Læs også:

Close
MDS, my daily space

MY DAILY SPACE fylder 2 år: Vores mest læste artikler

Nyheder  | 

I anledning af MY DAILY SPACEs to års fødselsdag den 1. maj giver vi jer her nogle af vores mest læste artikler gennem de sidste to år

I dag er det den 1. maj, og MY DAILY SPACE fylder to år. Hurra – for os! Her er nogle af vores mest læste artikler gennem de to første år.

Skippede gymnasiet og blev chef i Magasin

22-årige Anna Bergliot Andersen har gjort noget de færreste af hendes jævnaldrende har gjort. Hun droppede den slagne vej med gymnasiet og universitetet. I stedet fulgte hun sin interesse for detailhandel og blev chef i Magasin. Du kan læse artiklen om Anna her.

Opskrift: Chiaboller

Her får du Camilles bedste opskrift på hjemmelavede lune chiaboller, som er fyldt med en masse frø og kerner – og som både er nærende og dejligt klæge. Du kan læse opskriften her.

chiaboller
Mmmhm, lune chiaboller! (Foto: MY DAILY SPACE)

Nu kan jeg endelig, med god samvittighed, drikke spandevis af Pepsi Max

Har du altid fået at vide, at det er usundt at drikke sodavand med sødemidler, fordi sødemidler er meget skadelige og påvirker kroppen på en negativ måde? Så læs lige denne artikel! Du kan læse artiklen her.

7 ting lykkelige par gør hver dag

Har du nogensinde tænkt over hvad det er, der gør at nogle par forbliver sammen og stadig er lykkelige par? Her er syv simple ting lykkelige par gør i hverdagen for at holde gnisten ved lige. Du kan læse artiklen her.

Vi giver dig syv simple ting, som lykkelige par gør hver dag. (Foto: All Over)

– Du skal forberede dig på stomi, og vil du have børn, skal det være NU!

Efter lang tid med blødninger, ekstrem træthed og smerter, skal Julie Schrøder Kristensen til samtale hos lægen. Her får hun at vide, at hun har endometriose, en smertefuld og kronisk sygdom, der rammer hver tiende fødedygtige kvinde. Du kan læse artiklen om Julie her.

Dritkul SKAM-ordbog

Hvem havde troet, vi alle skulle gå rundt og tale norsk på grund af en tv-serie? Her er en ordbog til alle SKAM-fans og wannabes. Du kan finde ordbogen her.

skam serr
Noora, er det dig? (Foto: All Over)

Hvis du har spillet The Sims, er du både sundere og gladere

Hvis du er en af dem, som har brugt ualmindelige mange timer på at spille The Sims, så har det været alt andet end tidspilde: Det viser sig nemlig, at det ligefrem har været sundt for dig at bruge de mange timer foran computeren. Du kan læse artiklen her.

OK18: Forstå sagen om den mulige storkonflikt, og hvad den betyder for dig

De statslige, regionale og kommunale overenskomstforhandlinger brød sammen i vinteren 2018. Det kunne i værste tilfælde komme til at påvirke 750.000 offentlige ansattes arbejdsforhold. Og havde det i sidste ende ført til en storkonflikt, havde det også påvirket resten af Danmark. Du kan læse artiklen her.

ok18, overenskomst, overenskomsforhandling, forhandling, løn, arbejde, arbejdsvilkår, vilkår, rettigheder, medarbejdere, offentlig ansat, offentlige ansatte, kommune, regioner, staten, regeringen, sophie løhde, kl, martin ziegler, lærerforeningen, musketered, sammenhold, storkonflikt, konflikt, strejke, lockout, politik, moderniseringsstyrelsen, innovation, finansministeriet, penge, økonomi, pres, mette christensen, sammenbrud
Demonstration om overenskomstforhandlinger foran KL i København torsdag den 22. februar 2018. Dagen efter brød forhandlingerne sammen. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Jeg har valgt min mor fra

Katrine havde i over 15 år haft et betændt forhold til sin mor. Efter utallige kampe, gråd og diskussioner indså hun, at hun var nødt til at vælge mellem sin mor og sin egen mentale ro. Katrine valgte det sidste. Du kan læse Katrines historie her.

Mød Anita Roddick: Iværksætteren med en social samvittighed

Læs om kvinden, der brugte sit overskud på velgørenhed i stedet for PR og forandrede verden med sin tro på, at firmaer kan hjælpe andre: Anita Roddick skabte The Body Shop, opfandt CSR og ændrede livet for tusinder af mennesker. Du kan læse artiklen om Anita Roddick her.

anita roddick, the body shop, csr, corporate social responsibility, virksomhed, firma, hudpleje, skønhed, velgørenhed, bæredygtigt, miljø, klima, mennesker, menneskerettigheder, penge, creme, butik, værdi, frivilligt arbejde, donationer, hvaler, green peace, natur, naturlig, ingredienser, magt, penge, firmaer, ansvar
Anita Roddick til en demonstration mod dyreforsøg i 1992. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·