Læs også:

Close
Det hader vi ved (varm) sommer: Volume 3

Det hader vi ved (varm) sommer: Volume 3

Underholdning  | 

Okay, vi indrømmer gerne, det er noget af et statement, og du tænker sikkert, at nu har de vist fået solstik på redaktionen. Men jo vi elsker en varm sommer, men der er rent faktisk også en del ting, som vi hader. Læs med her

Vi troede nok aldrig, at der skulle komme en ‘volume 3’ til vores sommer-tanker, for at vi skal skrive en hel artikel kun om, hvad vi hader ved “dansk varm sommer”, lyder lidt utopisk. Men faktum er, at vi siden starten af maj, har haft et vejr der mere ligner en helt almindelig spansk sommer, end det vi normalt forbinder med en dansk sommer.

Og ja, nu synes du sikkert, at vi er forkælede og skal styre os, for som meteorologerne siger, så kan der nemt gå 10 år, før vi oplever det igen. Men, men, men … Indrøm det nu bare – det har været fucking hot. Pludselig forstår man meget bedre, hvordan de har det i de sydeuropæiske lande.

Vi siger stadig tak for VARM SOMMER, sol på næsen og mange varme dage og aftenener. Men vi påpeger også liiiiiige disse ting …

Fedtet hår hele tiden

Ja, der findes et utal af shampooer og ikke mindst tørshampooer, men de har vist ikke fået det memo om, at man sveder 24/7 og dermed har en hovedbund, der får håret til at klaske bare fem minutter efter, det er vasket.

Hoda Kotb GIF - Find & Share on GIPHY

Slap, slappere mig

Man orker ingenting. At gå op af en trappe er nærmest mere, end man orker. Man bliver dvask, og man bliver verdensmester i overspringshandlinger.

Sad Family Time GIF by Lifetime - Find & Share on GIPHY

Hvor blev appetitten af?

Når der ikke er andet tilbage, så plejer vores ven appetitten i det mindste ikke at svigte. En burger, pizza eller hot dog er der altid plads til. Eller – det var der. For nu kigger man bare på maden og tænker adrrrrr.

Gone With The Wind Quote GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time - Find & Share on GIPHY

Klamt tøj

Lige meget hvad tøj du tager på, så klistrer det. Hvis det så bare var en lille våd klat under armene. Men nej, det klistrer og føles klamt hele tiden, så det nærmest kan vrides for sved.

Sweating James Mcavoy GIF - Find & Share on GIPHY

Sur som en citron

Man skulle tro, at varmen ville sætte os danskere i yderst godt humør. Vi er jo ikke sådan vant til at blive begavet med sådan et vejr. Men nej, folk er mere vrisne og irritable end normalt. Ikke mindst i trafikken. Der er dømt letantændelige bomber rundt om i landet.

Look Whos Talking Now Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Ingen udenlandsrejse

Alle dem der sad sarkastisk i vinter og gned sig i hænderne over, at nu var deres sommerferie reddet med charterrejsen til Kos i juli, de har jo nærmest købt katten i sækken, og kunne have fået den smidt i nakken i år. Dum investering og lidt spild af penge. Men hvem havde troet det …

Kate Lyn Sheil Love GIF by The Girlfriend Experience - Find & Share on GIPHY

Nemesis rammer med 300 kilometer i timen

Man er jo nærmest bange for, at uheldene skal vælte ned over en, og Nemesis rammer en med 300 kilometer i timen, hvis man siger højt, at det er for ramt. Tænk hvis man de næste 10 år ender med en overflod af regn og gråvejrsdage, fordi man brokker sig nu. For det er netop, hvad man gør, og man har det nærmest skidt med at “disse” det gode vejr. For nu har vi brugt et helt liv på at brokke os over det dårlige vejr.

Complaining John Oliver GIF - Find & Share on GIPHY

Rådden mad på ti minutter

Det sker nærmest for øjnene af en. Man har handlet, købt ost, tomater og andet godt. Og vupti så er det nærmest blevet blødt, flydende eller dårligt for øjnene af en. Frisk mad er pludselig blevet en efterspørgselsvare.

Tbs Network Comedy GIF by The Detour - Find & Share on GIPHY

Siesta tak

Pludselig forstår man, hvorfor de sydeuropæere har siesta og lukker byerne ned i 3-4 timer midt på dagen. Ingen med almindelig sund fornuft orker, hverken at lave noget eller begive sig ud midt på dagen. Vi vil have indført siesta.

Tired Monday GIF - Find & Share on GIPHY

Så er det tomt igen

Køleskabet fylder desværre ikke sig selv, og det løber hele tiden tør for kolde drikke og isterninger. Og hvem skal måske fylde det? En selv. Aldrig har der været drukket så meget vand i Danmark og med tunge skridt slæbt drikkevarer med hjem i køleskabet.

Hungry Fridge GIF - Find & Share on GIPHY

Grill – ja sgu

Nu er vejret endelig med os, og man kunne have en konge grill-sæson, men pludselig er der forbud for alt muligt, der har med ild at gøre, og man kan ende i fængsel (nå, det var måske lidt overdrevet, men vi sveder jo også og er halvsure) for grillning af en lille pølse.

https://giphy.com/gifs/mrw-work-today-q3cmVIyzoKkak

Lovgivning om gratis is

Der burde indføres ny lov om uddeling af gratis is. Indkøb af is ruinerer jo en med de priser, de har. Og efter 5. filur har man jo opbrugt hele dagens madbudget.

Icecream Year GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også:

Det hader vi ved sommer: Volume 1

Det hader vi ved sommer: Volume 1

· Mere fra samme kategori ·