Læs også:

Close
Junifund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Junifund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Skønhed  | 

Så blev det juni og dermed også tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Sommer er lig med flotte røde nuaner

Skulle jeg vælge blot en af disse, ville jeg have et problem, for de er smukke på hver deres måde. Nailberry L’Oxygéné har ikke været i Danmark så længe, men er med lynets fart blevet kendt, ikke mindst fordi farverne er spot on, og de er veganske og uden de 12 mest skadelige ingredienser, så for eksempel neglene kan ånde igennem. Denne sommer skal der røde nuancer på neglene – gerne i en fin kombination af disse. Det ser godt ud.

nailberry neglelak anabé

Nailberry neglelakker, 155 kr., fås hos Anabé i Vedbæk, tlf.: 26 20 20 66

Snydebrun

Derma er kommet med en selvbruner lotion, der passer godt til den skandinaviske hud. Signe på redaktionen har testet de dengang blege arme og ben for at se, hvordan den virkede. Hendes konklusion var, at det var en god og lækker selvbruner uden dum lugt, der ikke giver voldsomt meget farve – men rent faktisk ret passende farve. Den er nem at fordele, sværest var det ved anklerne. I øvrigt synes hun, det er et plus, at den er allergivenlig og svanemærket. Et lille fif til alle, der bruger selvbruner, HUSK NU at skrubbe din huden inden selvbruner påføres, så døde hudceller er væk. Du kan se Signe test på vores Instaside @mydailytest.

derma selvbruner

Derma selvbruner lotion, 99,95 kr., www.netspiren.dk

Jeg siger ja …

Her er en duft, jeg aldrig har hørt om før. Den er fra Etat Libre d’Orange og hedder Yes I Do. Og jeg siger også JA, og den er total lækker og sommerlig. Det franske firma er fra 2006, og det er Etienne de Swardt, der står bag nicheduftene og firmaet. Men denne duft er jeg bare pjattet med. Den er meget feminin med duftnoter af appelsinblomst, liljekonval, marshmallow, kakao og musk. Det er både en “uskyldig og forførende duft”, så den kan bruges både dag og aften, synes jeg. Flaconen er også så fin.

Yes I Do etat libre d'Orange duft parfume

Etat Libre d’Orange, 400 kr. for 30 ml. edp., fås hos Anabé i Vedbæk, tlf.: 26 20 20 66

Labello-pigerier

Kan man blive forelsket i en læbepomade? Ja, det kan man godt. For den er så piget og fin, at jeg elsker den. Og der er fem fede designs (som donuts og slikkepinde) at vælge imellem i denne limited edition. Den har et lidt rosa skær over sig, som passer fint til et par sommerlæber, der stadig har brug for lidt pleje.

Labello pink læbepomade

Labello læbepomade, 26,95 kr., fås hos Matas og større supermarkeder

Sikke en fodfest

Fødderne skal forkæles, så de kan blive vist frem. Og med disse to nyheder fra Matas My Moment serie, hvor der både er en fod badesalt samt en fodcreme, så kan du godt gå igang med fod-hjemmespaen. De dufter skønt, og kan nemt bruges mens du ser Netflix – siger jeg af erfaring. Saltet giver et let skummende fodbad, og bagefter kan du smøre dem ind i den lækre creme, der blandt andet indeholder mentol. Dine fødder vil elske dig for det.

matas my moments fødder fodplejeMatas My Moment fodplejeprodukter, 99 kr., matas.dk

Den vi kender

Nivea kender vi alle, og mon vi ikke også alle har et produkt eller to fra dem i badeværelset … Jeg har testet et af de nyeste produkter fra dem. Den hedder Nivea Care, og den indeholder fine vokskrystaller, der nærmest smelter ind i huden. Det er en rigtig tørstslukker til den tørre hud, som kan være svær at få bugt på ovenpå en lang, kold vinter. Cremen består af en fin kombination af voks, der er svøbt i en let og cremet gelétekstur. Jeg synes, Care er god til at holde på fugten. Og især de der skinneben som har det med at tørre ud, synes jeg holder sig fint bløde og ikke bliver tørre. Den kan bruges både til ansigt og krop, og netop på grund af dens formel føles den ikke for fed til ansigtet.

nivea creme care

Nivea Care creme, 49,95 kr., fås i Matas og større supermarkeder

Et helt figentræ

Jeg har noget med figner, alene træet er så smukt og de lækre frugter er nærmest et mirakel i sig selv. At det så også smager godt er en bonus. Og endnu mere bonus er, når den sødlige figenduft også bruges i dufte. Det har Elizabeth Arden udnyttet, idet de har lavet en version af Green Tea med figen. Jeg er mega fan. Den er perfekt til varme dage, fordi den stadig har friskheden fra den kendte Green Tea duft, men langsomt sniger figennoten sig frem og giver en lækker varme og sødme. I øvrigt er figentræet et symbol på fred og velstand. Så måske bliver man RIG af at bruge den? I øvrigt fald giver duften en fred, ro og friskhed, og det er dejligt.

elizabeth arden green tea fig

Green Tea Fig duft, 265 kr. for 50 ml., matas.dk

Lækker yoghurt

Body Yogurt med engelsk rose er et nyt must have i min toilettaske, for den er så lækker og nem at bruge her i den varme tid, hvor huden har brug for lidt ekstra fugt. British Rose Body Yogurt er en ultralet formulering, der synker øjeblikkeligt ind i huden og giver op til 48 timers fugt. Den kan nemt påføres den fugtige hud lige efter, man har været i bad. Jeg synes, at huden føles blødere, ikke klistrer og har en skøn duft af blomster. Gelcremen er 100% vegansk, beriget med rosenekstrakt fra England og økologisk, Community Trade mandelmælk fra Spanien. Alt er godt – også prisen.

body shop body yogurt yoghurt

Body Yogurt, 95 kr., bodyshop.dk

Til de stressede perioder

Stress B fra Vitaviva har jeg hørt flere anbefale, men nu var det blevet min tur til at teste det, og jeg er blevet meget glad for det. Stress B med C-vitamin er en komplet anti-stress formel udviklet til at støtte kroppen og sindet i meget travle og stressfulde perioder eller situationer. Og hvem har ikke nogen af dem? Det indeholder et bredt kompleks af B-vitaminer, C-vitamin og en række beroligende urter. Jeg synes klart, at jeg efter nogle uger kunne mærke en forskel i kroppen og måske også lidt i sindet. Jeg tænker, det er et kosttilskud, der især er godt at tage i de der vilde perioder, hvor man er presset på jobbet eller i skolen. Bonus er også, at de giver mere energi, og at hår og negle gror helt vildt – og så giver det en pænere hud. Hovedbunden synes jeg også blev beroliget. Det er da nogle gode sideeffekter. Minus er, at ens tis får en lidt sjov farve og lugt. Men når det første chok er overstået, så vænner man sig til det. Og jeg vil klart anbefale kun at tage Vitavia som en kur i en periode.

vitaviva_stress b - kosttilskud

Stress B fra Vitaviva, 354 kr., for 270 tabletter, www.vitaviva.com

Skagen på flaske

Det her er Skagen på flaske. På den lækreste måde. Skagen Seasides Baobab Face Oil med havtorn hjælper med at fugte, så huden ser frisk, smidig og fugtmættet ud. Baobab olien er meget småmolekylet, hvorfor den absorberes hurtigt, så huden ikke virker fedtet. Den høje koncentration af vitamin A, D, E og omega 3, 6, 7 og 9, gør olien utrolig nærende og særlig gavnlig for tør hud. Kan hjælpe mod tidlig ældning og forebygge miljø- og solskader. Bruges med fordel til hår, hænder og negle som ekstra pleje. Et nyt must have produkt er født.

face oil baobab skagen seaside

Skagen Seaside face oil, 549 kr. helsam.dk

Ola – hvad for noget

Jeg synes ellers, jeg kender og har prøvet de fleste hårbrands, men Olaplex er et brand, som jeg ikke kendte. Men det gør jeg nu. Og jeg kan varmt anbefale det. For man kan virkelig mærke, at de genopretter hårets styrke og reparerer samt gennemfugter. Mit hår fik meget mere glans og føltes stærkere. To egenskaber som for mig er vigtigt. Så nu har jeg både lært et nyt ord Olaplex og brand at kende.

olaplex shampoo balsam hårprodukter

Olaplex shampoo og balsam, 229 kr., fås blandt andet hos Gun-Britt og Nordic Hair Concept

En lækker face mist

Jeg har prøvet mange face mists, som rent faktisk er et af mine absolut favorititems, jeg ikke kan leve uden. I mærket EVE LOM er der kommet en ny, som jeg havde glædet mig til at teste. Og med god grund for den er utrolig lækker og frisk og duften er skøn. Den har bulgarsk rose, mikroalger og et kompleks af magnesium, zink og kobber i. Jeg kunne bruge den et utal af gange om dagen. Men det bliver måske lidt for dyrt i længden. Men den kan bruges over og under makeup. Og som en løbende opfrisker. At den også forbedrer hudens elasticitet og faste er en skøn bonus.

eve lom Radiance Face Mist

Eve Lom Face mist, 345 kr., kan købes i Illum, hos kosmetologer og udvalgte livsstilsforretninger

Hjælp til flottere hår

Jeg har prøvet de små Hair Gummies fra HairLust, som er rigtig gode, men nu er der også kommet et sæt med HairLust Hair Growth & Repair shampoo og conditioner, der indeholder aktive ingredienser og effektive næringsstoffer og æteriske olier mod tørt og kedeligt hår, og som hjælper med at holde håret elastisk, sundt og langt. De indeholder ingen sulfater eller parabener. De dufter i øvrigt også godt. Og så elsker jeg, at det er to unge danskere, der er har lanceret HairLust.

hairlust shampoo conditioner

HairLust sæt, 299 kr. for begge, thehairlust.com

Flotte bryn med MAC

Er du en af dem, der elsker at have fokus på bryn, så er den nye Shape + Shade Brow Tint fra MAC en lille perfekt duo med både en fast og flydende formel, der nemt og hurtigt definerer og former brynene. Præcisionsapplikatoren med flydende farve i den ene ende udfylder og farver nemt brynene, og makeup-svampen i den anden ende holder brynene på plads hele dagen. Formlen indeholder voks, der blødgør brynene og holder dem på plads med en naturlig finish. Så kan det da ikke blive nemmere.

MAC brow pen øjenbryn

MAC brow pen, 160 kr., magasin.dk

Dejligt vand

Matas Natur er kommet med et super lækkert alt-i-en ansigts-renseprodukt, der hedder micellar water (det nye ord alle bruger nu om rensetonic). Den fjerner skånsomt men heldigvis også effektivt urenheder og gammel makeup fra både ansigt og øjne. Der er økologisk aloe vera i, og det kan man godt mærke, for den fugter også samtidig huden dejligt.

matas natur tonic vand micellar water

Matas natur micellar water, 74,95 kr., matas.dk

Digitalt udviklet brand

Comme Deux er det første danske brand, der er udviklet ud fra et digitalt univers; nemlig en masse danske beauty-elskere og Goodiebox. Her har man kunne komme med ideer, teste, give feedback og meget mere. Og det er der kommet disse tre lækre serums ud af. De kan bruges til de fleste hudtyper og er superlette i konsistensen. Brug dem alene eller som pre-treatment til din dagcreme. Som alternativ kan du også komme et par dråber serum i din egen dagcreme.

goodiebox comme deux serum

Serum, 249 kr., købes på www.commedeux.com

 

Læs også:

Det hader vi ved sommer – 1

MDS collage med tekster

Det hader vi ved sommer – 2

· Mere fra samme kategori ·