
Citrus-symfoni med creme
Hvad med at starte dagen med en sund citrus-symfoni, der både er godt for øjnene og for din krop
Aldrig har ordet antiinflammatorisk været mere på folks læber end nu. Antiinflammatorisk kost er kommet for at blive, og endelig er der kommet fokus på, hvad det kan gøre for os alle. Bogen ’21 NYE HELBREDENDE DAGE MED ANTIINFLAMMATORISK KOST’ giver en ny energi og større velvære, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, vægttab – og alt det uden sult og man får stadig en god nattesøvn, har færre smerter, et sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin.
Det lyder bestemt godt, og det er i følge Louise Bruun og Jerk Langer blot nogen af de mange gevinster, som masser af danskere har oplevet ved begynde at spise antiinflammatorisk kost. Det hele handler om Velvære, balance, overskud … Hvem har ikke brug for det i sin hverdag?
Her får du en af opskrifterne fra bogen, som ikke bare er smuk og smager godt men som også er en god måde at starte dagen på.

Morgenmad
Den er i bogen brugt som morgenmad, men er også en dejlig let dessert eller mellemmåltid.
(Opskriften er til 2 portioner)
Det skal du bruge til cashew-cremen
Ingredienser
1 vaniljestang
2 deciliter opblødte cashewnødder
1 spiseske agavesirup
Saft og skal af ½ lime
½ deciliter vand, tilsæt mere, hvis cremen er for tyk
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom vaniljekorn og de øvrige ingredienser i en blender og kør til en cremet masse.
Anret cremen i to små, fine skåle.

Det skal du bruge til citrussalat
2 appelsiner
2 grape (for eksempel røde)
1 granatæble

Sådan gør du
Skræl appelsiner og grape og skær dem i fine skiver.
Skær granatæblet forsigtig op og pil kernerne ud.
Fordel i de to skåle med cashew-creme.
Sådan ser bogen ud:
Læs også: