Læs også:

Close
rød grape frugtsalat granatæble (Foto: MY DAILY SPACE)

En anderledes frugtsalat

Mad  | 

De fleste elsker frugtsalat, men hvorfor ikke prøve en, der måske er lidt anderledes og enkel, end den hvor alle frugter bare mikses. Denne frugtsalat er både eksotisk og enkel, og så er den Insta-pæn

Man skal selvfølgelig kunne lide rød grape, men får man først bugt med de dumme lameller, der er bitre, så er rød grape faktisk super lækkert. Selvom den måske ser utrolig nem ud, så tager det lidt tid at ordne både grape og granatæblekerner. Men det er det hele værd.

rød grape frugtsalat granatæble (Foto: MY DAILY SPACE)
Er du klar til en anderledes frugtsalat … (Foto: MY DAILY SPACE)

Det skal du bruge

Ingredienser

3 røde grape
Kerner fra 1/3 granatæble
Lille håndfuld usaltede pistachienødder
3 teske rosenvand
1 teske rørsukker

Sådan gør du

Start med at ordne grapefrugterne. Det tager lidt tid, og grisser lidt. Men resultatet smager fantastisk. Start med at skære skrællen af som vist her.

rød grape frugtsalat (Foto: MY DAILY SPACE)
Sådan ser en skrællet grapefrugt ud. (Foto: MY DAILY SPACE)

Dernæst skærer du ind i hver båd og ligesom får den ud uden lamellerne. Det kræver lidt øvelse, men du undgår på den måde at få det bitre med. Når en grapefrugt er pillet står du reelt med en hel grapefrugt, der kun er lameller.

rød grape frugtsalat granatæble (Foto: MY DAILY SPACE)
Smukke og sunde ingredienser. (Foto: MY DAILY SPACE)

Dernæst går du igang med granatæblekernerne. Er du allerede her blevet træt, så kan de købes færdige, men det er meget dyrere. Her starter du med at skære lidt af toppen af, for så kan du også her se “bådene” og dermed skære ned i det hvide, så det ikke sprøjter ud over det hele. Og så er det ellers bare at gå igang med at befri de små kerner.

Så er du næsten færdig, for nu kommer du første grape op i fad og kommer granatæblekerner ovenpå. Dernæst hakker du pistachienødderne let og strøer ud over.

Til sidst kommer du en anelse rørsukker ud over og rosenvandet.

rød grape frugtsalat granatæble (Foto: MY DAILY SPACE)
Så er der lækker frugtsalat. (Foto: MY DAILY SPACE)

Så er din frugtsalat færdig – den er ikke bare smuk, men smager også godt – og er lidt anderledes og lidt mere eksotisk.

 

Læs også: 

Oktobernyheder

Oktoberfund

· Mere fra samme kategori ·