Læs også:

Close
Halloween i Tivoli

Kulturguide: Oplevelser i oktober 2018

Kultur  | 

Kulturguiden for oktober 2018 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i oktober 2018, så er du kommet til det rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i oktober 2018 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

 

Oplevelser i oktober 2018 i København

Kulturnatten

Geplaatst door Kulturnatten op Maandag 9 juli 2018

Den 12. oktober. Entré 95 kr.

Til den årlige kulturnat i København får du adgang til steder, der normalt har lukket og mulighed for at se byen i et helt nyt lys. Det eneste du skal gøre er at købe kulturpas og finde ud af, hvilke af aftenens arrangementer, du vil tage til. Kulturpasset fungerer også som din billet til gratis transport, så du kan frit tage bus, tog og metro i Hovedstadsområdet.

Læs mere her.

Madklubbens loppemarked på Østerbro

Geplaatst door Madklubben Østerbro op Donderdag 20 september 2018

Den 7. oktober. Fri entré.

Madklubben gentager succesen og inviterer til loppemarked med et væld af lækre sager lige fra designklassikere til glas, tallerkener, bestik og meget andet. På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75 procent i forhold til nyprisen. Det hele finder sted i Madklubbens selskabslokaler i stueetagen på Østebrogade 79 på Østerbro. Der kan betales med Dankort og kontanter.

Læs mere her.

Lagersalg hos Envii

Geplaatst door envii op Woensdag 12 september 2018

Den 18. oktober til 21. oktober. Fri entré.

Et godt lagersalg siger man da aldrig nej til, vel? Envii holder lagersalg i Nørrebrohallen, hvor du kan spare penge på tidligere kollektioner og kollektionsprøver. Så bliver det altså ikke bedre! Der kan betales med Dankort, MobilePay og kontanter.

Læs mere her.

Science & Cocktails: Universe or Multiverse?

Geplaatst door Science & Cocktails Copenhagen op Donderdag 6 september 2018

Den 6. oktober. Fri entré.

Oplev et spændende foredrag med Thomas Hertog, som flere gange har samarbejdet med Stephen Hawking. Thomas Hertog tager publikum med på en rejse og fortælling om Stephen Hawkings rejse til kanterne af tiden, som har ændret vores opfattelse af planeterne og os selv. Efter foredraget vil man kunne købe forfriskninger.

Læs mere her.

Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli
Halloween i Tivoli (Foto: Christoffer Anias Sandager / Tivoli PR)

Den 12. oktober til 4. november. Entré 110 kroner.

Oplev de varme farver, (u)hyggen og mere end 20.000 græskar, som danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Alle forlystelserne er åbne under Halloween, og man kan endda prøve nogle helt særlige Halloween-forlystelser. Og når I er sultne, så besøg Tivoli Food Hall, hvor Halloween er på menuen.

Læs mere her.

Designer Forum

Geplaatst door Designer Forum op Dinsdag 11 september 2018

Den 5. oktober til 7. oktober. Entré 80 kroner.

Designer Forum er Københavns største fashion-outlet, hvor det er muligt at spare helt op til 80 procent på mærkevarer. Så bliver det da ikke bedre, vel? Der bliver løbende offentliggjort nye brands, så holde øje med deres Facebook-side og Instagram.

Læs mere her.

 

Oplevelser i oktober 2018 i Aarhus

Lyd+Litteratur Festival 2018

Geplaatst door Radar op Maandag 24 september 2018

Den 26. oktober og 27. oktober. Entré 100 kroner.

Oplev litteratur, musik og lydkunst på tværs af hinanden til Lyd+Litteratur Festival i Aarhus. Til dette års festival er forfatteren Mette Moestrup inviteret ind som gæstekurator på dele af det samlede program. Det samlede program adskiller sig fra tidligere år ved udelukkende at bestå af kvindelige artister.

Læs mere her.

Bagagerumsmarked / Citymarked Aarhus

Geplaatst door Bagagerumsmarked / Citymarked Aarhus op Zondag 22 april 2018

Den 6. oktober. Fri entré.

Tag afsted på et af Aarhus hyggeligste og største loppemarkeder. Gør et kup, samtidig med at du nyder stemningen, har en dejlig lørdag og måske får en lille sludder for en sladder med din genbo.

Læs mere her.

Knæk Cancer Løbet

Geplaatst door OSM – Onkologisk Selskab for Medicinstuderende op Zaterdag 1 september 2018

Den 20. oktober. Entré 75 kroner.

Igen i år har en gruppe fra Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM) arrangeret Knæk Cancer Løbet med formålet om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Så kom og vær med, når Aarhus løber eller går for den gode sags tjeneste. Man kan vælge imellem 5 kilometer løb eller 2,5 kilometer gang.

Læs mere her.

Halloween i Tivoli Friheden

Geplaatst door Tivoli Friheden op Vrijdag 15 december 2017

Den 13. oktober til 21. oktober. Entré 120 kroner.

Efterårsferien i Tivoli Friheden byder på en masse (u)hygge, når hele parken bliver forvandlet til hjemstedet for uhyggelige væsener. Hele ugen vil der være arrangementer både for børn og vokse, så glæd dig til en efterårsferie fyldt med skræk og rædsel.

Læs mere her.

Loppemarked på Godsbanen

Geplaatst door Habengut Marked op Dinsdag 25 september 2018

Den 28. oktober. Entré 20 kroner.

Tag til loppemarked på Godsbanen i Aarhus, hvor man finder mere en 65 stande, som er fyldt med gode loppefund. Her kan findes alt fra retro, vintage, nips, tøj, smykker og meget mere til gode priser. Markedet foregår i den Rå Hal på Godsbanen.

Læs mere her.

Hello Vintage Aalborg

Geplaatst door Hello vintage op Woensdag 5 september 2018

Den 6. oktober og 7. oktober. Entré 50 kroner.

Konceptet er ganske enkelt og lige til: Secondhandtøj til 200 kroner per kilo, hvilket i gennemsnit giver dig fire til seks stykker tøj per kilo. Der er ikke noget minimumsbeløb, så shop dine favoritter på en sjov og anderledes måde i Kongresscenteret i Aarhus.

Læs mere her.

 

Oplevelser i oktober 2018 i Odense

Scarlet Pleasure

Geplaatst door Scarlet Pleasure op Donderdag 19 april 2018

Den 18. oktober. Entré fra 305 kroner.

Glæd dig til et brag af en fest når Scarlet Pleasure lægger vejen forbi Odeon. Scarlet Pleasure har leveret hit på hit og er et af tidens største popnavne i Danmark. Så tag veninderne under armen og syng med på alle de gode og populære hits.

Læs mere her.

Horror Nights

gys gyser uhygge uhyggeligt halloween græskar
Er du klar til uhygge? (Foto: Pexels)

Den 31. oktober til 3. november. Entré fra 300 kroner.

Tag til Horror Nights i de gamle bryggeri-bygninger hos Theodor Schiøtz Brewing Company, hvor der ventende gruopvækkende fortællinger og overraskelser kombineret med god øl. Bryggeriet er vært for en række rundvisninger, der mest af alt fungerer som et spøgelseshus for voksne. De 300 kroner er selvfølgelig inklusiv øl.

Læs mere her.

Selvtægt

Geplaatst door Teater Momentum – Odense op Vrijdag 28 september 2018

Frem til den 18. oktober. Entré 180 kroner.

På Momentum kan man netop se en forestilling om de uopklarede asylbrande i Sverige. Säpo-agenten Mo er rejst til Småland og drømmer om at blive den første betjent, der opklarer en af de mange asylbrande der hærger landet. Men ingen har hørt eller set noget. Det eneste vidne er en hund. Så hvis du vil se et anderledes stykke end hvad du måske plejer, så tag en tur i Momentum!

Læs mere her.

Brunsvigerens Dag

Geplaatst door DR P4 Fyn op Donderdag 6 september 2018

Den 11. oktober. Fri entré.

Den 11. oktober er det Brunsvigerens Dag og i den forbindelse inviterer P4 på brunsvigerfest, hvor der skal snakkes om brunsviger og selvfølgelig smages på de mange forskellige varianter. Vores tænder løber allerede i vand …

Læs mere her.

Veras Market i Storms Pakhus

Geplaatst door Veras Market op Dinsdag 12 juni 2018

Hver søndag. Fri entré.

Oktober betyder, at vi endelig må købe lækkert efterårstøj uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor søndags-loppefest, når Storms Pakhus forvandles til et stor genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle efterårets skønne fashion-musthaves.

Læs mere her.

 

Læs også: Mød den unge iværksætter Kenny Anker: Jeg har altid været anderledes

· Mere fra samme kategori ·