Læs også:

Close
boozt aw18 modeshow blox dac

Modeugen er skudt i gang med Boozt modeshow. Og øl …

Mode  | 

Så blev Copenhagen Fashion Week mandag skudt i gang med et cool modeshow som Boozt afholdt. Her blev det bedste fra AW18 vist

Inden showet gik i gang var der hygge, mingling og kølige drinks og øl ude foran på pladsen ved BLOX DAC. Det er jo ikke alle, der normalt inviteres ind, men dette ville Boozt og Copenhagen Fashion Week denne gang gøre noget ved, så alle der måske ikke har modeinfluencers og presse på deres visitkort OGSÅ havde muligheden for at være en del af en ellers ret lukket modefest.

boozt mode modeshow blox dac
Masser af lækker inspiration til dig. (Foto: MY DAILY SPACE)

Showaktuelle designere

Showet var lavet med alle de showaktuelle designere, der viser deres SS19 kollektioner i denne uge. Her viste de dog designs fra deres AW18 kollektion på catwalken stylet og udvalgt af Uffe Buchard og Melanie Buchhave. Der var gang i den til showet, og der var dømt 90’erne møder fremtiden, og musikken var det kæmpe band Kriss Kross, der bragede ud af højtalerne.

Alle de gode danske mærker

Der var både kendte og upcoming brands som Ganni, Baum und Pferdgarten, Saks Potts, MUF10, Cecilie Bahnsen og Blanche på catwalken, og det fede er, at her kan du rent faktisk gå direkte online bagefter og købe alle styles, for de ligger allerede klar til at komme i indkøbskurven. I showet så man alt fra klassiske items, til space-inspireret styles. Der var farver, prikker, metaller, fake furs og masser af tern. Ja, faktisk virker det lidt som alt er tilladt. Farvespektret er også bredt, så du kan nemt have pretty pastel på den ene dag og sprælske pangfarver den næste.

maria boozt crafted by øl modeshow (Foto: MY DAILY SPACE)
Så er vi klar til show. (Foto: MY DAILY SPACE)

Modeugen skal endnu tættere på forbrugerne

Copenhagen Fashion Week afholdes to gange årligt, og det er den vigtigste salgs- og markedsføringsplatform for modebranchen med fremvisning af næste års kollektioner for indkøbere, influencere og presse.

boozt aw18 modeshow blox dac
Masser af efterårs- og vintertøj til dig. (Foto: MY DAILY SPACE)

– Vi er meget stolte over at kunne åbne modeugen med et show, der tager alle modeelskere med indenfor. I Danmark har vi jo nogle meget modeinteresserede kvinder og mænd, som ikke blot er med til at sætte modetrends internationalt med deres stil, men som også er meget loyale over for de danske og skandinaviske brands. Disse forbrugere er med til at eksponere og løfte den danske modescene, for i sidste ende har mode jo kun en værdi, hvis der er nogen, der køber produkterne. Derfor synes vi, det er vigtigt, at modeugen også bringer brands og forbrugerne tættere sammen, siger Peter G. Jørgensen, medstifter og CMO hos Boozt.com, og Camilla Frank, CEO hos Copenhagen Fashion Week, supplerer:

– På Copenhagen Fashion Week sætter vi en ære i at være den inddragende modeuge, og således har vi gennem årene løbende udviklet og udvidet mulighederne for vores åbne program. Med dette show inviterer vi borgerne med til modeugen på første række – og helt ekstraordinært kobler vi nu den brancheorienterede del af modeugen endnu tættere til det åbne program ved at trække en lige linje til den officielle showkalender. Koblingen skaber en synergi i vores stadig tættere samarbejde med de danske og nordiske brands.

Men der var også øl

Inden vi gik ind, fik vi en øl, fra et mikrobryggeri, som vi aldrig har hørt om; nemlig CRAFTED BY. Vi fik os en snak med de to drenge, der stod og uddelte prøver til alle, der havde lyst til at smage de gyldne dråber.

Selve øllen var blevet specialbrygget til eventet og er et resultat af et samarbejde imellem cphfw, boozt.com, og mikrobryggeriet CRAFTED BY, der havde brygget og designet en let, elegant og frugtig øl til at slukke tørsten i varmen på.

øl mikorbryggeri carlsberg modeuge boozt modeshow
Så er der dømt modeshow og øl … (Foto: Christian Duelund)

Hvem er de?

CRAFTED BY er et mikrobryggeri, hvor du som forbruger har mulighed for at brygge og designe din helt egen øl online. Oprindeligt hed CRAFTED BY Annex Brewery, fordi selve bryggeriet ligger i samme bygning, som det gamle Annex bryggeri fra 1800-tallet lå i hos Carlsberg i København. Selve processen består af fem simple trin, hvor du selv bestemmer bitterhed, farve og styrke alt efter din smag. Du har også mulighed for selv at designe etiketten og navngive din øl.

Fun facts
1. Du kan brygge omkring 400 forskellige kombinationer af øl hvilket betyder, at du kan få brygget lige præcis den øl, som passer aller bedst til din smag.
2. Selve øllen bliver tappet og kapslet ved hjælp af manuelt arbejde, ligesom i gamle dage.

Vi er helt vilde med ideen, som passer perfekt til fødselsdagen, brylluppet, housewarming, polterabend eller til en hyggelig aften med veninderne. Du kan enten vælge at få dine skræddersyede øl sendt med posten eller hente dem selv hos bryggeriet, som ligger placeret i Carlsberg Byen, København. Det er da en designerøl, der virkelig giver mening for alle os, der både elsker design og øl.

maria boozt crafted by øl modeshow (Foto: MY DAILY SPACE)
Maria kunne også godt lide øllen. (Foto: MY DAILY SPACE)

Læs også:

Augustfund

· Mere fra samme kategori ·