Læs også:

Close

Suppe med søde kartofler, ingefær og citrongræs

Mad  | 

Supper er sunde, lækre og nogle gange også nemme at lave. Det er denne suppe med søde kartofler, ingefær og citrongræs et godt eksempel på. Du kan lave den på under ti minutter. Nemmere bliver det ikke

Det er kokken Hannah Grant, der har udarbejdet opskriften i samarbejde med Bosch VitaBoost High Speed blender. Selv kalder de den køkkenets crossfitter. Vi har testet den og er mere en begejstret. For den er vitterlig nem at bruge. For eksempel er der et suppe-program, som du i dette tilfælde bare kører, når du har kommet ingredienser i blenderen.

Opskriften er til fire personer.

Det skal du bruge

2 søde kartofler (cirka 450 gram)

1 stor gulerod

½ rød peber

1/4 stik citrongræs

1 knold ingefær (på størrelse med din tommefinger)

½ teske spidskommen

Saften af en lime

1 grøntsagsbuillonterning

5 deciliter vand

Sådan gør du

Vask og tjek grøntsagerne for skær eventuelt ujævnheder eller andet fra.

Skær i store stykker, blenderen kan nemt klare det.

Kom alt ned i, og sæt den på soup-program. Det varer cirka fem minutter. Undervejs bliver blenderen langsom varm, så vær forsigtig, når du tager låget af, for efter de fem minutter er den faktisk rygende varm. Så et lille tips åbn låget væk fra dig selv.

Pynt med alt, hvad du kan lide. Det kan være alt fra chiliflager, yoghurt, frisk koriander, hakkede mandler. Servér flute eller ristet rugbrød til.

VitaBoost High Speed blender kan forvandle selv de hårdeste ingredienser til bløde og næringsrige lækkerier som smoothies, supper, shakes og mellemmåltider. Blenderen har 6 automatiske programmer, hvoraf det ene er rengøring. DET vil du elske.

Velbekomme …

 

Læs også:

Historien om en blå blomst

Royal Copenhagen stel blomst_WouterDolk_Studio_BigBowl

 

 

· Mere fra samme kategori ·