Læs også:

Close
Pool, sommer, sommerferie, ben, bare ben, bade, badning, ben, barbering, barbere, sommer

10 items til din sommerferie

Mode  | 

Sommerferie – hurra – det er som i lige nu. Hvad skal du have med? Vi har gjort det nemt for dig, og fundet 10 items, som er et must at have med

Bikini

Skulle man kun have en ting med på sommerferien, var det nok bikinien. Men vælg nu en, der passer til dig og din stil og facon. Denne fine med blomster fra Hennes & Mauritz er perfekt. Og kan også bruges under en fin, løs kjole.

bikini h&m
                                                Bikini fra Hennes & Mauritz, 248 kr., hm.com

Tøfler

Det er intet mindre en livsnødvendigt at have tøfler – clip clappere eller andet nemt fodtøj med. Man ender altid med at leve i dem. Så find nogle pæne og billige, som du eventuelt ikke engang gider at tage med hjem. Disse fra Hennes & Mauritz er på tilbud. De er i plastik og i en flot dyb blå farve.

tøfler h&m slip on ferie

Tøfler fra Hennes & Mauritz, 49,95 kr., hm.com

Hat

Solen kan være hård ved hår og ansigt. Så husk altid en hat, den kan både skærme for solen, men også give et ekstra cool ferie-look. Denne pæne stråhat fra Mango er endda på tilbud.

Hat fra Mango

Hat fra Mango, 109 kr., mango.com

Kimono

En kimono er genial at have med. Den kan bruges på stranden, men også over kjolen om aftenen. Find en der kan bruges til det hele. Denne blomstrede fra Asos er usædvanlig pæn, og er perfekt på en ferie. Du kommer garanteret til at leve i den.

Kimono fra Asos

Kimono fra Asos, 399 kr., asos.dk

Løs kjole

En løs kjole er genial at have med på sommerferie, og der findes et utal at vælge mellem af dem netop nu. Denne er fra Nellys eget mærke og med elastik i ærmerne og puffede skuldre. Den er i den fineste lyse rosa farve, som står så flot til solbrun hud.

Kjole fra Nelly

Kjole fra Nelly, 279 kr., nelly.dk

Solbriller

Man kan ikke tage på sommerferie uden solbriller, og de skal være fede, hvor du kommer til at have dem på det meste af dagen. Måske pengene ikke er til den dyre designer-version. Men så find et par på Asos som disse, der er en efterligning af Raybans Aviator-model. For så bliver du heller ikke så ked af det, hvis der sker noget med dem.

Solbriller fra Asos

Solbriller fra Asos, 128 kr., asos.dk

Strandtasken

Alt det du skal have med til stranden, på turen eller bare med på sommerferien – en strandtaske er et must. Men find en cool en. Denne stribede i bedste maritime stil fra Magasin er både pæn og har plads til det hele – også det store badehåndklæde.

magasin sommerferie strandtaske

Strandtaske fra Magasin, 249 kr., magasin.dk

Top

En top kan man leve i 24/7. Find en der fremhæver din flotte farve ligesom denne orange fra Asos. Den er løs, og du kan både have den på på stranden eller på restaurant om aftenen med nogle flotte øreringe til.

Top fra Asos

Top fra Asos, 83 kr., asos.dk

Shorts

Et par shorts kan man bruge til alt – fra strandturen til byturen. Shortsene her er dejligt løse og med en fin og feminin blondekant. Style dem med flade sandaler på stranden og en fin bikini. Om aftenen kan de styles med nogle flotte stilletter.

Shorts fra Asos

Shorts fra Asos, 151 kr., asos.dk

Øreringe

Øreringe – de kan gøre en verden til forskel, når du skal dresses op om aftenen. Din solbrune hud og al dit ferieoverskud gør jo en forskel på udstråling, så der skal ikke meget til, for at du ser fantastisk ud. Disse turkise er perfekte til solbrun hud. De er fra Zara og er med perlebesatte turkise perler og frynser og tryk- og spændelukning.

zara øreringe turkis perler

Perleøreringe fra Zara, 99 kr., zara.dk

 

Læs også:

Filmanmeldelse: Mamma Mia! – Here We Go Again

· Mere fra samme kategori ·