy of the boobies.

http://giphy.com/gifs/mtvstyle-FskEsN7QfBBZu

Se også: Træt af redigerede kroppe? Gå en tur i svømmehallen

10: Du finder ting mellem dine bryster

Din kavalergang er som Marianergraven – dyb og fuld af mysterier. Du kan eksempelvis finde chokolade, krummer, billetter, halskæder, taskeremme, nøgler og myg(!) imellem dine bryster.

Sciencegirlfriends GIF - Find & Share on GIPHY

11: Du er kendt for dine bryster

Ligegyldigt hvor tækkeligt du er klædt, vil du få at vide, eller kunne se, at dine fortrin er yderst distraherende for andre mennesker.

Du vil nok også opleve, at de er dine kendetegn;

– Kender du Louise?

– Nej?

– Det er hende med de store bryster.

– Nååh, jo, hende kender jeg.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

12: Geniale som borde

Til trods for at det meste kan gå tabt i din bh, så er store bryster helt geniale som borde og støtter for tallerkener, iPads og andet. Så er hænderne frie til andre ting.

Slip dem fri

Men uanset størrelsen på pigerne, så tror jeg, at de fleste kvinder er enige om, at det bedste tidspunkt på dagen er, når man åbner den bh og smider den på tværs af soveværelset. Can I get an Amen?!

· Mere fra samme kategori ·