Læs også:

Close
vand natur blad Foto: Pxhere.com

Kender I det? Det savner vi ved regnvejr

Underholdning  | 

Jeg troede aldrig, at en sådan overskrift skulle være en start på en artikel. Men nu har jeg både tænkt den og også skrevet den. For her på redaktionen savner vi lidt regnvejr

Jeg ved det godt, efter to dage med regn, vil jeg så meget fortryde denne artikel. Men nu har vi været så heldige at have næsten to måneder med sol – varme og uafbrudt sommer, at vi her på redaktionen har snakket om, at vi rent faktisk lidt savner regnen. Altså måske ikke sådan tre måneder i træk, men så da bare for et par dage. For luften, kroppen, haverne og ikke mindst fødderne trænger … Trænger til lidt frisk luft, der ikke er så varm og trykkende.

Alt er tørstigt

Vi er tørstige – som i hele tiden. Planterne er tørstige, ja selv asfalten er tørstig. Lidt regn vil gøre alle glade.

Elefantfødder

Alt hæver i den varme – ikke mindst fødderne, som om aftenen ligner elefantfødder. Vi vil have vores fødder tilbage. Farvel klumpfødder.

Duften af luft

Duften – duften af frisk luft. Overalt lugter der bare tørt nu. Der er intet, der slår frisk luft, når det lige har regnet.

Farvel støv

Det støver og er tørt overalt. Ens sko er grå med grå på. De sorte biler har også en ubestemmelig grå farve nu.

Sidde indenfor og hygge

Man gider jo nærmest ikke være indenfor mere. Alt foregår udenfor. Vi savner en grå regnvejrsdag, hvor man lukker ned for alt og bare hygger indenfor og ser Netflix.

Sluk for kontakten

Her er meget lys – HELE tiden. Man går jo nærmest med solbriller 24/7. Lidt regn ville slukke lidt for kontakten og sætte lysniveauet lidt ned.

Og med disse ord – siger vi bare … I’m singing in the rain.

 

Læs også: 

Det hader vi ved sommer: Volume 1

Det hader vi ved sommer: Volume 1

· Mere fra samme kategori ·