Læs også:

Close
goop, gwyneth paltrow, sundhed, kroppen, kvindekroppen, forskning, videnskab, fup, pengemaskine, penge, råd, sundhed, eksperter, gynækolog, jen gunter, blog, detox, jadeæg, vagina, slangeolie, livsstil, nasa

NEWS: Teenager får 300 millioner efter ulykke

Nyheder  | 

Teenager får 300 millioner efter ulykke · Grækenland vil tage imod Tysklands afviste migranter · Netto, føtex og Bilka gemmer tobakken væk · Varmen stiger os til hovedet: Vi bruger flere penge i sommervejret

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Teenager får 300 millioner efter ulykke

Zachary Rowe, en amerikansk teenager der mistede sit ben og dele af sit bækken, efter et træ faldt ned over ham under en campingtur i Californien i 2012, vil få 47,5 millioner dollar i erstatning. Det svarer til mere end 300 millioner danske kroner.

Det næsten 30 meter høje, rådne træ faldt ned og smadrede Zachary Rowes telt, imens han lå og sov. Ulykken var tæt på at koste den dengang 12-årige dreng livet. Det skriver Ritzau.

goop, gwyneth paltrow, sundhed, kroppen, kvindekroppen, forskning, videnskab, fup, pengemaskine, penge, råd, sundhed, eksperter, gynækolog, jen gunter, blog, detox, jadeæg, vagina, slangeolie, livsstil, nasa
Teenageren Zachary Rowe får 300 millioner i erstatning efter ulykke. (Foto: All Over)

Læs også: Galleri: Tæt på 9.000 skovbrande har hærget Californien siden oktober

Grækenland vil tage imod Tysklands afviste migranter

Grækenland er klar til at lave en aftale med Tyskland. Aftalen skal gøre det nemmere for Tyskland at sende afviste asylansøgere og migranter tilbage til Grækenland og andre europæiske lande. Det skriver Ritzau.

– Vi går ikke op i, at vi måske får nogle asylansøgere tilbage fra Tyskland, hvis det hjælper med at sende et signal til menneskesmuglerne, siger Grækenlands premierminister, Alexis Tsipras i et interview med Financial Times.

Grækenland er klar til at lave en aftale med Tyskland. (Foto: Polfoto)

Læs også: Rekordmange asylansøgere rejser hjem igen

Netto, føtex og Bilka gemmer tobakken væk

Som de første dagligvarekæder i Danmark gemmer føtex, Bilka og Netto cigaretterne væk. Allerede efter sommerferien vil det synlige salg af cigaretter og tobak være fortid i de første butikker. Ambitionen er, at alle Salling Groups godt 600 butikker i Danmark har gemt tobakken helt af vejen til oktober i år.

Initiativet er første skridt i en kommende udrulning af en sundhedsstrategi fra Salling Group. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

cigaretter, salg, unge, børn, coop, mystery shoppers, test, undersøgelse, lov, ulovligt
Som de første dagligvarekæder i Danmark gemmer føtex, Bilka og Netto cigaretterne væk. (Foto: /ritzau/)

Læs også: Marlboro opfordrer til rygestop

Varmen stiger os til hovedet: Vi bruger flere penge i sommervejret

Sommeren vender tilbage til Danmark, og det betyder øget forbrug for den almindelige dansker. En ny låneanalyse fra Fair-Lån viser nemlig, at forbrugslånene stiger markant, og vi låner både flere og større beløb, når vejret bliver varmt, end når det er koldt.

Portalen har gennemgået 3.224 lån og sammenlignet den varme og solrige periode fra 16. april til 16. maj med den koldere periode fra 15. marts til 15. april.

Forbrugslånene stiger markant, og vi låner både flere og større beløb, når vejret bliver varmt, end når det er koldt. (Foto: All Over)

Læs også: Unge låner penge til lidt luksus – de veletablerede låner for at bygge om

· Mere fra samme kategori ·