Læs også:

Close
MET Gala

Met Gala 2018: Vores favoritter

Mode  | 

Met Gala er en af modeindustriens største årlige begivenheder, og den røde løber er altid fyldt med flotte kjoler. Vi viser dig vores favoritter

Stjernerne var klædt på til Met Gala, som er en af årets helt store modefester. Årets tema var “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. Der er mange smukke men se med her, hvor vi viser dig vores absolut favoritter.

Met Gala bliver hvert år afholdt på Metropolitan Museum of Art i New York. (Foto: Joyce Felder/Twenty)

Rihanna i Margiela

Her på redaktionen elsker vi nærmest alt ved Rihanna. Og dette pave-inspirerede outfit er ingen undtagelse! Vi mener, hvor cool er hun ikke lige?

Blake Lively i Versace

Altid smukke Blake var iført denne overdrevent flotte røde kjole fra Versace. Vi er også vilde med, hvordan mønstret fra hendes kjole fortsætter ud på hendes fødder. Så gennemført.

Selena Gomez i Angelic Coach

Smukke Selena ser så fin og uskyldig ud, men samtidig meget elegant i denne kjole fra Angelic Coach.

Lili Reinhart i H&M

Lili Reinhart ses her sammen med sin formodede kæreste Cole Sprouse. Lili bar en smuk kjole fra H&M, og Cole Sprouse var iført Thom Browne.

Katy Perry i Versace

Okay, indrømmet … Katy Perry var måske liiidt overdrevet til dette års Met Gala, men vi synes nu englevingerne er ret cool alligevel! Vi har kun et spørgsmål; Hvad gør Katy, når hun skal tisse?

Bella Hadid i Gareth Pugh

Smukkeste Bella var iført sort fra top til tå. Hendes look er meget goth og råt, men Bella formår alligevel at gøre vampyr-looket elegant, som ingen andre ville formå.

Kim Kardashian i Versace

Kim, Kim, Kim … Vi er obsessed. Se lige hvor smuk hun er iført den flotteste guld- og glitrende kjole fra Versace, og to flotte kors om halsen.

Amanda Seyfried i Prada

Amanda Seyfried lignede en gudinde i den finee kjole fra Prada, hendes lange krøllede hår og diademet. Hun fulgtes  med sin mand Thomas Sadoski.

Zoe Kravitz i Saint Laurent

Godt nok viser Zoe Kravitz ret meget hud, men wauw hvor er hun flot! Zoe bar den fineste kjole i det rene blonde fra Saint Laurent.

Gigi Hadid i Versace

Gigi er ligesom sin søster; gudesmuk. Her er hun i en kjole fra Versace. Gigi ankom på den røde løber alene, uden kæresten Zayn Malik. Her ses havfruetemaet i en helt ny variant.

Læs også: Mig og min mor: 5 celebrities og deres mødre

Læs også: Beyoncé genforener Destiny’s Child på Coachella

· Mere fra samme kategori ·