Læs også:

Close
Nøddeknækkeren Tivoli

Kulturguide: Oplevelser i november 2018

Kultur  | 

Kulturguiden for november 2018 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i november 2018, så er du kommet til det helt rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i november 2018 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

 

Oplevelser i november 2018 i København

Nøddeknækkeren i Tivoli

Nøddeknækkeren Tivoli
Oplev Nøddeknækkeren i Tivoli (Foto: Tivoli PR)

Fra den 23. november til 23. december. Entré fra 215 kroner inklusiv entré til Tivoli.

Tivoli Ballet Teater opsætter for fjerde gang den succesfulde balletforestilling Nøddeknækkeren der allerede er set af over 100.000 julegæster i Tivolis Koncertsal. Tivolis opsætning af den klassiske forestilling udskiller sig fra andre opsætninger, da store dele af handlingen udspiller sig i Tivoli, hvor både Columbine, Harlekin, Pjerrot og Tivoli-direktøren gæster balletten.

Læs mere om Nøddeknækkeren her.

Magisk marked hos Lahme

Geplaatst door Magisk Marked hos Lahme op Woensdag 24 oktober 2018

Den 28. november. Fri entré.

Hos Lahme vil de gerne gøre noget særligt ud af julen i år. Sammen med RELOVE and roses, mito mito, mo christianshavn, musali, Yule og Kwadusa afholder de deres helt egen version af et julemarked, og du er inviteret. Der vil være lækre goodiebags samt forfriskninger.

Læs mere om Magisk Marked her.

Carbonara Festival

Geplaatst door Food Festival op Donderdag 18 oktober 2018

Den 2. november til 4. november. Fri entré.

Elsker du også pasta ligesom os? Og især retten carbonara? Så er Carbonara Festival lige noget for dig. Det hele foregår i Torvehallerne, og der kommer kokke helt fra Italien, som vil lave de lækreste retter. Vores munde løber i vand, og vi kan næsten ikke vente!

Læs mere om Carbonara Festival her.

Body Worlds på Experimentarium

Geplaatst door Experimentarium op Donderdag 25 oktober 2018

Fra den 15. november 2018 til 3. november 2019. Entré fra 115 kroner.

Oplev den verdenskendte udstilling “Body Worlds”, som tager et kig ind i den fascinerende menneskekrop. Se en masse ægte menneskekroppe, der kommer fra fra donorer, som i levende live har testamenteret deres kroppe specifikt til Body Worlds.

Læs mere om Body Worlds her.

Hubertusjagt i Dyrehaven

Hest ridning rytter sport
Tag til Hubertusjagt i Dyrehaven. (Foto: Pexels)

Den 4. november. Fri entré.

Den første søndag i november finder den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven sted. Jagten har fundet sted næsten hver den første søndag i november siden 1900. Hubertusjagten er en videreførelse af de gamle parforce-jagter, som Dyrehaven oprindeligt er anlagt til. I dag er der dog ingen jagthunde, og ræven er erstattet af to “ræve” i form af to ryttere, som rider forrest med rævehaler.

Læs mere om Hubertusjagten her.

Lagersalg hos Broste Copenhagen

Geplaatst door Lagersalg.com op Dinsdag 9 oktober 2018

Den 20. november til 22. november. Fri entré.

Broste Copenhagen afholder lagersalg, hvor der kan spares helt op til 80 procent på tidligere kollektioner med en masse skønt interiør og dekoration til boligen.

Læs mere om lagersalget her.

 

Oplevelser i november 2018 i Aarhus

Gin-tonic festival

Geplaatst door Gin – Tonic – Festival op Dinsdag 28 november 2017

Den 16. november til 17. november. Entré fra 245 kroner.

Hvem elsker ikke en god gin & tonic? Det gør vi i hvert fald! I Aarhus kan du komme på Gin-tonic festival, hvor du kan smage dig frem til din nye favorit og få alle de gode historier bag produkterne.

Læs mere om festivalen her.

Veras Market

Geplaatst door Veras Market op Woensdag 2 mei 2018

Hver søndag. Fri entré.

Årstiden betyder, at vi endelig må købe lækkert efterårstøj uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle efterårets skønne fashion-musthaves.

Læs mere om Veras Market her.

Secondhand Bazar

Geplaatst door Studenterhus Aarhus op Donderdag 4 januari 2018

Den 10. november. Fri entré.

Hvem elsker ikke at gøre et godt køb? Tag til Secondhand Bazar i Aarhus og gør et godt kup, samtidig med at du nyder stemningen og har en dejlig dag.

Læs mere om Secondhand Bazar her.

World Vegan Day i Aarhus

Vegan vegansk vegetar grøntsager mad food handle shopping spise mad middag
Tag til World Vegan Day i Aarhus. (Foto: Pexels)

Den 1. november. Fri entré.

Danmarks Veganske Forening og Dansk Vegetarisk Forening inviterer til World Vegan Day, som traditionen tro bliver fejret den 1. november af veganere over hele kloden. I Aarhus fejres dagen på Store Torv med blandt andet lækre smagsprøver, gratis opskrifter, inspiration og information.

Læs mere om World Vegan Day her.

SKAM i Musikhuset

Geplaatst door Musikhuset Aarhus op Dinsdag 16 januari 2018

Den 6. november til 11. november. Entré fra 325 kroner.

Nu kan den norske kult-serie SKAM opleves som teater i Musikhuset. TV-serien som vi alle elskede, og som tog hele verdens ungdom med storm. Så hvis du er en af de heldige som bor i Aarhus, så er det bare afsted!

Læs mere om SKAM i Musikhuset her.

Fuldmåneaften i Planetariet

Geplaatst door Steno Museet op Maandag 29 oktober 2018

Den 23. november. Entré 60 kroner.

Oplev en fantastisk aften på Planetariet, hvor man kan opleve Orion, som er vinterhimlens mest markante stjernebillede. Med et teleskop vil man kunne opleve hvor smukt det hele er, samt hvilke historier og myter der knytter sig til stjernebilledet Orion.

Læs mere om Fuldmåneaftenen her.

 

Oplevelser i november 2018 i Odense

Into the Unknown

Geplaatst door BRANDTS – Museum for kunst & visuel kultur op Woensdag 5 september 2018

Indtil den 17. februar 2019. Entré 95 kroner.

Oplev udstillingen ‘Into the unknown’, som sætter fokus på science fiction som genre. Her kan ses alt fra alt fra sjældne tegneserier og reklamer, der markedsfører forestillingen om rummet i det gamle Sovjet-unionen – til genrens store ikoner som Darth Vaders maske og Stormtroopers fra Star Wars.

Læs mere om Into the Unknown her.

Veras Market

Geplaatst door Veras Market op Woensdag 2 mei 2018

Anden søndag i hver måned. Fri entré.

Årstiden betyder, at vi endelig må købe lækkert efterårstøj uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor søndags-loppefest, når Storms Pakhus forvandles til et stor genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle efterårets skønne fashion-musthaves.

Læs mere om Veras Market her.

Foredrag med Simi Jan

Geplaatst door Tikko op Woensdag 4 juli 2018

Den 5. november. Entré 249 kroner.

Vi kender Simi Jan som korrespondent for TV2 Nyhederne i Mellemøsten. Oplev en spændende aften i selskab med Simi, hvor hun fortæller om hendes liv som korrespondent i nogle af verdens farligste steder og brændpunkter, som kvinde og ikke mindst som privatperson.

Læs mere om foredraget her.

Jul i Skilsmisseland

Geplaatst door Teater Momentum – Odense op Vrijdag 11 mei 2018

Den 15. november til 18. november. Entré fra 100 kroner.

Jul i Skilsmisseland er en humoristisk forestilling, som handler om ’de voksne skilsmissebørn’ og om at klare sig helskindet gennem minefeltet af julens drama og skilsmisseintriger. Så hop afsted og oplev en anderledes men med garanti en mega sjov juleforstilling.

Læs mere om forestillingen her.

Iværksætterfestival

Idé klog iværksætter tanker tænke
Tag til iværksætterfestival. (Foto: Pexels)

Den 12. november til 16. november. Fri entré.

Har du en iværksætter gemt i maven? Så tag med til iværksætterfestival, hvor der er hele 19 arrangementer fordelt på hele 11 locations. Der er ingen tvivl om, at det bliver en mega spændende uge med fart på, fokus på viden, netværk og fællesskaber. Nogle arrangementer kræver CVR nummer, andre gør ikke.

Læs mere om festivalen her.

Juletræet på Flakhaven tændes

Geplaatst door City Odense op Maandag 25 juni 2018

Den 17. november. Fri entré.

Kom i ægte julestemning, når julen i Odense for alvor starter med juletræstænding på Flakhaven. Tag veninderne eller familien under armen og få jer en dejlig eftermiddag med masser af julehygge og god julestemning.

Læs mere om juletræstændingen her.

 

Læs også:

Grød med græskar

grød græskar overnightgrød

· Mere fra samme kategori ·