Læs også:

Close
Premiere: Ex On The Beach - Danmark

Premiere: Ex On The Beach – Danmark

Underholdning  | 

Forestil dig den ultimative luksusferie sydpå med alt, hvad hjertet kan begære af sol, drinks, smukke singler og masser af eksotiske dates. Forestil dig så, at din ekskæreste pludselig dukker op ud af det blå og blander sig i det hele

Det kan være din ekskæreste fra helvede eller ekskæresten, som du aldrig er kommet over. Én ting er dog sikkert – det bliver på ingen måde den ferie, du har forestillet dig! I aften har Ex On The Beach – Danmark premiere på Kanal 4.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Premiere: Ex On The Beach - Danmark
Ex On The Beach – Danmark har premiere den 20. august på Kanal 4. (Foto: Krestine Havemann)

Idyllen varer ikke længe

En gruppe ung, danske singler til rejser ferieøen Mauritius, hvor de skal ud på de dates og se, hvad øen har at byde på – og hvem ved, måske også finde deres livs kærlighed undervejs?

Deltagerne bor i øens mest eksklusive villa, hvor de skal feste og dele værelser på den over fem uger lange ferie, og der er i den grad lagt op til hede flirts og romantik. Men idyllen varer ikke længe, for deltagernes ekskærester dukker nemlig også op, uden at deltagerne ved det, og de er kommet for at skabe ballade.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Premiere: Ex On The Beach - Danmark
De otte deltagere som ikke har en anelse om, hvad der snart kommer til at ske. (Foto: Krestine Havemann)

De dejlige ekskærester

En efter en dukker ekskæresterne op af det turkisblå vand for enten at vinde deres gamle flamme tilbage eller få gjort op med følelser, der har været i klemme siden bruddet. Og så er der også dem, der bare er kommet for at få hævn! Alle deltagerne bliver med ét tvunget til at forholde sig til deres gamle flammer på godt og ondt, og opholdet i paradis bliver noget helt andet, når nye flirts blandes med forliste forhold.

Det første afsnit

Vi var til forpremieren, hvor vi så det første afsnit, og vi morede os virkelig. I det første afsnit møder vi blandt andet 23-årige Mathias fra Frederikshavn, som er en ægte jyde, Morten fra Vojens, som er VVS’er og rimelig godt skåret (fordi sådan en skal der altid være med i et reality-program, ikk?) og Sidsel fra København som falder pladask for Morten allerede den første dag!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Premiere: Ex On The Beach - Danmark
Måske finder Mathias, Sidsel og Morten deres livs kærlighed? (Foto: Krestine Havemann)

Vores favorit er klart Mathias fra Frederikshavn, som siger lige præcis hvad han tænker – sagt med den skønneste nordjyske dialekt. Hver gang han sagde noget, så brød vi allesammen ud i latter. Mathias, vi hepper på dig!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Premiere: Ex On The Beach - Danmark, maria, my daily space, mds
Forpremieren foregik på At Dolores og udover god underholdning, så var der selvfølgelig også lækre snaaaacks! (Foto: MY DAILY SPACE)

Plat men god underholdning

Er du træt af de samme reality-programmer, som bare kører sæson efter sæson, så kan vi virkelig anbefale Ex On The Beach – Danmark. Selvom det hele er lidt plat, så er det virkelig god underholdning.

(Artiklen fortsætter under traileren)

Vi glæder os til at følge Mathias og resten af deltagerne i de kommende afsnit, og vi venter spændt på, at de hårde sandheder og dybe hemmeligheder kommer frem, og at fortiden indhenter alle deltagerne for åben skærm.

Første afsnit har premiere mandag den 20. august klokken 22.00 på Kanal 4.

Vi giver Ex On The Beach – Danmark tre ud af seks M’er.

rating 3

 

Læs også: Babyboom, velgørenhed og familiedrama: Ny sæson af Keeping Up With The Kardashians

· Mere fra samme kategori ·