Læs også:

Close
Shopping for fattigrøve fattig penge money broke

Mode: Shopping for fattigrøve

Mode  | 

Fordi pengene måske ikke er så store, så kan man jo godt rammes af shoppetrang. Vi har fundet nogle ting til alle os fattigrøve. Vi har også ret til lidt shopping

Guld skal der til

Den er flot – passer til alle de mange kommende fester, den er billig – og du ligner en million i den. Alt er godt. Fra Monki.

guld bluse Monki_Nairi_Top_Flowers_Gold_180DKK

Bluse, 180 kr., monki.com

Too glam to give a damn

Hvor finder man en hel makeup-palette med de lækreste farver og så til en pris, der nærmest er et mirakel? Det gør man hos Essence med denne eye & face palette, som består af glamourøse metalliske nuancer.

Essence Makeup-palette

Makeup-palette, 60 kr., fås i Bilka og Føtex

Lysestager er lig med hygge

Det er efterår og tid til stearinlys i flotte lysestager. Denne fra H&M er vi vilde med, og så er den mega billig!

Lysestage H&M

Lysestage, 69,95 kr., hm.com

Lækkert lingeri på budget

Pænt lingeri kan virkelig give følelsen af luksus. Også selvom pengene er små her sidst på måneden. Denne bh er fra Nelly og er et must.

Blonde-bh fra Nelly

Blonde-bh, 179 kr., nelly.com

Den perfekte totebag

Vi eeeeeelsker leo. Og vi elsker totebags. Så det her må siges at være en ægte win-win. Den kan bruges som taske eller som indkøbsnet, hvor du så faktisk også er med til at passe på miljøet.

Totebag fra Andcopenhagen

Totebag, 169 kr., andcopenhagen.dk

The Body Shop er i julehumør

The Body Shops Body Butter er kommet i julehumør og har lavet en æske bestående af Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon og Vanilla Marshmallow. Trioen har en værdi af 135 kroner, men den koster kun 90 kroner. Yay!

Body Butter The Body Shop

Festive Body Butter Trio, 90 kr., thebodyshop.com

Et must til sæsonens fester

I tiden vi netop går i møde, afholdes der en masse fester, hvor bling og glitter ikke kan undgås. Bliv festens partystarter med disse flotte øreringe fra Monki.

Øreringe fra Monki

Øreringe, 130 kr., monki.com

Vi bliver aldrig trætte af velour

Velour er altså kommet for at blive. Spørgsmålet er, om vi nogensinde bliver trætte af det? Nej! Dette pudebetræk er fra Ellos, og kan fås i denne neutrale grå farve men også i mange lidt vildere farver. For få kroner får du lige lidt nyt til lejligheden.

Pudebetræk fra H&M

Pudebetræk, 79 kr., ellos.dk

Bukserne som passer til enhver lejlighed

Disse ankellange bukser er fra H&M og de kan styles med flade sko, sneakers eller stilletter. Desuden gør længden, at man kan hoppe i nogle cool strømper, som får outfittet til at skille sig ud. For under 200 kroner kan du  med et par nye bukser se ud, som om du har fået helt nyt outfit.

Bukser fra H&M

Bukser, 179 kr., hm.com

S.O.S til læberne

Efteråret og vinteren kan være hårde mod vores stakkels læber. Heldigvis er redningen på vej! Læbemasken fra Kocostar er fantastisk, hvis dine læber trænger til ekstra pleje.

Læbemaske fra Kocostar

Læbemaske, 29 kr., nelly.com

Duft og hygge

Hvis der er noget, som vi virkelig er begejstrede for, så er det altså duftlys. Dette er i den fineste grønne farve, og det kan virkelig give hjemmet en følelse af luksus. Desuden er duftlys også en god idé som fx værtindegave.

Duftlys fra H&M

Duftlys, 69,95 kr., hm.com

· Mere fra samme kategori ·