Læs også:

Close
Sådan ser de to Rexona-pigers stil ud

Sådan ser de to Rexona-pigers stil ud

Annonce for Rexona  | 

Er du sportspigen eller karrierepigen? Måske er du begge dele, eller bare vil inspireres. Her har vi taget udgangspunkt i to kendte deodoranter fra Rexona og lavet et look og stil til hver af dem

Læs med her og bliv inspireret af to fede og forskellige looks til Rexona.

Sådan ser de to Rexona-pigers stil ud
Er du sportspigen eller karrierepigen? (Foto: MY DAILY SPACE)

Sportspigen

Hun elsker sport og kan ikke undvære de ugentlige timer, der bruges på sport; om det er løb, fitness, yoga eller måske håndbold. Hun er altid frisk og sporty klædt, og så man alting gerne være nemt.

Sportspigen har brug for en deodorant, der både holder under og efter træning. Det kan Rexona Biorythm hjælpe med. Den har en meget effektiv antiperspirant-beskyttelse med noget der kaldes Motionsense™, hvilket kort sagt bare betyder, at jo mere du sveder eller bevæger dig, jo mere beskytter den dig mod sved og lugt. Det lyder måske lidt vildt, men det er en teknik, som Rexona har udviklet med “smartkapsler”, der sættes igang, når man bevæger sig. Duften er fin og dufter let af sommerblomster.

Det bruger sportspigen til sin Rexona Biorythm

Sådan ser de to Rexona-pigers stil ud

Rexona Biorythm, 9,95 kroner // Hoodie fra H&M, 179 kroner // Tights fra Nike, 350 kroner // Yogamåtte fra Nordic Strength, 80 kroner // Sko fra Nike, 900 kroner // Drikkeflaske fra Rosendahl, 149,95 kroner // Sports-bh fra H&M, 149 kroner // Hårelastikker fra Invisibobble, 43 kroner // Håndklæde fra H&M, 79,95 kroner

Karrierepigen

Hun går op i sit job og sigter efter at få en god karriere. Hun er karriereminded, og bruger mange timer på arbejdet, der også kræver tøj, der måske er lidt mere klassisk og business-agtigt.

Derfor er Invisible Black + White deodorantsprayen ekstra god, da den ikke kan ses og heller ikke laver mærker (både de hvide og gule svedmærker) på det sort/hvide tøj, om det er kjolen eller jakken. Desuden har den antiperspirant-beskyttelse, så man føler sig frisk i mange timer. Duften er meget let og har bare sådan noget rent over sig. Nøjagtig som man gerne vil føle sig.

Det bruger karrierepigen til sin Rexona Invisible Black + White

Sådan ser de to Rexona-pigers stil ud

Rexona Invisible Black + White, 9,95 kroner // Blazer fra H&M, 349 kroner // Taske fra By Malene Birger, 1.999 kroner // Armbåndsur fra Pilgrim, 549,50 kroner // Bælte fra Zara, 179 kroner // Bukser fra Bestseller, 299,95 kroner // Læbestift fra Nude by Nature, 240 kroner // T-shirt fra H&M, 129 kroner // Pumps fra Zara, 449 kroner // Briller fra H&M, 79,95 kroner

 

Læs også:

Septemberfund

Septemberfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

· Mere fra samme kategori ·