Læs også:

Close
Kim Kardashian West ankommer til MTV (Foto:Polfoto)

NEWS: Trump benåder kvindelig stofmisbruger efter besøg af Kim Kardashian

Nyheder  | 

Trump benåder kvindelig stofmisbruger efter besøg af Kim Kardashian · 35.000 togpassagerer risikerer at blive ramt af strejke i næste uge · Flere vandværker indfører vandingsforbud · Flere store hvaler spottet i Danmark

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Trump benåder kvindelig stofmisbruger efter besøg af Kim Kardashian

Præsident Donald Trump har endnu engang benådet en person. Denne gang er der tale om stofmisbrugeren og den narkodømte Alice Marie Johnson.

Benådningen skete efter, at Kim Kardashian West sidst i maj besøgte Trump i Det Hvide Hus, hvor hun talte Alice Marie Johnsons sag. Det skriver CNN.

I 1993 blev Alice Marie Johnson dømt til fængsel på livstid uden prøveløsladelse, selvom det var hendes første brud på loven.

Kim Kardashian fandt historien om Alice Marie Johnson på de sociale medier, og efterfølgende har hun brugt tid, penge og energi på sagen.

Læs også: Khloe Kardashian har født en pige

35.000 togpassagerer risikerer at blive ramt af strejke i næste uge

I dag torsdag mødes Dansk Jernbaneforbund med Kommunernes Landsforening for at forsøge at forhindre en konflikt på lokalbanerne. Et flertal i Dansk Jernbaneforbund har nemlig valgt at stemme nej til overenskomsten. Det er arbejdstidsreglerne, der skaber utilfreds. Det skriver TV 2.

Hvis der ikke bliver forhandlet en aftale på plads, kan det betyde, at en konflikt kan bryde ud på mandag, og op mod 35.000 passagerer om dagen kan blive ramt.

ok18, overenskomst, overenskomsforhandling, forhandling, løn, arbejde, arbejdsvilkår, vilkår, rettigheder, medarbejdere, offentlig ansat, offentlige ansatte, kommune, regioner, staten, regeringen, sophie løhde, kl, martin ziegler, lærerforeningen, musketered, sammenhold, storkonflikt, konflikt, strejke, lockout, politik, moderniseringsstyrelsen, innovation, finansministeriet, penge, økonomi, pres, mette christensen, sammenbrud
35.000 togpassagerer risikerer at blive ramt af strejke i næste uge. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Læs også: OK18: Forstå sagen om den mulige storkonflikt, og hvad den betyder for dig

Flere vandværker indfører vandingsforbud

De danske vandværker i hele landet knokler for at følge med det stigende vandforbrug i sommervarmen, hvilket resulterer i, at flere vandværker har udstedt vandingsforbud. Det skriver DR.

Forbuddet omhandler blandt andet, at folk skal stoppe med at vande græsplanen og fylde badebassinet.

Noget, som de netop har gjort hos Langebæk Stationsby Vandværk ved Vordingborg.

– Vi har sagt, at folk skal lade være med at vande græsplænen og fylde badebassinet. Det er drikkevand, det er ikke til sjov og spas, siger Klaus Borgstrøm, som er formanden for Langebæk Stationsby Vandværk ved Vordingborg.

Sprinkler, vand, vande, vander, vanding, sommer, varme, tørke, danmark, græsplæne, græs
Flere vandværker indfører vandingsforbud. (Foto: Pexels)

Læs også: 35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding

Flere store hvaler spottet i Danmark

Onsdag blev to store hvaler spotter i Danmark. Der er tale om en pukkelhval på syv til otte meter, som er spottet i Kattegat, og en finhval på 10 til 15 meter, som er spottet i Øresund. Det skriver TV 2.

nyheder, news, Grindehvaler, hvaler, havet, strandede hvaler, naturen
Onsdag blev flere store hvaler spottet i Danmark. (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·