Læs også:

Close
Collage til pastel

Sommerens største modetrend: Pasteller

Mode  | 

Der er masser af små og store modetrends, men den helt store i dette forår er pasteller. Pasteller ses allevegne – fra sart gul til lyseblå

Vi elsker alt ved den trend, og som en lille inspiration og hyldest, har vi fundet nogle af de fineste items til dig.

Lyserød

Kimonos er in som aldrig før, og det er print også. Denne kimono fra Neo Noir er så fin og dejlig luftig, og er helt perfekt til sommerdagene samt de lune sommeraftener.

Kimono Neo-Noir

Neo Noir kimono, 499 kr., Magasin

En bikini i en af årets store sommerfarver er et must, og så er farven så fin, når først man har fået lidt farve. Denne er fra Ellos, og faconen passer godt til både høje og tynde og lille og med en med former.

ellos bikini

Ellos bikini, top 199 kr., trusse 149 kr., Ellos

Lyseblå

Denne bluse med trompet-ærmer og bindebånd i taljen er perfekt til både arbejdet og til en aften i byen. Du kan style den med et par sorte bukser, eller du kan sætte den sammen med en denim-nederdel.

Pastelblå bluse, pastel

Mango bluse, 299 kr., Zalando

Denne fine blazer fra Asos går til de fleste sommerfester. Om du er modig og nøjes med at have BH under eller finder en lille blondetop er op til dig selv. Men fin er den.

asos blazer lyseblå

Asos blazer, 369 kr., Asos

Selvom det officielt er sommer, så kan man sagtens tage en lækker strik på i løbet af aftenen. Og ofte også i løbet af dagen, nu hvor den danske sommer er, som den nu engang er … Denne er med mohair og er fra Designers Remix.

Vicki cable strik

Designers Remix strik, 1.500 kr., Magasin

Lysegul

Ligesom pastelfarverne, så er denim-nederdele også meget populære denne sæson. Og her får man simpelthen det bedste fra to verdener; en lysegul denim-nederdel. Den er så fin, og især når man også har fået lidt sommerglød.

PrettyLittleThing Frayed Edge Denim Mini Skirt

PrettyLittleThing nederdel, 211 kr., Asos

Denne stribede jumpsuit fra Mango i den fineste sorbetgule farve er perfekt til en varm sommerdag. Dres den op – dres den ned, alt efter hvad du skal til.

Striped cotton jumpsuit mango

Mango jumpsuit, 299 kr., Mango

Lysegrøn

Det behøves ikke altid at være så vildt. Denne bluse er fra Jacqueline de Yong, og den er super enkel uden alt for meget tingel-tangel. Den består af polyester, hvilket gør, at den falder rigtig fint.

Jacqueline de Yong bluse, 119 kr., Nelly

Denne off-shoulder bluse er med elastikbånd i ærmerne, som er med til at give en fin pufeffekt. Gør som modellen, og style den med en rå denim-nederdel og nogle voluminøse øreringe.

NLY Trend off-shoulder bluse, 229 kr., Nelly

Lyselilla

Vi kan ikke komme udenom; Trompetærmer er bare virkelig populært. Denne bluse er fra Asos’ eget mærke, og er med små fine pepitatern og har fine flæser.

Asos bluse, 145 kr., Asos

Blusen her har bordeaux- og lyserødstribede kanter, som er med til at give den et sporty look, men samtidig har den sølvglimmer, hvilket er med til at gøre den fin og feminin.

Neo Noir bluse, 399 kr., Magasin

Læs også: 9 items alle bør have i sin garderobe

· Mere fra samme kategori ·