Læs også:

Close
Flotte mønstre er en af de store boligtendens i efteråret 2018

Flotte mønstre er en af de store boligtendenser i efteråret 2018

Bolig  | 

Der er mønstre i alle afskygninger dette efterår. Fra fine planter til æstetiske og finurlige mønstre på alt fra tæpper til tapeter. Vi har fundet lidt inspiration, så du selv kan få det ind i din lejlighed

Stribet tapet

Det er modigt at gå i gang med. Men fx en væg i soveværelset – bag sengen – eller en væg i gangen kan være en god og lærerig start. Og pænt ser det ud, og giver noget helt andet til et rum. Dette er fra Ellos, og det har de fineste grå og hvide striber. Det hedder Travis, og har en rullebredde på 53 centimeter, og en længde på 10,05 meter. Det er i en non-woven-materiale.

tapet striber bolig ellos

Stribet tapet fra Ellos, 399 kr., ellos.dk

Anderledes spejl

De ses meget i boligartikler netop nu – de sjove “solspejle”, der både er et godt spejl men som ikke mindst har et smukt mønster, der pynter på væggen, og dermed også er en vægdekoration. Guld er også stadig en af de store trends, så man slår to fluer med et smæk med dette spejl.

Spejlet er fra Mojoo og hedder Stardust. Er du smart, venter du med at investere i det til en af de gange Magasin har Goodie days på bolig, så får du nemlig 20% på det.

spejl guld magasin sol indretning

Spejl fra Mojoo, 1.599 kr., magasin.dk

Kande med fint mønster

Nu har vi i et års tid set på glaskander med “bobler” på. Jotex har her deres egen fortolkning af det mønster i hvid keramik. Den er fin på bordet men kan også bruges som vase. Den er i glaseret håndlavet keramik med boblet overflade som gør den lige så dekorativ som praktisk. Den tåler også at komme i opvaskemaskinen.

kande hvid jotex indretning

Kande fra Jotex, 395 kr., jotex.dk

Blomstret dug

En dug kan gøre en verden til forskel i et rum. Denne fra Zara har det finest blomstermønster på. Den er i 100% bomuld og har en forvasket effekt. Pludselig kommer det måske lidt kedelige stel frem og ser flot ud. Og du kan bare komme en hvid serviet fra Netto på, og alligevel ligner bordet en million.

dug blomster zara home indretning

Dug fra Zara Home, 399 kr., zarahome.com

Wiinblad lysestage

I år ville Bjørn Wiinblad være fyldt 100 år, og i den anledning er der både lavet to jubilæumsvaser og denne lysestage i en limited edition. Den er i porcelæn med 24-karats gulddekoration på. Quatre Coulours kronelysestagen, som den hedder, er fin og klassisk i sin stil, og ligesom Bjørn elskede guld, så er guld også en af de metaller, der stadig er at finde alle steder i mode-og boligindretningsbilledet.

bjørn wiinblad lysestage 100 år Quatre Couleurs_Interiør_stager

Lysestage fra Wiinblad, 599,95 kr., bjornwiinblad.dk

Grafiskt smukt kort

Hos The Dybdahl Co. har de så mange fine plakater og postkort med de smukkeste illustrationer på. Som dette kort med en ananas på. Indram dem for eksempel i sorte rammer og sæt flere sammen. Eller send en old school hilsen til din veninde eller mor.

postkort kort the dybdahl hilsen

Postkort fra The Dybdahl Co., 25 kr., thedybdahl.com

Den vilde sofa

Den er smuk, modig og anderledes. Det er det danske brand Baum und Pferdgarten, der står bag sammen med møbelfirmaet Coomon Seating. Printet er utrolig smukt og unikt, og de guldfarvede ben fuldender lige det hele. Sofaen fås i en både 2 og 3 personers udgave. Prisen er selvfølgelig høj, det er også en helt speciel sofa.

baum & pferdgarten-sofa-blomster indretning

Commonseating sofa, fra 11.000 kr., commonseating.com

Cool håndklæde

Håndklædet her er virkelig cool og passer ind på de fleste badeværelser. Det er mønstret, men uden at være for vildt. Så hvis du er til de lidt mere neutrale farver og rolige mønstre, så er dette håndklæde et musthave.

håndklæde h&m

Håndklæde fra H&M, 49,95 kr., hm.com

Strikket pude

Denne pude hedder Leaf Cusuon Lavender og er fra StrikAholic. Den er 50 centimeter i diameter, og er så fin med det feminine mønster i bordeaux og lyngfarve med blade på.

indretning strikAholic pude strik blade

Pude fra StrikAholic, 549 kr., strikaholic.dk

Blomstret bruseforhæng

De er der alle vegne – blomsterne i alle afskygninger, farvekombinationer og sammensætninger. På dette farverige bruseforhæng fra H&M er man næsten tilbage i 80’erne men bare i en fed og opdateret version. Det vil helt sikkert pynte på ethvert kedeligt badeværelse. Det er i en vandafvisende polyester kvalitet. Foroven er der øskner i metal. Ringe dertil skal købes separat.

bruseforhæng badeforhæng bad h&m indretning

Bruseforhæng fra H&M, 199 kr., hm.com

Kähler nyhed

Den fine lille rosafarvede keramikvase fra Kähler har et feminint mønster på. Den hedder Unico, og er 12,5 centimeter høj. Med vasens smukke silhuet og fine farve er den unik. Den er designet af Anders Arhøj.

kähler vase bolig boligindretning keramik

Unico vase fra Kähler, 349 kr., kahlerdesign.dk

Mønstret men neutralt sengetøj

Mange af os er glade for ensfarvet sengetøj og helst også gerne i neutrale farver. Men dette sengetøj fra Zara er i det fineste mønster med palmeblade, og fordi farven er så neutral, vil det også passe ind i de fleste soveværelser uden at være et alt for dominerende element i indretningen. fint.

Sengtøj zara

Sengetøj fra Zara Home, fra 299 kr., zarahome.com

 

Læs også:

Lav dit eget brombærsyltetøj

brombær syltning brombærsyltetøj

· Mere fra samme kategori ·