Læs også:

Close
grill, gasgrill, engangsgrill, altan, regler, love, sikkerhed, brand, sommer, sol, mad, grillmad, grillkul, kul, tilladelse, lejlighed, urban living

NEWS: 35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding

Nyheder  | 

35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding · Flere bygninger styrtet sammen efter voldsom brand på Holbæk Sygehus · Designeren Kate Spade er død · Louboutin mister muligvis retten til den ikoniske røde farve · 61 procent flere hyldede far på Fars dag 2018 · Dagens billede: Sex and The City kan fejre 20 års jubilæum

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding

35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding, grundet der er knastørt i Danmark. Det skriver TV 2.

Derfor har beredskabsstyrelsen kaldt ekstra mandskab på arbejde for at kunne rykke hurtigt ud i tilfælde af brand i det knastørre Danmark.

Forbuddet gælder afbrænding af haveaffald, halm og andre store bål. Desuden er det er heller ikke tilladt at tænde op under en grill i det fri, lyder det fra beredskabsstyrelsen, som også opfordrer borgerne i Danmark til at være ekstra opmærksomme i disse dage, hvor det er ekstra tørt. Selvom man ikke nødvendigvis bor i en kommune med afbrændingsforbud, bør man alligevel tænke sig ekstra godt om.

Listen med de berørte kommuner findes her.

grill, gasgrill, engangsgrill, altan, regler, love, sikkerhed, brand, sommer, sol, mad, grillmad, grillkul, kul, tilladelse, lejlighed, urban living
35 kommuner har nu forbud mod grill og afbrænding. (Foto: Pexels)

Flere bygninger styrtet sammen efter voldsom brand på Holbæk Sygehus

100 brandfolk og 20 brandbiler er natten til onsdag blevet tilkaldt for at slukke en voldsom brand på Holbæk Sygehus. Det skriver TV 2.

Vestsjællands Brandvæsen oplyser, at der ikke er sket personskade, men at branden har spredt sig voldsomt på over 4.000 kvadratmeter. Branden startede i vaskeriet på hospitalet og har efterfølgende spredt sig til nogle lagerlokaler og en administrationsbygning.

Den voldsomme brand har ikke berørt patienterne på Holbæk Sygehus, og røgen fra branden er ikke farlig, så det har derfor ikke været nødvendigt med evakuering af patienter og ansatte.

brand, horsens folkeblad, facebook live, medier, mediedækning, klage, anders hemmingsen
Flere bygninger styrtet sammen efter voldsom brand på Holbæk Sygehus. (Foto: Pexels)

Designeren Kate Spade er død

Ifølge anonyme politikilder er den 55-årige designer Kate Spade fundet død i sin lejlighed i New York, hvor hun skulle have hængt sig selv. Det skriver HuffPost.

I 1993 stiftede Kate Spade designermærket ‘Kate Spade New York’, og hun blev i 90’erne kendt for sine håndtasker. Sidenhen har hun solgt sin virksomhed, der i dag har over 150 butikker i USA og mere end 175 i resten af verden.

Kate Spader efterlader sig sin 13-årige datter Frances Beatrix Spade og ægtemand Andy Spade.

Louboutin mister muligvis retten til den ikoniske røde farve

Sagen om Louboutin skal snart for EU-domstolen, og hvis mærket mister retten til deres ikoniske samt kendte røde farve, som findes på alle mærkets sko-såler, så kan det få store konsekvenser for mærket, samt resten af modeverdenen, da EU-domstolen dermed kan bruge sagen som målestok for andre varemærkestridigheder i fremtiden. Det fortæller Rob Davey, som er Senior Director hos CompuMark.

Louboutin står derfor overfor et udfordrende og mærkværdigt varemærkeproblem, og modeverdenen venter derfor også i spænding på det endelige resultat af den mærkværdige sag.

Louboutin mister muligvis retten til den ikoniske røde farve
Louboutin mister muligvis retten til den ikoniske røde farve. (Foto: MY DAILY SPACE)

61 procent flere hyldede far på Fars dag 2018

Blomsterkæden Interflora oplevede i år en stigning på 61 pct. i salget af gaver i forhold til Fars dag sidste år. Mens mor fortsat får blomsterbuketter, så har far fået øl, spiritus og sågar kæmpe-lakridspiber.

Hos Interflora har man arbejdet meget med at finde ud af, hvilke gaver far vil sætte mest pris på, og blomsterkæden kan da også se, at blandt andet vin, whiskey, rom, gin, cognac, mikrobryggede øl og sågar en luksus-lakridspibe klart vinder over blomsterbuketterne, når der skal sendes en hilsen til far.

Fars dag, far, datter, familie
61 procent flere hyldede far på Fars dag 2018 .(Foto: Ritzau/Interflora)

Dagens billede: Sex and The City kan fejre 20 års jubilæum

I dag for 20 år siden havde det første afsnit af Sex and The City premiere i USA. Lad os alle drikke en Cosmopolitan for at fejre det. Hurra!

#sexandthecity #satc #satclines

A post shared by Sex and The City 🌃 (@satclines) on

· Mere fra samme kategori ·