Læs også:

Close
Rossopomodoro

Anmeldelse: Ny vintermenu hos Rossopomodoro

Mad  | 

Rossopomodoro på Illums Rooftop har for nyligt fået ny menu for vintersæsonen. Vi kan afsløre, at DEN kan vi godt lide. Restauranten har virkelig udviklet sig siden den åbnede tilbage i 2016

Rossopomodoro ligger på Illums Rooftop, og her kan man få en bid lækker napolitansk mad. Og her for ganske nylig fik restauranten en ny vintermenu, som vi har anmeldt.

Rossopomodoro er perfekt til frokost med din veninde, en hyggestund med din mor, eller som et sted, hvor du kan holde pause, lade op og fylde maven, inden du fortsætter med shoppingen.

Desuden er betjeningen hurtig, høflig og sød samt opmærksom, som den hele tiden har været. Og det bedste af det hele er, at selvom det er koldt udenfor lige nu, så kan man stadig sidde ude på tagterrassen i læ og nyde den skønne udsigt over byens tage, da tagterrassen er varmet op.

Den nye menu

Rossopomodoros nye vintermenu består blandt andet af retter med hampmel, nye veganske retter og mange andre napolitanske retter, som er nye på menukortet, og som er både lækre og mættende. Og perfekte til Insta-moments!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rossopomodoro
Rossopomodoro på Illums Rooftop har for nyligt fået ny menu for vintersæsonen. Og restauranten har virkelig udviklet sig siden den åbnede tilbage i 2016. (Foto: MY DAILY SPACE)

Cheers

Vi besøgte Rossopomodoro en aften efter arbejde, og som det allerførste skulle vi selvfølgelig have slukket vores tørst. Her bestilte vi fire forskellige cocktails, så vi kunne prøve lidt af hvert.

Aperol Spritz: 75 kroner

Rossini: 85 kroner

Sorbetto: 85 kroner

Mambo Italiano: 85 kroner

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rossopomodoro
Skål og god aften … (Foto: MY DAILY SPACE)

Appetizeren

Til forret besluttede vi os for at bestille retten ‘Tiella’, som er et udvalg af napolitansk friturestegt ‘street food’, såsom ris arancino, kartoffel crocché, tang zeppoline, montanare, scugnizzi og calzoncino.

Det smagte virkelig lækkert, var godt salt og var samtidig helt perfekt til deling – også selvom vi var nået at blive sultne.

Tiella: 150 kroner

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rossopomodoro
Vi elsker carbs og friture – og gerne sammen. (Foto: MY DAILY SPACE)

Pizza, pizza, peeeeesha

To af pizzaerne vi smagte var under kategorien ‘le multicereali bianche’, og er en pizza lavet på dej af solsikke, rug, hør, byg og sesamfrø. Desuden bliver den type pizza serveret uden tomatsauce, så hvis du er til den lidt grovere type pizza, så er det her et sikkert valg. Vi var i hvert fald ellevilde med dem. Den tredje pizza var lavet på traditionel napolitansk dej lavet på 00 mel, og den var også rigtig god og smagfuld.

Ventura med mozzarella, parmeskinke, rucola, parmasanflager og basilikum: 170 kroner.

Cinque formaggi med fløde, røget mozzarella, gorgonzola, caciotta di bufala, pecorino og emmental: 160 kroner.

– tilføj krydret spianata salami for 30 kroner.

Rossopomodoro med mozzarella, roma tomatsauce, san marzano tomater, piennolo cherry tomater og gule datterini tomater med pecorinoflager og frisk basilikum: 180 kroner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rossopomodoro
(Foto: MY DAILY SPACE)

Pizza Master Class

I forhold til nye tiltag i 2019 vil der igen blive afholdt de populære Pizza Master Classes cirka en gang om måneden. Her vil Rossopomodoros helt egen ‘Pizzaiuolo’ dele ud af sine hemmelige tricks og guider en igennem, hvordan man laver en fantastisk napolitansk pizza dej.

Som en del af pakken, vil man blive budt på en velkomstdrink og efterfølgende bliver der serveret en tre-retters menu bestående af forret, hovedret og dessert.

Vil du med?

For mere information om de kommende Pizza Master Classes på Rossopomodoro send en mail til illum@rossopomodoro.dk eller ring til dem på +45 33 18 26 61.

Rossopomodoro vinder hver gang

Som tidligere nævnt, så er betjeningen og servicen virkelig god på Rossopomodoro. Personalet er virkelig smilende og imødekommende, og de ved alt om menukortet og retterne – hvilket ikke altid er en selvfølge på restauranter. Og selvom Rossopomodoro ligger i et stormagasin, så er der en dejlig atmosfære, og der er virkelig hyggeligt.

Man får rigeligt med mad, og man går ikke sulten derfra. Maden blev serveret virkelig hurtigt, og var meget indbydende og smagte skønt. Og så er vi ret pjattede med deres drink. Vi er ellevilde med Rossopomodoro, men hvis du er på januarkur eller har lidt ondt i pengepungen, så er det ikke stedet.

Rossopomodoro har virkelig udviklet sig siden 2016, hvor de åbnede i Danmark, og vi giver dem derfor seks ud af seks M’er!

rating 6

 

Læs også:

Januarfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

· Mere fra samme kategori ·