Læs også:

Close
Christianshavn båd

NEWS: Ildebrand på Christianshavn

Nyheder  | 

Ildebrand på Christianshavn · En god nyhed til pendlerne på lokalbanerne · Flertal mener, at redigerede billeder i reklamer skal mærkes · Lava ødelægger over 600 hjem på Hawaii

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Ildebrand på Christianshavn

I nat fik Københavns Politi en alarm kl. 4.18 om en brand på Overgade Neden Vandet på Christianshavn. To opgange måtte evakueres ved den voldsomme brand.

Et ægtepar på henholdsvis 63 år og 57 år er desuden bragt til Rigshospitalet efter de måtte springe ud fra første sal grundet brand i deres lejlighed. De er dog udenfor livsfare.

Det forventes at flere lejligheder er i så dårlig en stand, at beboerne må genhuses. Det skriver TV 2.

Christianshavn båd
Det idylliske Christianshavn var natten til fredag vidne til ildebrand i en af de historiske gader. (Foto: MY DAILY SPACE)

En god nyhed til pendlere på lokalbanerne

En aftale mellem Kommunernes Landsforening; KL og Dansk Jernbaneforbund er nu på plads omkring lokalbanerne.

Et forlig er indgået, der nu blot skal til urafstemning. Dermed undgår de 35.000 pendlere at blive ramt af konflikt med start 11. juni. Det skriver TV 2.

Så kan alle pendlerne, der bruger lokalbanerne godt ånde lettet op. (Foto: Polfoto)

Flertal mener, at redigerede billeder i reklamer skal mærkes

Hvis billeder i reklamer er redigerede, eller der er blevet anvendt Photoshop, skal det fremgå på selve reklamen. Det mener Socialdemokratiet, SF og Alternativet i København.

De ovenstående partier har ladet sig inspirere af den norske hovedstad, Oslo, der netop har indført et lignende tiltag. Det skriver TV 2.

Photoshop, billederedigering
Flertal mener, at redigerede billeder i reklamer skal mærkes. (Foto: Pexels)

Lava ødelægger over 600 hjem på Hawaii

I løbet af den seneste måned er over 600 hjem er blevet slugt og ødelagt af flydende lava fra vulkanen Kilauea på Hawaii. Det skriver HuffPost.

Det er aldrig sket før i nyere tid, at en vulkan på Hawaii har ødelagt så mange hjem på så kort tid.

Lava, vulkan, vulkanudbrud
Lava ødelægger over 600 hjem på Hawaii. (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·