Læs også:

Close

Modeguide: Vi elsker leoprint

Annonce: Indeholder reklamelinks  | 

Selv det mest enkle og simple stykke tøj kan se ud af meget mere, når det blot bliver lanceret i et smukt leoprint. Vi har fundet vores sommerfavoritter, så nu skal du bare finde dine!

Lad det være sagt med det samme … Vi eeeeelsker leoprint! Det kan både bruges til fest, men kan også sagtens pifte et kedeligt hverdagsoutfit op. Hvilke er dine favoritter?

Kimonoen er kommet for at blive

Noget vi ser overalt lige nu, det er kimonoen. Den har virkelig gjort sit indtog og den er kommet for at blive. Denne fra Neo Noir er så smuk, og den kan bruges både til kjole, nederdel og bukser. Den er virkelig et musthave.

Kimono, 499 kr., Neo Noir

Slå om-nederdelen er in

Løse nederdele er for alvor kommet for at blive, og denne flotte slå om-nederdel i leoprint er ingen undtagelse. Style den med en skjorte og et par stilletter, eller med en T-shirt og et par sneakers.

Nederdel, 419 kr., Trendday

En cool toilettaske

Denne toilettaske fra DAY er pæn men samtidig også rummelig. Desuden er den super praktisk, da der indvendigt er to siderum, så du kan holde styr på alle dine toiletsager. Perfekt til sommerens rejser!

day taske

Toilettaske, 249 kr., DAY

En bluse både til hverdag og fest

Denne bluse fra Second Female er i et fint vævet bomuldmix med leoprint i skinnende velour. Den har høj hals og 3/4 lange ærmer med vidde i. Den kan bruges både til jeans og nederdel, til hverdag og til fest.

Bluse, 999 kr., Second Female

Ballerinasko går aldrig af mode

Ballerinasko er en klassiker i garderoben, og disse med leoprint, en sløjfe foroven og den spidse snude er fra ZARA og vil til enhver tid pifte dit hverdagslook op.

Ballerinasko, 349 kr., ZARA

Den perfekte skjorte

Skjorten her er fra Neo Noir, og personligt er den virkelig en af mine sommerfavoritter. Du kan bruge den lukket eller åben med en fin blondetop under. Style den med et par fede slidte jeans og nogle cool sandaler.

Skjorte, 499 kr., Neo Noir

De fineste trusser

Pænt lingeri sætter bare prikket over i’et ved ethvert outfit. Disse fine trusser er fra Love Stories og er i et flerfarvet leoprint med blonder på bagsiden.

Trusser, 299 kr., Love Stories

Toppen der går til alt

Den enkle top med bindebånd i halsen gør denne top fra Neo Noir ekstra fin og meget feminin. Den er perfekt til sommerens fester. Dres den op eller ned, som du har lyst.

Top, 479 kr., Neo Noir

Den perfekte sommerkjole

Slå om-kjoler er in som aldrig før, og denne med leoprint fra Trendday er virkelig et must have. Slå om-effekten gør virkelig noget godt for ens figur, og at den så er i leoprint er jo bare win-win.

Kjole, 439 kr., Trendday

Tørklædet vi bare eje

Hvor fint er det her tørklæde ikke lige? Faktisk fint, at vi må indrømme, at vi allerede har klikket det hjem. Den hvide og den blå stribe giver tørklædet en form for elegance, og det kan bruges hele året.

Tørklæde, 129 kr., Mango

Læs også: Ibiza boheme – stilguide til det trendy ferielook

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·