Læs også:

Close

Vores favoritøjeblikke fra weekendens royale bryllup

Kultur  | 

I lørdags sagde Prins Harry og Meghan Markle ja til hinanden på Windsor Castle i England. Læs med her og se vores favoritøjeblikke fra weekendens royale bryllup

Prins Harry og Meghan Markle blev viet i lørdags i byen Windsor, og vi viser jer vores favoritøjeblikke!

Gæsterne ankom

Blandt gæsterne var George Clooney med sin hustru Amal Clooney. Amal Clooney var klædt i kjole og hat fra Stella McCartney.

UK’s hotteste par, David og Victoria Beckham var selvfølgelig også inviteret til brylluppet. Victoria Beckham var iklædt sit eget design, og David Beckham bar en smoking designet af Dior.

Ud af de mange hotte celebs, som var inviteret til det royale bryllup, så var Patrick Adams og hans hustru Troian Bellisario også med. Patrick er med i syv sæsoner af Suits, hvor han har rollen som Mike Ross, og hvor han er kæreste med Rachel Zane, som spilles af Meghan.

Brudgommen og forloveren

Prins Harry ankommer til Windsor Castle sammen med sin forlover og storebror – Prins William.

Bruden og hendes mor

Meghan Markle ankom til Windsor Castle sammen med sin mor Doria Ragland, som selvfølgelig var både stolt og meget rørt. Man kan godt se, hvor Meghan har sine gode gener fra her.

Brudeparret

Klokken 14.00 trådte det nygifte brudepar ud af kirken ved Windsor Castle.

Og sammen skulle de nu igennem Windsors gader i kareten. Gaderne var fyldt med tilskuere, der både var spændte og glade og mange klædt ud i dagens anledning.

Brudekjolerne

Til vielsen bar Meghan Markle en smuk og enkel brudekjole, som er designet af Givenchy. Til bryllupsfesten bar hun en flot og elegant brudekjole, som er designet af Stella McCartney.

https://www.instagram.com/p/Bi_ShqVhsD-/

Læs også: VOGUE Like a Painting: Æstetikken er i højsædet

· Mere fra samme kategori ·