Læs også:

Close
sne rød iskrystal jul hygge (Foto: Pxhere)

Mode: Rød – rød – rød

Mode  | 

Vi elsker rød – rød i alle afskygninger. Fra bordeaux til pudderlyserød. Vi har fundet de fineste modeitems, som vil pynte lidt ekstra her i juletiden

Festkjolen

Så er den hjemme. Du behøver ikke lede mere. Her er den ultimative fine festkjole. Endda til en pris, der er til at betale. Denne plisserede er fra H&M.

h&m kjole rød plisseret

H&M kjole, 349 kr., h&m.dk

Strikhuen

Fin lyserød beanie-hue med kabelstriksmønster på. Den har ombukket skygge og for, og så varmer den godt. Fra Zara.

hm hue strikhue lyserød hue

 

Beanie fra Zara, 99 kr., zara.dk

Festskoen

En rød stilet er super cool til alle julefesterne. Denne fra Nelly.com er til at betale og ganske smuk. De fine silkesatin-lag gør noget helt specielt sammen med den flotte hæl.

pump stil festsko

Stilet fra Nelly.com, 265 kr., nelly.com

Pyjamashygge

Findes der noget så julehyggeligt som at iklæde sig en pyjamas. Denne fra H&M er både fin og passer perfekt ind i julestilen.

h&m pyjamas julegave

H&M pyjamas, 249 kr., h&m.dk

Den lækreste body

Det her må være denne sæsons smukkeste bodystocking. S by sloggi Signature, der er sloggis sømløse stretchserie Zero Feel. Den rosenrøde serie med de ornamenterede see-through detaljer er super elegant, men stadig ultrabehagelig at have på under tøjet, hvor kjoler, skjorter og overdele sidder perfekt over den glatte overflade på body, bralette og top, som sagtens tåler et kig frem. Alt er godt – også den fine julerøde farve.

bodystocking Signature body_529 kr. sloggi

sloggi bodystocking, 529 kr., magasin.dk

Læbestiften du må eje

Den er fra NARS og er i den smukkeste julerøde farver. Du kan nærmest nøjes med denne læbestift, så vil du skille dig ud. Den er i et unikt kantet look, der er inspireret af de oprørske 70’ere. Den fås i tre fede nuancer, som kun er limited edition.

Sephora nars læbestift rød

NARS læbestift fra deres Holiday 2018 collection, 270 kr., fås i alle Sephora butikker

En lækker strik

Strikken her fra Only er i en lækker kvalitet med et feminint hulmønster samt ribkanter. Den har en dejlig løs pasform med et casual udtryk.

Strik fra Only

Strik fra Only, 229,95 kr., magasin.dk

De fedeste bukser

Bukserne hedder Adia og er fra Custommade. De er ultra pink på den helt rigtige måde, og er i polyester og elastane. Dres dem op eller ned som du har lyst.custommade bukser pink

Bukser fra Custommade, 1.199 kr., custommade.dk

En fin lille kortholder

Man kan også bare nøjes med en lille ting i rød, der skaber en fin kontrast til de farver, man går med normalt. Denne lille mønstrede kortholder er fra Mango. Et fint lille rødt statement.

Kortholder

Kortholder fra Mango, 59 kr., mango.com/dk

Lækre bukser

Tør du? De er for fede og med det helt rigtige snit. De er fra H&M og er ankellange i vævet kvalitet med paperbag-talje. Bukserne har læg og aftageligt bindebælte i taljen. Vide ben, som bliver smallere forneden. Sidelommer og snydelommer bagpå. Desuden har de høj talje.

h&m hennes og mauritz mode bukser

Bukser fra H&M, 249 kr., h&m.dk

Cool støvle

Der er dømt cool style og støvler med denne lakstøvle fra Tamaris. Den er i bedste 60’er stil, og kan dresse ethvert sort look op.

Støvle fra Tamaris

Støvle fra Tamaris, 599 kr., boozt.com 

Toppen du vil elske

Farven på sloggi Zero Feel toppen er super fin og pasformen er perfekt. Den kan bruges under alt. Den kaldes en Bralette, og den er helt enkel i modellen med brede stropper samt udtagelige indlæg. Derudover har braletten mærkets navn trykt på fronten samt sømløse kanter, hvilket giver den en behagelig pasform. Brug den under kjolen – skjorten eller en chunky sweater.

top bralette sloggi mode
sloggi Zero Feel Top, 249 kr., magasin.dk

Lækker kjole

Den er meget elegant og lidt frakke-kjole-agtig. Men snittet er smukt og enkelt med gode detaljer, og så er den i 100 procent uld. Bæltet giver en smuk kropsfacon, når du har den på. Den er fra Honeygold.

HONEYGOLD kjole rød mode

Kjole fra Honeygold, 995 kr., honeygold.eu

Sneakers i slangeskindslook

Slangeskind er mega in og en af sæsonens helt store trends. Og hvis du ikke er til det helt vilde røde, så er disse sneakers en god måde at få lidt rødt ind i din garderobe.

Sneakers fra Billi Bi

Sneakers fra Billi Bi, 1.299 kr., magasin.dk

 

 

Læs også:

Interview med forfatter Lotte Kaa Andersen

Lotte Kaa andersen (Foto: Ditte Capion)

· Mere fra samme kategori ·