Læs også:

Close

Augustfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Skønhed  | 

Så blev det august og dermed også tid til en masse dejlige skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Giv huden masser af fugt

Det har været et fantastisk forår og skøn sommer med over 40 dage med over 25 grader. Det er vi mange, der sætter stor pris på. Men husk at din hud har været udsat for meget mere sol, end den er vant til, og det kan efterhånden ses her i sensommeren. Huden bliver ekstra tør, skaller og ser ret trist ud. Så sørg for at eksfoliere en gang imellem, og brug masser af body lotion. Denne fra Nivea er drøj, dufter godt og let at smøre ind. Prisen kan jeg også ret godt lide. Det er en ordentlig en du får for kun 70 kroner.

nivea body lotion tør hud

Nivea body lotion, 69,95 kr., for 400 ml., matas.dk

 

Mere end en foundation

Denne compact foundation fra pHformula er ret så lækker. Ikke alene ser det ud, som om du har en flawless hud, men den tilfører også fugt og har anti-inflammatoriske og helende egenskaber. Den har også SPF50+, og en rigtig god dækkeevne, hvis det er det, du ønsker. Jeg er mere til det lidt lette look, men det kan man også nemt lave med denne foundation. En anden ting jeg virkelig også synes er godt er, at du ikke har den der fornemmelse af, at huden er fedtet, eller der ligger et lag ovenpå huden. Det giver et både naturligt og velplejet look.

compact foundation phformula

pHformula foundation, 595 kr., 70 21 10 70 oplyser nærmeste forhandler

Fokus på bryn

Sephoras eget mærke har nogle ret gode bryn-produkter. Denne i farven Nutmeg brown passer til de flestes bryn, og så er den let at bruge. Den “bygger” dine bryn op, så de får den rigtige facon og farve. Det kan nærmest ikke gå galt. Så prøv dig frem. Denne version her er også waterproof, hvilket er perfekt til sol, sommer og strand.

sephora bryn makeup øjne

Sephora bryn-opbygger, 100 kr., kan fås i alle Sephora-butikker

Læbemasker

Jeg var lige ved at falde bagover, da jeg så den fine læbeæske. Den er intet mindre end cute. Den er så fyldt med 20 patches, så du kan få 20 omgange læbepleje. De har mint i. Det er en hydrogel læbemaske, som giver fugtighed til både tørre og sprukne læber. Den tilfører masser af fugtigt, og efterlader læberne bløde og behagelige, helt uden klistrede rester. Man skal bare påføre læbemasken på læberne, og så lade sidde i 10 minutter. Lad det blive til 10 minutters zen-stemning i dit hjem, hvor du måske sætter noget afslappende musik på, og bare slapper af. Det gjorde jeg, det var perfekt. Det samme var læberne efterfølgende.

kokostar lip mask mint læber læbemaske

Kocostar Lip Mask, 223 kr., cocopanda.dk

Shiseido lækkeri

Jeg kan lige så godt sige det som det er, jeg eeeeeeeeelsker Shiseido, og det har jeg gjort, siden det kom til Danmark for mange år siden. Der er noget ved deres produkter, som bare er lidt bedre end mange af deres konkurrenter. Nu er der kommet et produkt, som jeg på kort tid er blevet mega fan af. Shiseido Ultimune Power Infusion Concentrate er en kraftfuld behandling, ansigts-serummen forbedrer hudens naturlige forsvar mod aldring, miljømæssige aggressorer og dagligt stress. Den styrker din hud, og hjælper med at gøre rynker mindre synlige, mens den intensivt fugtgiver din hud og forbedrer din teint med et glødende, strålende udseende. Min hud føltes meget hurtigt meget glattere og mere smidig, og i løbet af en måneds tid også mere fast og elastiske – to ting man jo bliver ret glad for at opleve. Denne anti-aging ansigtserum er et perfekt supplement til din hudplejerutine. Brug den på ren hud før både din almindelige serum og fugtighedscreme.

shiseido ultimune

Shiseido Ultimune, 528 kr., lookfantastic.dk

Comme Deux maske

I brandet Comme Deux er der også en super lækker maske, der efter sigende kan give diskohud – se det lyder da ikke så dårligt. Men ja, det ER en lækker maske, som i øvrigt er udviklet i Danmark, og jeg synes også, at den giver en flot hud, der både bliver gennemfugtet, blød og giver en flot ansigtsglød.

Commedeux

Comme Deux maske, 199 kr., købes på www.commedeux.com

Til det tørre hår

Det stakkels hår tager altså lidt skade af alt det baderi og sol, som det udsættes for i en sommer som denne. Id Hair har en hel serie, der hedder Solutions, hvor der er 7 serier, der hver afhjælper forskellige hårproblemer. Serie 6 er mod farvet, behandlet og ikke mindst tørt hår. Så her er hjælpen til de tørre spidser, for med denne conditioner (der findes også shampoo dertil) så efterlades håret blødt og dejlig nemt at redde ud samtidig med det beskytter din hårfarve, hvis det er farvet. Den skal helst sidde i 2-5 minutter for bedste resultat.

hår - balsam conditioner Id-Hair-Solutions-6

Id Hair, 158 kr. for 500  ml., signature.dk

En hudplejeserie der er til at betale

Ofte er serum mega dyr at købe, hvilket er træls, fordi det virkelig kan gøre en forskel på din hud at bruge serum under din dag- og natcreme. Men her er løsningen, for Yves Rocher har en serum, der er til at betale. Den hedder Hydra Végétal, der er en intens fugtgivende hudplejeserie, hvor der nu også er en lækker serum i. Formlen indeholder 92% ingredienser af naturlig oprindelse, og der er ingen silikone, farvestoffer eller mineralolier i. Den forfriskende gel forvandles til bitte små dråber, når den kommer i kontakt med huden. Brug den under dine almindelige cremer.

Yves Rocher serum, 99 kr., yves-rocher.dk

Designer-duft

Oscar de la Renta Bella Blanca duften kan man nu få i Danmark. Det er en ganske fortryllende duft – der passer perfekt til sommer. Oscars store kærlighed til blomster kommer frem i denne duft, der har så mange blomsteragtige noter i sig, men der er også noter fra både pære og litchifrugter. Jeg er vild med den, og pæn er flaconen også.

oscar de la renta duft parfume bella blanca

Oscar de la Renta Bella Blanca duft, 359 kr. for 50 ml. edp. cocopanda.dk

Øjenmaske

Disse øjenmasker er super lækre. De udglatter, opstrammer samt stimulerer hudregionen under øjnene. Koelf har specialiseret sig i at skabe fugtgivende eyepatches der tilfører vitale mineraler og gode vitaminer samt forøger ens blodcirkulation. Ved påføringer skabes en nedkølende effekt der ligeledes virker beroligende, udglatter og opstrammer huden og skaber en forfriskende effekt. Effekten mærkes allerede efter 20-30 minutter. Jeg kunne bruge et sæt hver dag. Og til den pris er det vel næsten også okay – udover at mine øjenregioner så får for meget fugt. Der er 60 patches i hver, så der er reelt til 30 behandlinger.

koelf ravi eyepatch.dk øjenmaske gold

Øjenmasker fra Koelf, 149 kr., eyepatch.dk

Et nyt brand – Klairs

Klairs kendte jeg ikke i forvejen, men for et stykke tid siden blev jeg introduceret til det. Og det var vitterlig en positiv overraskelse. For Klairs er virkelig et lækkert brand. Jeg har nu testet flere af deres produkter. Klairs Illuminating Supple BB cream må jeg dog lige fremhæve, for den reducerer mindre blemishes, også kaldet urenheder eller bumser, og så giver den huden sådan et smukt ensartet skær, der stadig ser naturligt ud samtidig med, at den fugter huden. I øvrigt har den SPF 40, hvilket er perfekt.

klairs-illuminating-supple-moisturising-bb-cream-against-imperfections-spf-40

Klairs BB cream, 195 kr., notino.dk

Olieinfusion

Murad er et super lækkert mærke, som jeg altid holder øje med – ikke mindst når der kommer nyheder. Denne multi-vitamin olie er ganske ny, og er en revolutionerende, alt-i-en ansigtsolie der indeholder 6 vigtige vitaminer (A- F) der både nærer, beskytter og genopliver huden. Denne formel fyldt med vitaminer udglatter hudtonen, booster huden, og hjælper med at reducere linjer og rynker for at opnå en sund og ungdommelig glød. Se, det er en olie, som man virkelig får lyst til at teste. Det har jeg gjort, og jeg kan se synligt på min hud, at det er som om, den har fået en indsprøjtning – altså ganske naturligt.

murad olie ansigt multi-vitamin

Murad multi-vitamin olie, 700 kroner, magasin.dk

Maria Nila nyhed

Maria Nila er kommet med Invisidry Shampoo, der er en forfriskende og mild tørshampoo, der kan bruges dagligt. Den dufter fantastisk og minder om en let og opløftende sommerbrise. Den er beriget med meget fine polymer, hvilket gør den utrolig let at anvende, faktisk kan den også bruges i nyvasket hår, da den tilfører håret en behagelig tekstur, der giver en smule fylde, et let hold, samt gør håret lettere at style. Bonus er, at den er veganvenlig og ikke testet på dyr. Det er sjældent at finde gode tørshampoo’er som man ikke efter nogle gange bare er træt af, fordi håret bliver klistet og tørt på en forkert måde. Men det gør denne ikke, så den kan klart anbefales.

tørshampoo maria-nila-invisidry-shampoo

Maria Nila tørshampoo, 189 kr., nicehair.dk

Giv neglene en tur

Negle er oftest pænere og vokser mere med solen fremme. Så husk at giv dem lidt ekstra kærlighed og pleje. Denne negleblok fra Body Shop har fire sider med hver dens egenskaber, der filer, udglatter, pudser og til sidst polerer. Så det er bare at tage en side ad gangen. Slut af med at give negle og neglebånd lidt mandelolie. Så kvitterer neglene med at blive ekstra fine de følgende dage.

negle negleblok body shop

Neglefil, 45 kr., bodyshop.dk

 

Læs også:

Ti tegn på at din kat elsker dig

Kat, katte, dyr, kæledyr, sød, nuttet

· Mere fra samme kategori ·