Læs også:

Close
heidi klum lidl

Heidi Klum gør fashion til at betale

Mode  | 

Heidi Klum og Lidl lyder måske ikke som det perfekte match. Men den store kendis udkommer på søndag med endnu en kollektion sammen med Lidl

Sommerchik for en slik

Fine kjoler og toppe til mor og datter, så I kan matche hinanden i den danske sommer – eller måske bare nyt sommertøj til dig selv. Mulighederne er mange, når Heidi Klum fortsætter samarbejdet med Lidl. Alt er i butikkerne fra på søndag 17. juni. Men man skal nok skynde sig, for ligesom med de tre andre kollektioner, bliver det sikkert revet væk.

Med priser der starter på 29,95 kroner, så kan alle være med, når Heidi Klum fortsætter success-samarbejdet for fjerde sæson i streg med den tyske supermarkedskæde Lidl med kollektionen Esmara by Heidi Klum. Kollektionen består af #letslovesummer Esmara by Heidi Klum til voksne og #letslovesummerlupilu by Heidi Klum til børn.

Cool ser det ud. Både Heidi og tøjet. (Foto: Lidl)
Fun facts om Heidi Klum
• I 1997 var hun den første tyske model, som blev en del af Victoria’s Secret

• Fra 2005 til 2012 var hun gift med den engelske R&B-sanger Seal

• I 2009 blev hun ambassadør for Barbie

Sommer-boheme

Der er for alvor sommer på tapetet, når du med #letslovesummer Esmara by Heidi Klum kan håndplukke fine bohemeskjorter i lyse farver, der står perfekt til brun hud, flade lædersandaler med frynser og farverige pom poms til en dag på stranden (eller i byen) eller en kaftan med broderi og frynser lige til at smide over badetøjet.

– Det er vigtigt for mig, at delene i min kollektion kan sættes sammen til mange forskellige sommer-outfits. Om dagen må det for eksempel gerne være afslappet med mønstrede shorts og en enkel, kakifarvet top, mens en raffineret maxi-kjole med flade lædersandaler er det perfekte aften-outfit, siger Heidi Klum om kollektionen.

heidi klum lidl
Der er købt sol og sommer med Klums kollektion. (Foto: Lidl)

Jeans der ikke vælter budgettet

Sommerkollektionen fortsætter også linjen af populære jeans, der med sin gode pasform og bløde kvalitet udgør et godt bud på afslappede sommerbukser, der ikke vælter budgettet. Og så komplementerer jeans-stoffet og de lettere materialer på toppe og skjorter hinanden og udgør tilsammen et legesygt, eventyrligt og afslappet sommerlook, der især vil være en kærkommen løsning, når den danske sommer viser sig fra sin mindre charmerende side.

collage heidi klum

Kjole, 149 kroner / Jeans, 99 kroner / Kimono, 129 kroner

Mini me-stil

Med kollektionen #letslovesummerlupilu by Heidi Klum er der gengangere til de små piger, så mor og datter kan matche og sammen skabe hyggelige sommerferieminder. Og igen er priserne meget overkommelige – så ingen dårlig samvittighed, når de små barnefingre er klistrede af is eller lemmerne en symbiose af solcreme og sand.

collage heidi klum børn

Jumpsuit, 79 kroner / Shorts, 49,95 kroner

 

Læs også:

Rosé-champagne

rose, rosevin, rosechampagne, champagne, vin, madame clicqout, den gule enke, champagne, revolution,

· Mere fra samme kategori ·