Læs også:

Close
Septemberfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Septemberfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Skønhed  | 

Så blev det september og dermed også tid til en masse dejlige skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Til dig med kruset og krøllet hår

Ogx har mange lækre serier. Denne er til dig, der har kruset, krøllet og bølget hår. Den indeholder en plejende formel med kokosolie, honning samt et twist af citrusolie. Resultat ved at bruge shampoo og conditioner er smukke krøller med bounce og glans. Og bonussen er duften af dem. Jeg elsker det.

ogx shampoo conditioner hår krøllet

Ogx shampoo og conditioner, 89,95 kr., matas.dk

Benefit bryn

Bryn er stadig i fokus. Og Benefit er et af de brands, der mestrer det område. Netop nu er der kommet et nyt produkt, som jeg må sige er ret fedt og effektivt. Brow Contour Pro er en 4-i-1-konturpen, der giver veldefinerede, tættere og ideelt skulpterede øjenbryn. Man starter med den lyseste nuance. Anvend fra starten af øjenbrynet og op til buen. Anvend derefter den dybe skygge fra buen til spidsen.

For at definere øjenbrynets kontur skal du anvende “definition” skyggen fra øjenbrynets start til spidsen og bland derefter forsigtigt. Over øjenbrynene anvendes “definition” skyggen fra buen til spidsen og blandes derefter igen. Afslut med”illuminating” skyggen under buen og blend ud. Den fås i fem nuancer.

Benefit brow contour pro

Benefit , 29o kr., kan fås i alle Sephora-butikker

Luksus til hænderne

Jeg er pjattet med Molton Browns produkter. Ja, de er ikke billige, men jeg føler det er sådan lidt luksushotel-agtigt, når jeg har for eksempel en håndsæbe fra dem stående på mit badeværelse. Denne dufter af salt havvand, der rammer den rå klippekyst. Det er svært ikke at stille sig og snuse ind, når du har vasket dine hænder. At farven også er usædvanlig smuk er bare fedt.

håndsæbe Molton-Brown-Coastal-Cypress-Sea-Fennel-Hand-Wash-300ml

Molton Brown håndsæbe, 165 kr., magasin.dk

Gå glad i bad

Den er intet mindre end ikonisk; Sephoras badelinje. Nu er den blevet redesignet, og den ene shower gel-variant er pænere end den anden. Men jeg er især vild med denne variant Let’s have fun, der dufter så lækkert, så man får lyst til at gå i bad hele tiden. Men gå ind i butikkerne og se hele Sephora Collection serien. Lur mig om du ikke også bliver inspireret til at købe et produkt eller to.

shower gel Sephora_SEPHORA COLLECTION_Fall 18_Bath_Melting Shower Jelly - Girls' night out_DKK 75

Sephora showergel, 75 kr., kan fås i alle Sephora-butikker

Der er dømt diskofest

Denne turkise mascara fra Dr. Hauschkas limited edition serie, der hedder Deep Infinity er så meget et flashback til 80’erne og diskoårene. Jeg er pjattet med den, og med blot få strøg kan du tilføre lidt mere fest og farver og hightlight til dit look. Et lille tip er, at du altid kan starte med at komme først en mørk farve mascara på, og så blot påføre den turkise på det yderste af vipperne. Man kan også nøjes med at gøre det på de øverste og lade dem under øjet være mørke.

https://support.office.com/da-dk/article/skift-det-sprog-office-bruger-i-menuer-og-korrekturredskaber-f5c54ff9-a6fa-4348-a43c-760e7ef148f8

Dr. Hauschka mascara, 180 kr., matas.dk

Serum er vigtigt

Mange tænker sikkert stadig, at bare man bruger en god creme, så er serum lidt overflødigt, når man ikke er så gammel. Men et godt råd – kom i gang – og brug de ekstra penge. Din hud vil takke dig senere hen. Denne nye serum fra La Roche-Posay (som i øvrigt er et mærke, jeg rigtig godt kan lide) indeholder to typer hyaluronsyrer, vitamin B5 og madecassoside, og den er i en lækker water-gel formel. Den reducerer både rynker, og giver huden mere fylde. Den hjælper træt og kedelig hud og hjælper med at reparere huden og styrker dens barriere. Påfør den på ren hud morgen og aften.

creme hud la roche-posay

La Roche-Posay serum, 309 kr.,  apropo.dk

BB creamen du skal prøve

Jeg har for nyligt fået øjnene op for det koreanske mærke Klairs. Netop i disse år strømmer det frem med beauty-mærker fra Korea. En af de store forskelle på vestlig hudpleje og koreansk er, at vi her ofte først gør noget ved problemerne, når de opstår – som med akne og rynker, hvorimod i Korea er det en del af deres livsstil, hvor de allerede starter fra de er helt unge af med at gøre noget ved det. Klairs Supple BB cream både fugter, giver en ensartet og glat hudtone samt reducerer rødmen. Desuden har den SPF 40 i.   bb cream klairs-illuminating-supple-moisturising-bb-cream-against-imperfections

BB cream fra Klairs, 193 kr,. notino.dk

En god beautyblender

En god beautyblender kan gøre en verden til forskel. Jeg er ret vild med de “æggeformerede”, da de kan bruges nemt på større flader og komme ind i kroge med spidsen. Med den lille blender kan du lave en glødende og jævn hud, der kan give det helt rigtige flawfless look, som kan gøre enhver veninde misundelig. Du fugter bare svampen med lidt vand og klemmer eventuelt overskydende ud, hvorefter du påfører produktet med lette dup på huden.beautyblender makeup

Beautyblender, 159 kr., nicehair.dk

Nudebynature læber

Jeg er ret vild med disse Moisture Shine læbestifter fra nudebynature, der fås i 10 lækre farver. Deres hashtag #kisstoxicgoodbye siger alt, og disse læbestifter er faktisk 100% naturlige og beriget med sunde ingredienser som kakadu-blomme, sheasmør samt mandarinolie. Med blot et enkelt strøg får læberne faktisk masser af fyldig farve, og de føles bløde og ikke som når man påfører nogen læbestifter og det føles som en “ting man lægger ovenpå”. Den giver glans men ikke på sådan en voldsom måde. Men de er meget farvemættet og holder farven fint. På billedet er det farven 3 (Dusty Rose) og 5 (Pale Coral).

nudebynature makeup læbestift

Læbestift, 240 kr., magasin.dk

Zenz til din hovedbund

Zenz har mange lækre produkter, men en serie som jeg er ret glad for er den med eucalyptus. Ikke alene dufter den så dejligt rent og frisk, men jeg synes også mit hår har brug for sådan en slags hårpleje engang imellem. For den stimulerer hovedbunden og renser den. Du kan faktisk nærmest mærke, at det prikker let i hovedbunden. Den er i øvrigt Svanemærket, og den indeholder også avocadoolie og aloe vera. Udover at den styrker blodcirkualtionen og hovedbunden, så giver den også et sundt og glansfuldt hår. Har dit hår også en tendens til at klaske, så er den shampoo her også super god til at rette op på det.

Jeg bruger dem måske en gang om ugen, men selvfølgelig kan de bruges som du har lyst til eller behov for.

zenz eucalyptus shampoo conditioner

Nr. 10 og 11 shampoo og conditioner fra Zenz, 190 og 210 kr., zenzshop.dk

Lotusduft

Denne lette duft fra serien Fijian Water Lotus fra Body Shop kan du bruge gavmildt på hele kroppen. Det er skønt, hvis man for eksempel ikke bruger en bodylotion med duft i. Den dufter friskt og har et hint af mandarin i. Jeg synes, at det nogen dage er dejligt ikke at have en tung parfume på. Denne føles bare let og opfriskende, som har du lige taget en dukkert i havet og har denne salte, friske duft hængende.

Fijian Water Lotus Fragrance Mist

Body Shop duft, 175 kr., bodyshop.dk

Tag en maske

Masker er bare dejlige. Og det er en billig form for luksus, og så pipler det frem med nye masker, som man bare får lyst til at prøve. For eksempel denne fra Papa Recipe, der er med ginseng, kameliaolie, morbærpulp og honning, og den både beroliger og gennemfugter huden. Masken skal sidde på i cirka 20-30 minutter.

Sephora maske ginseng papa recipe

Ansigtsmaske fra Papa Recipe, 40 kr. for to styk, kan fås i alle Sephora-butikker

Pas på dit ansigt og øjne

Ja, ofte er cremer og seraer dyre, og man kan godt virkelig have lyst til at springe over. Men det kan altså godt svare sig at bruge de penge. Og selvom du måske kun er 25 år og tænker “den er serum kan jeg godt vente med”. Så lad vær.

Murad kommer her i løbet af september med en ny serum til ansigt og øjenområdet. Det er lidt en investering. Men måske kan du spare op til den. Din hud ældes hurtigt og kan hurtigt se stresset ud. Det ses straks. Derfor er en serum, der både gør noget for mørke rander, linjer, dehydreret samt træt hud. Den indeholder blandt andet cannabis, koffein samt neuropeptider. Jeg har prøvet den i en måned og kan se en forskel. Der er cirka til 2½ måned (alt efter hvor meget eller tit du bruger den), så tænk det som en investering.

murad skincare serum beauty

Murad serum, 950 kr., fås fra 18. september i blandt andet Sephora, Matas, Illum og Magasin

Billig concealer

Ikke at billig som sådan er et købsargument, hvis det er noget møg. Men det er denne lightweight concealer stick fra e.l.f. ikke. Den fås i flere nuancer og giver en fin dækning, og så er den dejlig cremet i konsistensen. Den er nem at bruge og at have med i tasken, hvis der lige er noget, der skal dækkes. Jeg synes, den giver en smuk, naturlig finish – og som sagt er prisen rigtig god.

e.l.f. concealer hud makeup

e.l.f. concealer, 45 kr., nicehair.dk

Björn Axén

Denne plejende hårolie har en lækker duft. Den virker udglattende og genfugtende på tørre hårspidser og længder. Den er beriget med argan- og solsikkeolie samt E-vitamin, som giver glans, virker blødgørende, efterlader et silkeblødt resultat, gør håret nemt at rede ud og modvirker at det kruser. Duftene kommer fra et miks af kokos, vanilje, karamel og med indslag af træ, frugt, blomster og moskus. Alle kan bruge den. Jeg elsker lige at komme den i spidserne og massere den godt ind. Det er rigeligt til mig, man skal desuden ikke bruge meget.

björn axén hår hårolie olie argan shine

Björn Axén olie, 195 kr., matas.dk

 

Læs også:

Vores favoritmasker

øjne ansigt - kvinde masker beauty

· Mere fra samme kategori ·