Læs også:

Close
Karl Lagerfeld, Chanel, fashion, mode, design

12 ting, som vi elskede ved Karl Lagerfeld

Mode  | 

Den tyske modeskaber Karl Lagerfeld er død. Vi hylder Karl, der blandt andet er kendt for sin tid som kreativ direktør hos modehuset Chanel med 12 fun facts

Karl Lagerfeld var især kendt for sin meget genkendelige påklædning, som næsten altid bestod af en mørk suit, hans hvide hår i en hestehale og hans sorte solbriller. Læs med her, hvor vi hylder den nu afdøde ikoniske modeskaber Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld, Chanel, fashion, mode, design
Vi hylder Karl, der blandt andet er kendt for sin tid som kreativ direktør hos modehuset Chanel med 12 fun facts. (Foto: Pricca / VisualHunt)

1. Karl Lagerfeld mente, at hans kat Choupette var den smukkeste i verden.

2. Han har haft sin ikoniske hestehale siden 1976. Han blev træt af at have langt og krøllet hår, så det endte med en hestehalen, som vi alle kender den dag i dag.

3. Han var afhængig af Pepsi Max. Er du også det? Så slå koldt vand i klodet! Fordi Pepsi Max er slet ikke så usundt, som mange af os går og tror. Læs mere her.

4. Hans hvide kat Choupette er endt med at blive en stjerne og celebrity i sig selv. Faktisk har hun to tjenestefolk, som sørger for hende dagen lang. Karl har på et tidspunkt hævdet, at hvis det var lovligt, så havde han giftet sig med Choupette.

5. Han har modstridende synspunkter om de sociale medier. Prøverummene i hans Flagshop Store i London er udstyret med selvbetjente iPads med Lagerfeld-inspirerede fotofiltre. Ironisk nok har Karl sagt, at han ikke forstår sociale medier og hader selfies.

6. Til at begynde med ville han gerne lave tegnefilm, men han elskede mode og mente, at der var flere goder samt penge at tjene ved at gå den vej.

View this post on Instagram

Self-portrait of an icon. #KARLLAGERFELD

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

7. Karl drak ikke. Han hævdede, at han ville falde i søvn øjeblikkeligt, hvis han drak bare den mindste smule.

8. Han havde altid fire iPhones, tre iPods og en iPad med sig overalt.

9. Karl Lagerfeld var ikke noget morgenmenneske, så han planlagde helst sine aftaler, så de lå om eftermiddagen.

10. En af de mest usædvanlige ting, som Karl nogensinde har kreeret, var en statue af hans drømmemand lavet ud af chokolade.

11. Han havde et køleskab på badeværelset, hvor alt hans hudpleje stod i.

12. Karl Lagerfeld er født Karl Otto Lagerfeldt, men han droppede “t” i Lagerfeldt, da han mente, at Lagerfeld lød bedre og mere kommercielt.

 

Kilder: The Fashion Spot, Factinate, Scoop Whoop og Global Blue

 

Læs også:

Mode: 10 ting, du ikke vidste om Coco Chanel

· Mere fra samme kategori ·