Læs også:

Close
undertøj lingeri seng (Foto: Pexels)

Gode råd når du skal købe undertøj

Annonce for sloggi  | 

Det er højsæson for undertøj og lingerikøb lige nu. Både at sætte på ønskelisten men også selv at gå ud og forkæle sig selv. Vi giver dig her gode fif, der er nyttige at vide, før du shopper

Vi har snakket med Charlotte Sjøgaard fra sloggi, som giver gode fif, før du shopper undertøj og lingeri.

Hvad er det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du skal købe undertøj?

– Uanset hvilken type undertøj du går efter, er det vigtigt at være opmærksom på, at du finder noget undertøj, som du føler dig godt tilpas i! Hos sloggi producerer vi undertøj ud fra de ypperste krav til innovation og komfort. I stedet for at gå efter undertøj der tvinger din krop til at have en bestemt facon, hylder vi undertøj, der former sig efter kroppen.

– Vi mener, at du bedst kan fokusere på at nyde livet og have det sjovt, når du føler dig komfortabel både fysisk og psykisk – og så er det at føle sig godt tilpas i sit undertøj i hvert fald et godt sted at starte!

Hvad er det bedste fif, du kan give videre?

– Tillad dig selv at prøve noget nyt. Mange køber den samme type bh igen og igen, men markedet for undertøj er i stor udvikling. Prøv for eksempel en bh helt uden sømme og bøjler. Du vil blive overrasket over, at det rent faktisk er muligt at finde flot og komfortabelt undertøj, der holder på formerne, giver en smuk runding på barmen og sikrer dig en følelse af lækkerhed hver dag.

sloggi: Vores favoritter på Instagram
Vi giver dig her gode fif, der er nyttige at vide, før du shopper undertøj og lingeri. (Foto: sloggi)

Hvad skal man være opmærksom på i forhold til materialer?

– Igen kan det ikke fremhæves nok, at det er essentielt at vælge et materiale, som former sig efter din krop. Vælg et materiale, der smyger sig smukt til din krop og undgå undertøj der laver mærker og gnaver i huden. sloggis ZERO Feel-serie er lavet i det blødeste japanske 360 graders multi-stræk materiale, der er så let og blødt, at du nærmest ikke kan mærke, at du har det på.

– Er du til et sofistikeret look, er der ikke noget værre, end en stiv blonde-trusse. Derfor introducerer vi til foråret en ny, lækker S by sloggi-serie, med flotte blonde/mesh detaljer, der er lavet i samme strækbare materiale som vores ZERO Feel-serie, så du kan opleve elegance uden at gå på kompromis med komforten.

Hvad er den største fejl, man normalt gør, når man køber undertøj?

– Mange har svært ved at finde den rette størrelse, når de er på jagt efter nyt undertøj. Det kan være svært at finde rundt i både skålstørrelse og omkreds. Derfor ser man nu en tendens til at gå væk fra de traditionelle skål-størrelser.

– Keep it simple – det er den nye norm, så hvorfor ikke også simplificere købsprocessen af undertøj og gøre det lettere for forbrugeren at finde den rigtige størrelse? Med easy sizing vinker vi farvel til kompleksiteten bag at købe undertøj.

undertøj lingeri seng (Foto: Pexels)
Hvad er vigtigt, når man shopper undertøj? (Foto: Pexels)

Er der noget særligt, man skal tænke over i forhold til trusser?

– De færreste kvinder foretrækker trusser med irriterende elastikkanter, der strammer ind og i værste fald giver dig fire baller. Her er det langt mere flatterende at gå efter en sømløs trusse, der er usynlig under selv stramme bukser, nederdele eller kjoler – det gælder uanset hvilken kropsfacon eller størrelse, du har.

– Er man interesseret i at følge en stadig voksende tendens, kan man med fordel gå efter et par highwaist trusser. De retro-inspirerede trusser er både trendy og ikke mindst ser de godt ud under for eksempel et par højtaljede bukser.

Hvad er den største trend lige nu?

– En af de største trends, vi ser lige nu, er at bruge sit undertøj i forbindelse med den daglige styling. Gør som cool cat Esmee Trouw og style S by sloggis Symmetry body sammen med et par løse jeans og en oversize blazer:

– Eller vælg en bh med smukke rygdetaljer under en gennemsigtig skjorte:

Hvad er specielt ved sloggis produkter?

– Uanset hvilket produkt, der er tale om, går vi hos sloggi aldrig på kompromis med komfort og god kvalitet. Det specielle ved sloggis produkter er, at de er produceret med tanke på at sikre optimale pasformer og lækre materialer, så uovertruffen komfort er sikret.

– Du kender os måske for vores maxitrusse, men inden for de seneste par år har sloggi lanceret en række nye innovative produkter, der hylder kombinationen af komfort og flotte designs – det ér faktisk muligt at få begge dele!

 

Husk, at I kan købe undertøjet fra sloggi hos Magasin, Illum, Salling samt på linket her.

Læs også:

sloggi: Vores favoritter på Instagram

· Mere fra samme kategori ·