Læs også:

Close
Shopping, shoppe, shop, indkøb, tøj, fashion, terapi

Mode: Shopping for fattigrøve

Mode  | 

Fordi pengene måske ikke er så store, så kan man jo godt rammes af shoppetrang. Vi har fundet nogle ting til alle os fattigrøve. Vi har også ret til lidt shopping

Choker

Man ser mange af de kendte gå med dem. Her er også en choker, du har råd til. Den passer godt til de outfits, der mangler lidt ekstra. Men især en en kjole eller bluse med V-neck er den perfekt til. Den er nem at justere, så den sidder så behageligt som muligt i forhold til mange andre chokers.

choker halskæde shopping mode

Sort choker, 15 kr., nelly.com

Fede støvletter

Her er støvletterne, der kan gøre hverdagen lidt mere festlig! De sorte højhælede støvletter er med blokhæl. Meget klassisk, men med et lille twist. De passer godt til alle outfits, og kan hurtig gøre et par jeans lidt mere festlige.

sko støvle mode støvletter

Støvletter fra Nelly, 179 kr., nelly.com

Festtoppen er sikret

Når man skal ud og investere i partytøj tager det ofte overhånd og koster alt for mange penge. Denne halterneck top i glitter fra Mango er perfekt. Det er prisen også.

Top fra Mango

Top fra Mango, 269 kr., mango.com

Et fedt bælte

Et bælte kan gøre en verden til forskel på et outfit. Find et der er lidt specielt og også trendy, så kan du reelt tage dit sædvanlige sorte outfit på uden nogen lægger mærke til det. Det er en billig måde at se ud som om man rigtig er med på alt det nye. Det her er ret bredt og i velour og med spænde med skildpaddeeffekt.

bælte zara

Bælte fra Zara, 149 kr., zara.dk

Pimp my iPhone

Man kan aldrig få for mange fede covers! Et fedt cover til din iPhone er virkelig med til at fuldende hele dit look og din stil. Dette er fra &Copenhagen og er med det fineste palme-mønster.

iPhone cover &copenhagen

Cover til iPhone, 129 kr., andcopenhagen.dk

Blomstret nederdel

Man kan være heldig at finde gode ting på udsalg. Det er denne blomstrede nederdel med feminine flæser fra Neo Noir et godt eksempel på. Den kan dresses op og bruges til alle december måneds fester, men den er også fed med en tyk strømpe og støvler til.

blomster neo noir nederdel

Nederdel fra Neo Noir, 199,50 kr., magasin.dk

Masser af øreringe

Ofte er de dyre – de der øreringe, som man allerhelst vil have. Men her får du ikke bare et par men hele seks par for ingen penge. De her hoops i metal er i forskellige størrelser og med vedhæng i forskellige udførelser. Så kan du bare gå i gang med at opgradere dit look.

h&m hm øreringe fattigrøve shopping

Øreringe fra H&M, 79,95 kr., hm.com

Prikker skal der til

Prikker ses overalt i modebilledet. Men det er en trend, som man måske ikke bruger mange sæsoner. Derfor er det godt ikke at bruge en formue på de items, som man gerne vil have. Denne skjorte fra Monki er i en fed bordeaux farve og med fine prikker.

monki prikker skjorte

Monki skjorte, 200 kr., monki.com/dk

Hyggetingen

Her i de kolde vintermåneder er det så lækkert at komme hjem efter en lang dag og pakke sig ind i en dejlig varm morgenkåbe. Hvis du i noget tid har gået og overvejet at købe en morgenkåbe, så er det helt klart nu, du skal gøre det. Denne morgenkåbe er fra H&M, super billig og så er den lavet af velour og er derfor super blød og rar.

badekåbe hygge h&m velour

Badekåbe fra H&M, 349 kr., hm.com

Leopardtasken

Leopard holder stadig. Her får du den fineste lille aftentaske med mønstret, der aldrig går af mode.

taske leopard zara

Taske fra Zara, 149 kr., kan købes i Zara-butikkerne

Smuk kjole

Rigtig sød vinterkjole i en fin grøn farve, der passer super godt ind til denne tid. Kjolen har et loose-fit og vil passe rigtig godt til alle kropstyper.

Kjole fra Nelly

Kjole fra Nelly, 189 kr., nelly.com

De sorte trusser

Sorte trusser er og bliver et hit at have – de passer til alt – de er pæne og disse fra sloggi ZERO Modal sidder også perfekt. Denne hipster er sømløs og er med en innovativ die-cut-teknologi, der gør at man ikke kan se den under kropsnært tøj, som for eksempel fest- eller nytårskjolen.

Superlet, blød og velsiddende hipster i skarpt design fra sloggi ZERO Modal i et fantastisk naturligt look, der er både let og afslappet med god bevægelsesfrihed.
sloggi trusse

sloggi hipster, 99,95 kr., www.sloggi.dk

Chunky knit

De skal være store men med lækre farver og gerne til en pris, man kan betale. Og det er denne strik fra Monki, som er i de lækreste farver.

monki knit sweater

Monki knit, 300 kr., monki.com/dk

Læs også:

Novemberfund

Novemberfund

· Mere fra samme kategori ·