Læs også:

Close
Glyptoteket

Kulturguide: Oplevelser i september 2018

Kultur  | 

Kulturguiden for september 2018 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i september 2018, så er du kommet det rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i september 2018 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

Oplevelser i september 2018 i København

World Press Photo Exhibition 2018

Geplaatst door World Press Photo op Woensdag 2 mei 2018

Den 21. september til 18. oktober. Entré 100 kroner.

Besøg Politikens Hus og se World Press Photo-udstillingen. Her kan du opleve nogle af verdens allerbedste pressefotografier. Her kan du gå rundt imellem alle de betagende og fascinerende fotografier, hvor du vil opleve det ene vilde og usædvanlige øjeblik efter det andet.

Læs mere om World Press Photo Exhibition 2018 her.

Botanisk Have

Botanisk Have
Tag en tur i Botanisk Have, som både er smuk og gratis! (Foto: MY DAILY SPACE)

Åbent hele året. Fri entré.

I Botanisk Have i København kan du bruge mange timer på at kigge på smukke gamle træer, flotte og gamle rosensorter, stauder og andre planter. Haven fylder i alt 5.000 m2, hvoraf de 2000 m2 er tilgængeligt for offentligheden. Og udover at Botanisk Have er mega smuk, så er entréen også gratis. Vær dog opmærksom på, at flere af Botanisk Haves væksthuse er midlertidigt lukket på grund af renovering.

Brug indgangen ved Gothersgade.

Læs mere om Botanisk Have her.

Carbonara Festival

Geplaatst door Food Festival op Zaterdag 17 februari 2018

Den 21. september til 23. september. Fri entré.

Elsker du også pasta ligesom os? Og især retten carbonara? Så er Carbonara Festival lige noget for dig. Indtil videre er der ikke så meget information om festivalen, men arrangøren, som er Food Festival, lover at der snart kommer mere information. Vores munde løber i vand, og vi kan næsten ikke vente!

Læs mere om Carbonara Festival her.

Loppemarked i Willemoesgade

Geplaatst door Loppemarked Willemoesgade op Zondag 29 juli 2018

Den 8. september. Fri entré.

Tag afsted på et af Københavns hyggeligste og største loppemarkeder. Gør et kup, samtidig med at du nyder stemningen, har en dejlig lørdag og måske får en lille sludder for en sladder med din genbo.

Læs mere om loppemarkedet her.

Glyptoteket

Glyptoteket
Vær kulturel og giv Glyptoteket et visit. (Foto: MY DAILY SPACE)

Åbent hele året. Entré 115 kroner. Fri entré om tirsdagen.

Tag på Glyptoteket og oplev samlingen af over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande, som blandt andet består af flotte marmorkroppe og malerier, mumier og middelhavsstemning. Trænger du til en lille pause undervejs, kan du gå op på tagterrassen og få noget koldt at drikke, mens du kigger ud over København.

Læs mere om Glyptoteket her.

Loppemarked på Bryggen

Geplaatst door Kulturhuset Islands Brygge op Zondag 8 juli 2018

Den 30. september. Fri entré.

Tag din veninde eller mor under armen og tag på loppemarked på Bryggen. Her kan du gøre et godt loppefund, gå en dejlig tur langs vandet samtidig med at du nyder en god kop kaffe. Det lyder da som en dejlig søndag, ikke?

Læs mere om loppemarkedet her.

Fredagsrock i Tivoli

Fredagsrock i Tivoli (Foto: Tivoli)
Tag til Fredagsrock i Tivoli. (Foto: Tivoli)

Hver fredag frem til den 21. september. Entré 175 kroner.

Frem til den 21. september kan du tage til Fredagsrock i Tivoli, hvor nogle af de største danske og udenlandske kunstnere afholder koncerter. I september får Tivoli besøg af Rasmus Seebach, CV Jørgensen samt Søren Huss og Carl Emil Petersen.

Læs mere om Fredagsrock her.

Baum und Pferdgarten lagersalg

Geplaatst door Baum und Pferdgarten op Maandag 27 augustus 2018

Den 1. september til 2. september. Entré er ukendt.

Et godt lagersalg siger man da aldrig nej til, vel? Baum und Pferdgarten holder lagersalg, hvor du kan spare penge på lækre kollektioner. Så bliver det altså ikke bedre! Der kan betales med Dankort, MobilePay og kontanter.

Læs mere om Baum und Pferdgartens lagersalg her.

 

Oplevelser i september 2018 i Aarhus

ARoS

Geplaatst door ARoS Aarhus Art Museum op Woensdag 1 juni 2016

Åbent hele året. Entré 140 kroner.

Besøg ARoS der er et af Nordens største kunstmuséer, og som er særlig kendt for deres smukke regnbue-panorama og andre fantastiske udstillinger. ARoS har to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide. Så hop afsted og fang en masse regnbuefarvede Insta-moments!

Læs mere om ARoS her.

Aarhus Food Festival

Geplaatst door Food Festival op Donderdag 14 juni 2018

Den 7. september til 9. september. Entré 85 kroner.

Tag med til Nordens største madfestival, hvor du i tre dage kan gå på opdagelse i madens fantastiske verden. Festivalen er 45.000 m2 stor, og der venter hundredvis af lækre madoplevelser. Desuden er der mange spændende workshops, som man kan deltage i.

Læs mere om Aarhus Food Festival her.

Art Bubble

Geplaatst door art-bubble.dk op Woensdag 8 augustus 2018

Den 22. september til 23. september. Fri entré.

Tag til Danmarks største tegneseriefestival- og udstilling i Dokk1. Her kan man møde tegnerne bag Anders And, Valhalla, HC Andersen Jr. og en masse andre dygtige tegnere fra ind- og udland samt se en relateret udstilling.

Læs mere om Art Bubble her.

Lop de Lux

Geplaatst door Lop de Lux op Dinsdag 17 april 2018

Den 9. september. Fri entré.

Lop de Lux er et lokalt loppemarkedet, hvor man kan finde masser af lækre fund. Alt overskuddet fra loppemarkedet går blandt andet til børnene på børnehjemme Sølyst. Børnene er selv med til loppemarkedet, hvor de sælger kaffe og kage fra Emmerys.

Læs mere om loppemarkedet her.

Fed Fredag: Magtens Korridorer

Geplaatst door Tivoli Friheden op Woensdag 10 januari 2018

Den 7. september. Entré 120 kroner.

Tag til Fed Fredag i Tivoli Friheden og skrål med på Magtens Korridorers populære sange. Rockbandet er populært som aldrig før, så hvis du ingen planer har den aften, så synes vi, at du skal hive veninderne under armen og komme afsted.

Læs mere om Fed Fredag her.

Plantemarked

Geplaatst door Plukk op Zondag 29 juli 2018

Den 1. september. Entré 20 kroner.

Hvis du ligesom os elsker planter, så er det et must at besøge Plantemarkedet! Her kan du finde flotte planter såsom eksotiske palmer, blomster, kaktusser, hængeplanter, krydderurter, udendørsplanter og alt derimellem. Udover levende planter, vil der være mulighed for at købe nytænkende plantedesigns, keramik, bøger, interiør, grafik og meget mere.

Læs mere om plantemarkedet her.

Full Moon Run

Geplaatst door Aarhus Motion op Vrijdag 9 maart 2018

Den 25. september. Entré 149 kroner.

Hvis du holder af løb, så er en dette aftenløb i fuldmånens skær lige noget for dig. Løbet er fem kilometer, og det foregår i skoven i buldrende mørke. Så hvis du er til en aften, hvor alle sanserne er skærpede, så tag til Full Moon Run og få en sjov, anderledes og spændende oplevelse.

Læs mere om Full Moon Run her.

Botaniske detaljer

Geplaatst door Væksthusene og Botanisk Have, Aarhus op Donderdag 16 augustus 2018

Hver onsdag i september. Entré 40 kroner.

Udstillingen “Botaniske detaljer” er med kunstnerens Bent Johnsons smukke illustrationer. På udstillingen får man et kig på, hvordan illustrationerne er blevet til og den botaniske tradition, der ligger bag hver enkelt. Så hvis du er til kunst og botanisk, så er det et must.

Læs mere om Botaniske detaljer her.

 

Oplevelser i september 2018 i Odense

BRANDTS

Geplaatst door Brandts – Museum for kunst & visuel kultur op Zondag 17 juni 2018

Åbent hele året. Entré 90 kroner.

BRANDTS er Danmarks største kultur- og udstillingshus. Muséummet viser hvert år cirka 20 forskellige udstillinger med dansk og international billedkunst, fotokunst og visuel kultur. Med den fantastiske samling af værker kan man opleve nogle af verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

Læs mere om BRANDTS her.

Odense Food Festival

Geplaatst door SPIS Odense Food Festival op Maandag 25 juni 2018

Den 10. september til 16. september. Forskellig entré.

Odense fejrer engang en gang den gode smag, kvalitetsråvarer, gastronomi, dansk madkultur, samvær og fællesskab, når Odense Food Festival løber af stablen. Uanset om du er til restaurant-crawl, søndagsfrokost eller om du selv vil prøve at nedlægge din aftensmad, så er der noget for enhver smag.

Læs mere om Odense Food Festival her.

Loppis i Dronningensgade

Geplaatst door Vesterbro Odense op Woensdag 4 juli 2018

Den 2. september. Fri entré.

Det store succesfulde loppemarked i Dronningensgade vender tilbage for fuld drøn. Så inviter din bedste veninde, gør et loppefund, hyg jer med folkene i kvarteret og hav en dejlig efterårs-søndag i hyggelige omgivelser.

Læs mere om loppemarkedet her.

Yoga & Breakfast

Geplaatst door Cafe Kosmos Vegan & Organic op Maandag 20 augustus 2018

Den 15. september og 29. september. Entré 230 kroner.

Hvorfor ikke starte weekenden med selvforkælelse i form af yoga og en lækker morgenmad? Morgenen starter med en god omgang yoga i hyggeligt selskab og afsluttes efterfølgende med en skøn morgenmad, hvor der er fri mulighed for at lære nye mennesker at kende. Prisen er inklusiv yoga og morgenmad.

Læs mere om Yoga & Breakfast her.

Veras Market – The Fall Edition

Geplaatst door Veras Market op Vrijdag 17 augustus 2018

Den 16. september. Fri entré.

September betyder, at vi endelig må købe lækkert efterårstøj uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor søndags-loppefest, når Storms Pakhus forvandles til et stor genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle efterårets skønne fashion-musthaves.

Læs mere om Veras Market her.

Open By Night

Geplaatst door City Odense op Maandag 25 juni 2018

Den 28. september. Fri entré.

Tag til Open By Night hvor Odense kommer til at summe af liv og en hyggelig stemning. Byens forretninger holder åbent helt til klokken 22 og kører med en masse gode ekstra tilbud, så du har muligheden for at gøre en god handel, samtidig med at du hygger dig.

Læs mere om Open By Night her.

Torvedag

Geplaatst door Torvedag i Odense op Woensdag 15 februari 2017

Hele året. Fri entré.

Hele året er der hver lørdag og onsdag torvedag på Sorte Brødre Torv, der ligger ved Claus Bergs Gade. Her kan man købe alt den friske frugt og grøntsager, som hjerter begærer. Desuden kan der også købes frisk fisk og forskellige slags oste. Mums!

Læs mere om Torvedag her.

 

Læs også: Tips til en god start på jobbet efter ferien

Læs også: Vi hylder seje danske kvinder

· Mere fra samme kategori ·