Læs også:

Close
opskrift, mad, grill, weber, weber grill academy, sommer, vegetar, spyd, tilbehør, kikærte, squash,

Opskrift: Radicchio-spyd med kikærter og squash

Mad  | 

Prøv et lækkert og anderledes grilltilbehør med de her radicchio-spyd med kikærte- og squashfyld. De vil med sikkerhed stille enhver sult denne sommer

Det er grillsæson! Grillfirmaet Weber er eksperter, når det handler om at lave mad på grill. Derfor har vi spurgt dem, om vi må få nogle af deres bedste opskrifter fra Weber Grill Academy.

Læs med og lær, hvordan du laver radicchio-spyd med kikærter og squash.

opskrift, mad, grill, weber, weber grill academy, sommer, vegetar, spyd, tilbehør, kikærte, squash,
Opskrift: Radicchio-spyd med kikærter og squash. (Foto: Weber Grill Academy)

Det med småt:

Opskriften er til fire personer.

Den samlede tilberedelsestid er 30 minutter – 10 minutter til tilberedning, 20 minutter til forberedelse.

Du skal bruge en kuglegrill og grillspyd.

Grillmetoden er direkte og inddirekte, sværhedsgraden er nem.

Grilltemperaturen er 160 grader.

Virker det en anelse uoverskueligt kan dette være en oplagt mulighed for at hygge dig med din far, eller en anden person i dit liv, der er herregod til at grille. Så kan du nemlig også lære det.

Ingredienser:
1 radicchio
1 dåse kikærter
1 løg
1 squash
4 soltørrede tomater
1/2 tsk. stødt kommen
Muskatnød
50 g. parmesan
20 g. bredbladet persille
Salt
Peber
Olivenolie

Sådan gør du i køkkenet:

Fjern de yderste blade af radicchioen. Træk alle blade fri og gem dem til senere.

Hæld vandet fra kikærterne og blend halvdelem af dem.

Pil og hak løg, squash og soltørrede tomater fint.

Bland de blendede og de hele kikærter med de andre grøntsager og krydr med kommen, muskatnød, salt, peber og olivenolie.

Riv parmesanosten, hak persillen og tilsæt begge dele i kikærteblandingen.

Sådan gør du ved grillen:

Klargør grillen til direkte og indirekte varme, på cirka 160 grader.

Pensl radicchioen med lidt olie og grill den over direkte varme i et til to minutter med åbent låg, indtil bladene mister deres spændstighed.

Tag bladene af grillen og læg et til to spiseskefulde fyld på hvert blad (afhængig af størrelsen). Fold begge sider af bladet ind og rul bladet tæt.

Sæt rullerne på spyddene og grill dem i otte til ti minutter ved direkte varme. Vend dem en gang undervejs.

Velbekomme!

· Mere fra samme kategori ·