Læs også:

Close
nytårsaften, nytår, fyrværkeri,

Bliv klar til nytårsaften

Mode  | 

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt. Her gør vi dig festklar. Glædelig 2019 og godt nytår til dig

Lækker body

Det er en god idé at have en lækker body på. Sådan en kan du få hos sloggi i serien S by sloggi. Den er i den blødeste kvalitet med fine detaljer i en transparent mesh-kvalitet. Den har upolstrede skåle, tynde, justerbare stropper, syningsfrie kanter i den nederste del samt hægt-lukning i den forede kile.

Sloggi body

Body fra sloggi, 449 kr., magasin.dk

Glitterkjole

Monki har den fineste kjole, der passer perfekt til nytårsaften. Den er pæn, og så er den bare lækker og nem at have på.

monki kjole nytår

Kjole fra Monki, 200 kr., monki.com

Den fedeste nederdel

Denne fede nederdel fra H&M indbyder til fest. Den er knælang og i en vævet kvalitet med rækker af frynser. Den har høj talje og er med skjult lynlås i siden samt er uden for.

h&m nederdel frynser koboltblå

Nederdel fra H&M, 499 kr., hm.com

Lange øreringe

De er super festlige og passer perfekt til den ultimative fest. Skulle en af dem blive væk under dansen går det nok med den pris. Øreringene er fra Monki.

øreringe monki

Øreringe fra Monki, 80 kr., monki.com

En ægte klassiker

En sort blazer er og bliver bare en ægte klassiker. Den kan pifte ethvert outfit op uanset om du skal til fest eller ej. Enhver pige bør have MINDST – og vi gentager – MINDST en blazer i sit klædeskab.

Blazer fra Sisters Point

Blazer fra Sisters Point, 249 kr., nelly.com

Når du går all in

Den er mega smuk og nærmest en prinsesse værdig. Og prisen er til at overskue. Med den lange mørkeblå kjole fra NLY på Nelly.com, går du altså all in på nytårsaften.

nelly fest kjole lang pallietter

Lang kjole fra Nelly, 549 kr., nelly.com

Skoen du kan danse i

Man gør det altid – vælger den fineste og festligste og ikke mindst højeste stilet til nytår. Men faktum er, at man altid efter kort tid har ondt i fødderne. Det er dumt, for til nytår skal der danses. Disse fra Nelly.com er pæn og med en hæl der gør, at du kan danse hele natten. De er i imiteret ruskind og passer til de fleste outfits.

sko nelly fest

Sko fra Nelly, 229 kr., nelly.com

Fin halskæde

Halskæden her er så enkel og fin, men alligevel kan den noget helt specielt. Og især den til pris. Den må gerne hænge rundt om vores hals til nytårsfesten.

Halskæde fra Mango

Halskæde fra Mango, 129 kr., mango.com

Tasken med plads til det hele

Intet er værre end håndtasker, hvor man ikke har plads til noget som helst. Denne cool taske med nitter er fra Zara, og der er plads til din pung, smartphone plus alt dullegrejet og lidt ekstra! Vi elsker det.

Taske fra Zara

Taske fra Zara, 329 kr., zara.com

Glimmer-glimmer

Hvis du er til en fin nederdel eller et cool par bukser, så passer denne bluse perfekt til. Den er så pæn, og er med en fin wrap-effekt med v-udskæring foran. Så kan man ikke gå helt galt i byen.

Bluse fra Nelly

Bluse fra Nelly, 279 kr., nelly.com

 

Læs også:

Gode tips til en festmakeup

· Mere fra samme kategori ·