Læs også:

Close
cdb cannabis cannabisolie (Foto: Usplash - Robert Nelson)

Lær om den lovlige cannabis

Sundhed  | 

Der er ingen tvivl om, at cannabisolie, medicinsk cannabis og CDB-produkter er noget, langt flere taler om i dag, end det var tilfældet for blot få år siden

Det skyldes blandt andet, at der er kommet flere muligheder for at bruge det herhjemme.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke hele årsagen til, at det er mere brugt. Det skyldes naturligvis også, at mange har fået øjnene op for produkterne og deres virkning. For cannabisolie kan faktisk hjælpe enormt mange mennesker med deres liv i smerte eller lidelse.

(Foto: Unsplash - Laura Marques)
Den meget omtalte cannabisolie er nu lovlig. (Foto: Unsplash – Laura Marques)

Hos Cannabis-Danmark kan du læse en række artikler om, hvor olien typisk bruges, og hvad man skal være opmærksom på.

Her er den mest anvendt

Lad os starte med det område, hvor olien bruges allermest, nemlig mod fysiske smerter. Mange har smerter efter et uheld eller en længere behandling af en sygdom, og det kan stort set være uoverskueligt blot at stå op om morgenen. Er man kommet helt dertil, kan cannabisolien være det rigtige valg til at lindre.

Læs også: 12 selskaber er godkendt til at dyrke cannabis

CDB-produkter virker mod fysisk smerte, således at det går ind og påvirker kroppen til at slappe mere af. De fleste er nok bekendte med, at jo mindre man slapper i kroppen, jo mere udtalte kan smerter også meget hurtigt blive. Derfor er det et oplagt sted at bruge CDB-produkter.

cbd has cannabis cannabisolie (Foto: Unsplash - Demi Pradolin)
(Foto: Unsplash – Demi Pradolin)

Den mentale sundhed

Det er dog langt fra kun mod fysisk lidelse, det er anvendt. Mange bruger det nemlig også til at forbedre deres mentale sundhed, hvilket kan virke mere kontroversielt for mange. Ikke desto mindre har det mange gange vist sig at virke, og så forstår man jo godt, at folk tyr til netop denne løsning.

Det kan eksempelvis være stress eller søvnløshed, hvor man har brug for at komme ned i gear og lade kroppen arbejde for sig. Olien kan give kroppen muligheden for at finde den nødvendige ro. Husk på, at stress og søvnproblemer er alvorligt, og derfor skal man også reagere.

claus moffe nielsen, cannabis, cannabisolie, olie, sygdom, helbredelse, alternativ medicin, medicin, dom, retssage, cannabiscenter, narko
Det er stadig et nyt og uskrevet blad i Danmark, hvorfor det er vigtigt at undersøge, før man går i gang. (Foto: All OVer)

Forskellige måder at bruge olie

Cannabisolien fås i forskellige faconer og afskygninger. Det laves af den plante, som mange kun kender fra hash, og der er da også lidt af det samme indhold i. Dette er dog ikke et rusmiddel, men derimod et kontrolleret lægemiddel.

Du kan eksempelvis få olien i kapsler, så de nemt glider ned, uden du skal smage på det. Det er foretrukket hos mange, fordi det hurtigt ryger ned sammen med morgenmaden. Det er dog også muligt at få det i dråbeform, hvor det kommer mere direkte ind i systemet. På denne måde optages det typisk lidt hurtigere.

 

Læs også: 

 

Sådan påvirker søvnmangel din karriere

 

træt søvnig søvn kvinde

 

· Mere fra samme kategori ·