Læs også:

Close
Oscar, oscars, pris, hollywood, sko, tøj, kjole, outfit, fashion, mode, rød løber

Oscar 2019: De mest spektakulære kjoler på den røde løber

Underholdning  | 

Årets Oscar-show løb af stablen søndag nat og vi viser her de vildeste kjoler og smykker

Kalenderåret for prisuddelinger nåede sin store finale natten til mandag og dermed sluttede sæsonen af med de største show-stoppende kjoler og mode på den røde løber. Vi har samlet nogle af de vildeste kjoler til dig og ser på nogle af de overraskende øjeblikke, som blandt andet byder på en dansk hyldest!

Lady Gaga

’A Star Is Born’-darling Lady Gaga opførte sammen med Bradley Cooper en intens performance i sin sorte stilrene Alexander McQueen kjole og historiske Tiffany smykke. Om halsen bar hun nemlig en helt særlig 128-karat gul diamant fra Tiffany & Co. Smykket er kun brugt tre gange i sin 142 års levetid. En af gangene var på det kendte billede af Audrey Hepburn fra filmen ’Breakfast at Tiffany’s’ fra 1961.

https://www.instagram.com/p/BuSPwXvljdh/

Øjeblikket, der stjal opmærksomheden til dette års Oscar-show var Lady Gaga og Bradley Coopers intime opførsel af ’Shallow’ på scenen.

Jennifer Lopez

Sangerinden Jennifer Lopez var også at spotte på den røde løber i sin disco-kugle lignende kjole af Tom Ford.

https://www.instagram.com/p/BuSUp8nlxtQ/

Glenn Close

En af de mest ekstravagante kjoler sad flot på skuespillerinden Glenn Close, som var nomineret for ’Bedste kvindelige skuespiller’ for sin rolle i filmen ’The Wife’. Hun bar en guld kjole af Carolina Herrera med fire millioner perler og med en vægt på 19 kilo!

https://www.instagram.com/p/BuSMH6zFDdC/

Emma Stone

’La La Land’-stjernen Emma Stone trådte op i en bronzefarvet kjole fra det eksklusive mærke Louis Vuitton. Skuespillerinden ser skøn ud i sin kjole, der matcher hud og hår trods, at den flere steder på de sociale medier er blevet sammenlignet med diverse fødevarer (heriblandt en vaffel og brændt fiskeskind).

https://www.instagram.com/p/BuSf434HrGG/

Kacey Musgraves

Altid smukke Kacey Musgraves var iklædt en baby-lyserød kjole fra designeren Giambattista Valli. Candyfloss eller ej, så er vi ret vilde med hendes look.

https://www.instagram.com/p/BuSLJlrooWi/

Dansk Oscar overraskelse

Viggo Mortensen modtog ekstraordinær hyldest på scenen, da filmen Green Book vandt prisen for ’Bedste film’ med ham i hovedrollen.

Billy Porter

En enkel mand kommer også på listen over en af aftenens mest spektakulære kjoler. I sin sorte fløjl tux-kjole fra Christian Siriano blev entertaineren Billy Porter en af aftenens mest omtalte stjerner. Designeren tweetede en ’gif’ af stjernen, der roterede i hans kreation og skrev: ”Honor to create this moment” (en ære at skabe dette øjeblik).

https://www.instagram.com/p/BuSA0YvFZPB/

Kendall Jenner

Kendall Jenner var bundløs og ikke bleg for at vise hud (eller bund) som resten af sin familie i kjolen fra Rami Kadi.

https://www.instagram.com/p/BuS4OMnndf4/

Selma Blair

Det var Selmas første røde løber, siden hun i oktober afslørede, at hun lider af sygdommen multipel sclerose. Alligevel var hun smukkere end nogensinde i kjolen fra Ralph & Russo.

https://www.instagram.com/p/BuSebAqncpE/

Gemma Chan

Gemma Chan fik masser af opmærksomhed på den røde løber i en meget voluminøs og neon pink kjole fra Valentino Haute Couture.

https://www.instagram.com/p/BuSXVA7IDUl/

Marie Kondo

Vi er mega fan af Marie Kondo, og hun skabte i den grad glæde til Oscar-uddelingen, hvor hun bar den fineste kjole fra designeren Jenny Packham. Det er en rigtig Kondo-kjole – så fin og så sød – ligesom hende.

https://www.instagram.com/p/BuR_H5cAVXs/

 

Læs også: Oscar 2018: De smukkeste og sjoveste kjoler

· Mere fra samme kategori ·