Læs også:

Close
øjne ansigt - kvinde masker beauty

Musthaves masker: Her er vores favorit-masker

Skønhed  | 

Alle taler om masker – og elsker dem. De er nemme, de er sjove og ikke mindst virkningsfulde at bruge. Her er vores favorit-masker

Der findes et hav af dem på markedet. De sjove masker er kåret som 2018’s mest det hypede beauty-produkt. Vi har udvalgt vores favorit-masker for at gøre det nemt for dig.

Davines hårmasker

De er ikke kun enormt fine, men de er også rigtig gode. Find den favorit, der passer til dit humør og “hår-tilstand”. Der er fem forskellige masker kaldet The Circle Chronicles at vælge imellem., Der er til cirka 1-2 gange i en pakke alt efter hårlænge. Maskerne skal sidde i håret i cirka 10 minutter. Dog kan The Quick Fix Circle nøjes med tre minutter. En mega lækker måde at forkæle både dit hår og dig selv på.

davines hårmasker the circle chronicles

Davines hårmasker, 65 kr., kan købes hos frisører

Matas de stribede ansigtsmaske

Der findes tre i serien. Den grønne her er med både avocado og sheasmør, og den passer rigtig godt til en sommerhud, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Den er fugtgivende og efterlader huden sund og velplejet. Alle hudtyper kan bruge den. Den skal sidde på i 20-30 minutter. Så lav en kop te og slap af imens.

matas de stribede ansigtsmaske avocado

Matas ansigtsmaske, 29,95 kr., matas.dk

Dr. Jarts sjove ansigtsmasker

Dr. Jart har tre sjove masker.  De hedder “Shake & shot”, og du skal blande to breve i koppen. Ryst det godt sammen, og kom det i ansigtet, men undgå øjne, næse og mund. Den “sætter sig” efter et par minutter. Den skal sidde cirka et kvarter, og så kan du nemt hive den af. Den lilla her er beroligende.

Sephora_Dr JART_Spring 18_Shake & Shot Rubber Soothing Mask_DKK 75

Dr. Jart maske, 75 kr., fås i Sephora-butikkerne

Læbemaske

Rodial har en lidt anderledes maske til læberne, som kan anbefales. Måske er det lidt skørt. Men så det i hvert fald kun 59 kroner skørt, og jeg synes faktisk, at jeg kunne mærke en forskel. Men sjovt er det. Det er “mirakel biocellulose” maske-teknologi til læberne, der er formuleret med Hyaluronsyre og Dragon’s Blood-ekstrakt. Masken øger dramatisk fugtniveauet i læberne, og huden omkring for fyldige, glatte, perfekte læber. Desuden efterlades læberne både bløde, gennemfugtede og synligt yngre, hvilket er dejligt i en varm sommerperiode.

rodial læber maske læbemaske

Rodial læbemaske, 59 kr., matas.dk

Black mask

Kernen i den koreanske hudpleje er sheetmasks. Ansigtsmasker der er så nærende, opfriskende og rensende, at man ikke kan undvære dem, når man først har prøvet dem!

Sheetmasken fra Petitfee tilfører hele ansigtet en masse fugt, stimulerer og nedkøler, forøger blodcirkulationen og efterlader ansigtet fugtigt, frisk, opstrammet og med en god glød. Ansigtsmasken er nem og lækker at påføre. Den lægges på ansigtet i op til 30 minutter, hvorefter det resterende essensindhold fra masken fordeles jævnt over ansigt og hals. Den kølende og beroligende serum fra sheetmasken tilføjer fugt, glød og vigtige vitaminer og mineraler til hele hudområdet.

Black-Pearl-Mask ravi eyepatch.dk

Petitfee black mask, 39 kr., eyepatch.dk

Tonymolys nemme maske

For bare 45 kr. kan du få en lækker ansigtsmaske. Masken I’m real fra Tonymoly får huden til at se mere ren ud og giver et lækkert skær og glow.  Skal sidde på i cirka 20-30 minutter.

Sephora tonymoly maske ansigt, shopping for fattigrøve
Tonymoly ansigtsmaske, 45 kr., fås i Sephora-butikkerne

Øjenmasker

Jeg elsker ALT ved øjenprodukter. Det føles bare så lækkert og gør en forskel. Den nye webshop eyepatch.dk er helt sikkert værd at besøge, og disse patchs fra Koelf er mega gode. Og så er der 60 i en bøtte. De opstrammer, udglatter, giver fugt, stimulerer, skaber hudfornyelse samt mindsker mørke render under øjne, og så forøger blodcirkulationen og giver glød til området under øjnene. Hævelser, fine linjer og mørke render under øjne mindskes også. Jeg er pjattet med den kølende og beroligende serum. Effekten kommer efter en lille halv time. Det er faktisk mega billigt, for der er til 30 behandlinger.

Ruby-Eye ravi eyepatch.dk øjenmaske

Øjenmasker fra Koelf, 149 kr., eyepatch.dk

Læs også:

Julifund collage

· Mere fra samme kategori ·