Læs også:

Close
seksuel sundhed, sex, unge, jylland, sjælland, øerne, sex, seksuel sundhed, sundhed, beskyttelse, graviditet, abort, social, uddannelse, arbejde, familieliv

NEWS: Markant forskel i synet på drenge- og pigers sexliv

Nyheder  | 

Markant forskel i synet på drenge- og pigers sexliv · 13 biler i brand i Ishøj · Coop går i kamp mod plastikposerne · Student endte med karaktersnit på 13,1

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Markant forskel i synet på drenge- og pigers sexliv

Piger og drenge i 16-20 års-alderen er stort set lige seksuelt aktive. Men her stopper ligheden også. For mens drengene roligt kan fortælle og snakke om deres seksuelle udfoldelser, så skal pigerne gå mere stille med dørene af frygt for at blive stemplet som ‘billige’. Det skriver DR.

Resultatet stammer fra en rapport som Ligestillingsministeriet har bestilt – og som er udarbejdet af Det National Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE.

seksuel sundhed, sex, unge, jylland, sjælland, øerne, sex, seksuel sundhed, sundhed, beskyttelse, graviditet, abort, social, uddannelse, arbejde, familieliv
Markant forskel i synet på drenge- og pigers sexliv. (Foto: Pexels)

Læs også: Krænkende fænomen: Mænd smider kondomet under sex uden at sige det til partneren

13 biler i brand i Ishøj

Ukendte gerningsmænd har natten til tirsdag sat ild til 13 biler på tre forskellige adresser i Ishøj, der ligger vest for København. Det skriver Ritzau.

– Der er i alt 13 biler, der er skadet. Nogle er fuldstændig udbrændt, andre er blot brandskadet, siger Lars Guldbord, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

13 biler er i nat blevet brændt ned i Ishøj. (Foto: Polfoto)

Læs også: Ildebrand på Christianshavn

Coop går i kamp mod plastikposerne

I kampen for at reducere danskernes plastikforbrug, indleder Coop et frontal-angreb på en af de varer, der hidtil har bidraget mest til koncernens indtjening, plastik-bæreposerne.

I de kommende uger forærer Coop 700.000 klimavenlige, bio-baserede, genanvendelige indkøbsnet til Coop-medlemmerne i. Herefter vil poserne blive solgt til normalprisen, 10 kroner

Coop går i kamp mod plasticposer
Coop går i kamp mod plastikposerne. (Foto: Coop)

Læs også: Danske butikker vil hjælpe dig af med dit brugte plastik

Student endte med karaktersnit på 13,1

12-tal nummer 28 i karakterbogen og et gennemsnit på 13,1 samt en hvid hue på hovedet. Sådan afsluttede Kimi Cardoso Kreilgaard på 19 år sine tre år på Varde Gymnasium mandag formiddag. Det skriver TV SYD.

– Jeg er ret stolt, det er jo gået bedre, end jeg lige havde forventet. Men der var et par skriftlige eksaminer, hvor jeg kunne have gjort det bedre. Det er lidt mærkeligt ikke at være helt tilfreds, når det nu er så godt, fortæller den nyudklækkede student.

I disse dage springer stribevis af glade studenter ud. (Foto: Polfoto)

Læs også: Pernille blev student mod alle odds

· Mere fra samme kategori ·