Læs også:

Close
Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden, natur, dyr, jorden, klima, skildpadde, havskildpadde, dykke, vand, havet

NEWS: Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden

Nyheder  | 

God ledelse giver mindre stress og sygefravær · Masseskyderi i Florida · Donald Trump er ikke velkommen ved John McCains begravelse · Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden

Vi har udvalgt dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

God ledelse giver mindre stress og sygefravær

Både ledere og ansatte er ofte stressede, og begge grupper oplever problemer med arbejdspres og ledelseskvalitet, viser en ny omfattende undersøgelse om ledelse og psykisk arbejdsmiljø, som COWI har udført for hovedorganisationen FTF, med svar fra 9.641 personer, herunder 702 ledere.

Mere end hver femte leder og medarbejder er stresset ofte eller hele tiden. Blandt årsagerne er et højt arbejdspres og manglende balance mellem krav og ressourcer.

Den nye rapport viser samtidig, at ledelseskvalitet har stor betydning for stress og sygefravær, og det gælder både for ledere med personaleansvar og menige medarbejdere.

præstationskultur, stress, arbejde, resultater, computer, bærbar, mac, skrivebord, kvinde, tager sig til hovedet, opgaver, lektier, arbejde
God ledelse giver mindre stress og sygefravær. (Foto: Pexels)

Læs også: Opgørelse: Stadig få kvinder i topledelser

Masseskyderi i Florida

Søndag brød et masseskyderi ud under en e-sportsturnering i den amerikanske stat Florida. E-sportsturneringen blev livestreamet, og de affyrede skud kan høres på video. Under skyderiet blev to personer dræbt og mindst 11 personer er såret.

Desuden er den mistænkte dræbt. Han er blevet identificeret som den 24-årige David Katz fra Baltimore, der er en kendt figur i e-sportsmiljøet, og han har tidligere vundet turneringer i Madden 19, hvor der dystes i amerikansk fodbold; NFL. Det skriver TV 2.

Pistol, våben, krig, skud, skyderi
Søndag brød et masseskyderi ud under en e-sportsturnering i den amerikanske stat Florida. (Pexels)

Læs også: Amerikansk forstad forbyder angrebsvåben efter skolemassakre

Donald Trump er ikke velkommen ved John McCains begravelse

Natten til søndag tog John McCain sit sidste åndedrag og døde af en hjernetumor, 81 år gammel. Ifølge flere amerikanske medier gjorde John McCain det fra sit dødsleje over for familien klart, at han ikke ønskede Donald Trumps tilstedeværelse ved sin begravelse.

John McCains efterladte har derfor frabedt sig Donald Trumps tilstedeværelse ved John McCains begravelse, som foregår på søndag. Både John McCain og Donald Trump var republikanere, men de fik aldrig begravet stridsøksen. Og venner blev de aldrig. Det skriver TV 2.

John McCain
John McCain afgik ved døden natten til søndag. (Foto: Pixabay)

Læs også: Donald Trump i heftig modvind

Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden

Jordkloden er et fantastisk og forunderligt sted, som vi skal værdsætte og passe på. Men naturen og dyrelivet lider under tørke, forsuring af havene og smeltende is. Faktisk er næsten halvdelen af dyre- og plantearterne i verdens mest artsrige områder i fare for at uddø på grund af klimaforandringer, viser en rapport fra WWF.

Heldigvis kan vi vende udviklingen, hvis vi handler nu. Ørsted og WWF Verdensnaturfonden går nu sammen for at gøre deres til at genskabe balancen i naturen og skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. De to partnere vil især udvikle nyskabende initiativer, der engagerer Danmarks børn og unge i at skabe fremtidens grønne samfund.

Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden, natur, dyr, jorden, klima, skildpadde, havskildpadde, dykke, vand, havet
Ørsted og WWF går sammen om at passe på kloden. (Foto: Antonio Busiello / WWF-US)

Læs også: Jordens ressourcer for 2018 er opbrugt

· Mere fra samme kategori ·