Læs også:

Close
model Victoria Secret VS FASHION SHOW TAYLOR HILL

Victoria’s Secret – et show og verden hvor kun fantasien sætter grænserne

Underholdning  | 

Det årlige Victoria’s Secret Fashion Show meldte for nyligt sin ankomst i New York

Alle piger har på et eller andet tidspunkt i deres liv gerne ville være model. Tænk at man kan få penge for at gå ned af et podie og leve et glamourøst liv … Et af de mest efter eftertragtede jobs at få som model, er hos det berømte og storslåede Victoria’s Secret Fashion Show, hvor de smukke “Angels” giver et helt unikt sceneshow. Det huskes de for i resten af deres karriere og liv. For det er så få forundt at være en del af det, og det kræver en krop og en skønhed som er uopnåeelig for alle os andre.

Vi har set lidt på hele historien omkring Victoria’s Secret – og kommer dermed lidt tættere på en magisk modelverden.

Victoria's Secret
Det årlige Victoria’s Secret Fashion Show meldte for nyligt sin ankomst i New York. (Foto: Ifatma / Visual Hunt)
The Victoria’s Secret Fashion Show er nok verdens mest kendte modeshow.
Det bliver set i mere end 190 lande, og sidste års show blev nydt af intet mindre end 1.4 milliarder seere.
model Victoria Secret VS FASHION SHOW TAYLOR HILL
Her ses supermodellen Taylor Hill i showet. (Foto: hayu PR)

En af årets mest omtalte bh’er under showet, er den såkaldte “fantasy bra”, som blev båret af den svenske model Elsa Hosk. Bh’en har en værdi af en million dollars, og er lavet af 2.100 Swarovski diamanter.

Fun facts om Victoria’s Secret

• Modellerne drikker mellem to-fire liter vand om dagen

• Mange af modellerne mediterer, får massage og tager lange afslappende bade for at slappe helt af inden showet, fordi stress påvirker nemlig kroppen rigtig dårligt

• Modellerne prøver også at få mellem syv-ni timers søvn

Grundtanken

Grundtanken bag Victoria’s Secret var, at mænd skulle føle sig tilpas ved at købe undertøj til deres partner, og at undertøjet også skulle være pænt. Roy Raymond, som er grundlæggeren af Victoria’s Secret, ville købe undertøj til sin kone en dag, men han synes alt undertøjet var gammeldags og grimt, og samtidig følte han sig uvelkommen i butikken. Han valgte derfor at starte Victoria’s Secret, hvor både mænd og kvinder var velkomne.

Navnet bag

Navnet “Victoria’s Secret” har en helt særlig betydning. Navnet Victoria kommer af, at VS skulle have den elegance som Victoria-tiden indeholdt, og Secret symboliserer det hemmelige omkring, hvad der er under tøjet.

https://www.instagram.com/p/Bp-TUTah8Gj/

Ikke uden fejl

Victoria’s Secret Fashion Show kan virke fejlfrit udadtil, men der har været sket nogle fejl under showet flere gange. Victoria’s Secret showet i 2017 var ikke deres mest fejlfrie show, da der skete mere end én fejl undervejs. Den ene af gangene var det Ming Xi der faldt på catwalken. Hun fik rejst sig det meste op selv, men fik en hjælpende hånd af Bruna Lirio. Ming gik resten af catwalken selv, som en rigtig professionel, nemlig som om intet var hændt, men da hun kom ud backstage kunne hun ikke holde tårerne tilbage længere. Modellen skrev senere på de sociale medier, at hun var rigtig ked af at skuffe folk, men at hun var okay efter faldet.

Fun facts om Victoria’s Secret

• Hvert år skifter temaet

• Hvert år skal modellerne kæmpe for deres plads som Angel hos Victoria’s Secret

• Modellerne træner sig op flere måneder inden showet

En dansk model i Victoria’s Secret

Den danske topmodel Josephine Skriver, som i øvrigt lige nu er Maybelines nye kampagnemodel, er også model for Victoria’s Secret. Hun er 25 år gammel og kommer fra København. Hun startede sin modelkarriere da hun var 17 år gammel. Når Josephine ikke er på arbejde, kæmper hun for de homoseksuelles rettigheder. Hun har altid nødder eller frugt i sin taske, og hendes største skønhedshemmelighed er kokosolie.

 

Læs også:

Hårmoden gennem 40 år set med Gun-Britt’s øjne

· Mere fra samme kategori ·