Læs også:

Close
dba1. Sportsudstyr - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!

Sexolog: Mænd, skil jer af med disse ting og få en glad kæreste

Mit liv  | 

Har din kæreste nogle ting stående derhjemme, som du håber på, han skiller sig af med? Så er du ikke alene. Sexolog og parforholdsekspert Jakob Olrik fortæller her, hvilke fem ting i hjemmet der typisk irriterer os kvinder, og hvorfor du som mand bør skille dig af med dem

Derudover afslører DBA Guide, hvor store dine chancer er for at få disse ting solgt på DBA lige fra lædersofaen, sofabordet i glas og pokalerne fra den gang, han var nogenlunde aktiv i klubverdenen. Disse ting finder du typisk i en mands hjem, og i de fleste tilfælde falder de ikke i god jord hos kvinderne.

Når man flytter sammen

Men hvad sker der, når en mand og kvinde flytter sammen? Ifølge Jakob Olrik kan der i en fælles indretning stadig være en del ting, som kvinden går og irriterer sig over i hverdagen, selvom manden i sin tid fik overtalt hende til at få det med i deres nye, fælles hjem. Det fortæller han i et interview med DBAs inspirationssite, DBA Guide.

Jakob Olrik dba sexolog
Jakob Olrik giver her fif til, hvad mænd bør skaffe sig af med. (Foto: DBA)

Hvis du læser med og er mand, så er det nu, du bør stille skarpt: For det kan i den grad godt betale sig at skille dig af med de ting, hun irriterer sig over.

– Ved at skille dig af med de af dine ting, som hun går og bliver frustreret over, fortæller du din kæreste, at du lytter til hende, og at hendes trivsel er vigtig for dig. Det er en kærlighedserklæring i sig selv, og det er kun godt for parforholdet, fortæller Jakob Olrik, der er sexolog og parforholdsekspert, til DBA Guide.

– Man skal ikke bare holde på sine ting af princip. Man skal tænke på, at der er en kvinde i den anden ende, og hver gang man skiller sig af med noget, bliver man en tand mere fri. Fri for skænderier, og man får dermed en ny mulighed for at købe nogle fælles ting, som begge parter er glade for, fortsætter han.

Disse 5 ting, skal mændene overveje at sælge

Har du ingen idéer om, hvad din kæreste går og irriterer sig over i jeres fælles hjem, så har Jakob Olrik udpeget fem ting, som mænd typisk har, og som mange kvinder helst vil være fri for.

1. Sportsudstyr

Ifølge Jakob Olrik bør du skille dig af med sportsudstyr, som er et permanent element i indretningen:

dba1. Sportsudstyr - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!
Sportsudstyr – som er til salg ligenu på DBA … Nogen vil gerne af med det!

– Hvis halvdelen af stuen er lavet om til Fitness DK, så bør du sætte det til salg lige nu. Romaskinen og motionscyklen hører for eksempel ikke til i en stue. Det ser ikke bare grimt ud, det lugter også. Du må dyrke sport i fitnesscentret eller udenfor og lade stuen være et sted, hvor du kan slappe af og have gæster, siger Jakob Olrik til DBA Guide.

Så hvis du har sportsudstyr stående i stuen, er det nu, du skal gøre din kæreste glad ved at sætte det til salg eller flytte det. Og noget tyder på, at der er gode chancer for at få dit motionsudstyr solgt på DBA. I 2017 blev der oprettet 457.057 annoncer med sportsudstyr i sportskategorien, og i dag er der blot 45.602 annoncer tilbage i kategorien.

 

2. Plakater

– Mænd har en tendens til at have en del grimme plakater. Plakater, som ikke er rigtig kunst, og dem er der helt sikkert en masse kvinder, der irriterer sig over, fortæller Jakob Olrik.

dba 2. Plakater - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!
2. Plakater – som er til salg lige nu på DBA …

For begge parters skyld, mener han derfor, at mændene bør sætte disse til salg, og i stedet kan de købe noget ny kunst til væggene sammen. Men husk at alliér dig med din kæreste, inden du går ud og investerer i ny kunst, du tror, din kæreste vil synes om. Ellers vælger du meget muligt forkert.

Du kan godt regne med, at du kan få afsat vægdekorationen på DBA. Lige nu er der 45.815 varer inden for ”kunst og antikviteter” til salg i dag på DBA, hvilket er ingenting i forhold til, at der i hele 2017 blev sat 508.611 ting til salg i den kategori.

3. Samlingen

Mænd samler typisk på et eller andet mærkeligt, og det er der mange kvinder, der hader.

– Samlinger har det med at ligge og samle støv, og er der noget, kvinder ikke kan lide, så er det støv. Dertil er det bare ikke sexet med samlinger. Det er noget nørdet halløj, siger sexologen til DBA Guide.

dba 3. Samlingen - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!
3. Samlingen – som er til salg lige nu på DBA …

Han opfordrer derfor alle mænd til at sætte deres samling til salg, hvis de reelt set ikke har nogen glæde af den eller bruger den til noget. På DBA er der mange potentielle købere til samlinger. Sidste år blev der oprettet 613.926 annoncer i kategorien ’Samlinger’ på DBA, og i dag er der kun 78.649 tilbage.

4. De store højtalere

Rigtig mange mænd har stadig proppet hjemmet fuldt med deres store højtalere, og hvis de bor sammen med en kvinde, er der ifølge sexologen stor risiko for, at hun går og ærgrer sig over dem.

– Som mand bør du skille dig af med højtalerne. De lyder ikke bedre end de små – det argument holder ikke længere. De er grimme, de er store, og så ligner de to store alterer inde i stuen, siger Jakob Olrik.

dba 4. Højtalerne - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!
4. Højtalerne – som er til salg lige nu på DBA …

Du gør ikke kun din kvinde glad ved at sætte dine højtalere til salg på DBA. Der er helt sikkert nogle danskere derude, som klapper i deres hænder, hvis du opretter en annonce på DBA med dem. I 2017 blev der sat 199.394 ting til salg i ’Højtalere, Hi-fi’-kategorien, og i dag er der kun 8.296 ting tilbage.

5. CD-samlingen

Hvis du som mand stadig har en CD-samling stående, så kan det være en god idé at skille dig af med den. Det mener Jakob Olrik.

dba 5. CD-samlingen - som er til salg lige nu på DBA... nogen vil gerne af med det!
5. CD-samlingen – som er til salg lige nu på DBA

– Det er kikset at have en CD-samling i dag. Virkelig pinligt. Sådan en samling skal bare ud, fortæller sexologen.

Og noget kunne tyde på, at der – trods hvor kikset sådan en samling er – er bud efter CD’erne. I 2017 blev der nemlig oprettet omkring 70.000 annoncer med CD’er, og i dag er der kun 10.827 aktive annoncer i kategorien ’Musik CD’.

Læs også:

Hyggelige aktiviteter sammen med din mor

mig og min mor, mors dag, Aktiviteter på mors dag, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,

· Mere fra samme kategori ·