Læs også:

Close
Ryan Gosling og Rachel McAdams i The Notebook

Love is in the air: De 16 bedste kyssescener

Underholdning  | 

Trænger du også til lidt pladderromantik? Vi har samlet 16 af vores yndlingskyssescener fra de bedste tv-serier og film! Nyd synet af blandt andet Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Spiderman og Evak fra Skam

1. The Notebook: “It wasn’t over, it still isn’t over.“

The Notebook-scenen har alt: Grin, tårer, regn, gyldne replikker og hot make-up-sex, og så er Ryan Gosling og Rachel McAdams absolut fantastiske skuespillere.

 

2. Love Actually: “To me you are perfect.“

Det er blevet tid til lidt julekærlighed. Scenen i Love Actually er så sød! Man kan kun sidde at håbe på, at det ringer på døren med samme budskab, for hvilken pige ville ikke elske sådan en gestus?

 

3. Crazy, Stupid, Love: “Seriously! It’s like you’re photoshopped.“

Igen er det tid til en Ryan Gosling-scene (JEG ER FAN!). Her formår Emma Stone at pille den smukke facade og hele akten fra hinanden, men ender selvfølgelig med at blive helt blød i knæene. Det er The Big Move og Dirty Dancing.

 

4. One Tree Hill: “The difference is that I love you Brooke.“

Et stort skænderi fører Broke og Lucas ud i regnen i tredje sæson af One Tree Hill. Charmetrolden Chad Michael Murray (som nok var alle teenagepigers ungdomscrush) formår endnu en gang at overbevise sin kærlighed til Broke.

 

5. Bridget Jones: “Time to make a new start, perhaps.“

Bollocks! Vores elskede Bridget Jones kaster sig igen ud i problemer og denne gang i tigerstribede mormortrusser, men vi elsker hende – just as she is.

Læs også: Spot ham: Her er de fire mandetyper, du falder for

 

6. Me Before You: “Don’t go back to your room, Clark.“

Skynd dig videre, hvis du endnu ikke har set den fantastiske film, Me Before You! Her sker det legendariske kys, man hele filmen har ventet på. Mens stormen raser udenfor, blomstrer den umulige kærlighed.

 

7. Friends: “This ship has sailed!“

Vores yndlingspar, Ross og Rachel, fortæller endnu en gang hinanden deres følelser på deres helt egen kejtede måde. Som Johnny Deluxe sang: “Du er min Rachel, jeg er din Ross.“

 

8. Fifty Shades of Grey: “Fuck the paperwork.“

“Mr. Grey will see you now.“ – JA TAK! Her ses Christian og Anastasias hede kys i elevatoren fra filmatiseringen bag bestsellertrilogien Fifty Shades.

 

9. Titanic: “I’m flying Jack!“

Den berømte scene fra Titanic med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne kan ramme selv den mest uromantiske kyniker. Så tror jeg også hurtigt, vi kan blive enige om, at vi alle har gjort tricket efter, om så det er på en lille altan eller for enden af en færge.

 

10. The Carrie Diaries: “Everything about you is bothering me.“

En ung Carrie Bradshaw kommer i vanskeligheder på skolen i The Carrie Diaries. Her står badboyen Sebastian Kydd med sit pjusket hår og flabede attitude, som alligvel ikke er helt til at stå for.

https://www.youtube.com/watch?v=BMuEIhlhKeI

Læs også: Mine bøger er erotiske, fordi livet er erotisk

 

11. Gossip Girl: “3 words, 8 letters.“

Kun et par som Blair og Chuck kan skabe så dramatisk et bryllup på så elegant en måde. Efter mange års jagt får de endelig hinanden og forener det i et princess-kiss.

 

12. Spiderman: “Do I get to say thank you this time?“

En mystisk superheltestalker redder Mary Jane. Det berømte, våde Spiderman-kys skal selvfølgelig også have en plads på listen.

 

13. SKAM: “You had me at halla.“

Serr … SKAM-tendensen forsætter, og vi skal hylde Isak og Even og deres kærlighed. Det var desværre ikke muligt at finde et adskilt klip, men hvad gør det, når alle klip er så vakre!

 

14. Notting Hill: “I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.“

Okay … Der er tale om et tantekys, men denne scene er så legendarisk og rørende, at den bare skulle med. Endnu engang får Julia Roberts os til at fælde en tåre med sin hudløse ærlighed.

 

15. The Holiday: “Be seeing you …“

En klassisk Hollywood-scene med høj baggrundmusik og en fortrudt afsked. Cameron Diaz løber tværs gennem byen i høje stilletter for at genforenes med Jude Law (det ville enhver være villig til).

 

16: Romeo and Juliet: “Did my heart love ’till now?“

Shakespeare og Leonardo DiCaprios læber er en fantastisk kombination! Se den ikoniske scene med den skønneste baggrundsmusik af Des’ree. (De kysser godt nok ikke i dette klip … meeen vi ved jo alle, hvad de blikke fører til.)

 

Læs også:
– Museum of Broken Relationships: Jeg var smaskforelsket i dig. Nu kan du rende mig
– Langdistanceforhold: Kærlighed på den anden side af jorden
– Kære Dagbog – I dag mødte jeg Bridget

· Mere fra samme kategori ·