Læs også:

Close
grill, grillmester, gasgrill, kulgrill, elgrill, gas, optændingsblokke, kul, værktøj, grej, tang, gaffel, spatel, grillbakke, pizzasten, shopping shoppingguide, sommer, sommermad, mad, madlavning, sundhed, grillhandsker, grillforklæde, weberpulse, weber,

Shoppingguide til grill: Det her skal du bruge, hvis du vil være grillmester

Mad  | 

Efter, hvad der føles som en evig vinter, så er sommeren endelig kommet. Det betyder bare ben, iskold rose og selvfølgelig mad på grill. Men hvad skal du bruge, for at være en ægte grillmester? Vi har en guide til dig her

Der er ikke noget, der siger sommer mere, end mad tilberedt på grill. Det skal lige siges, at der findes et utal af grej, dimser og tilbehør til grill. Det er nogle ting, der er nødvendige at have, og så er der dem, der er rare at have.

For at du kan være helt klar til den store sæson for udendørs madlavning, har vi lavet denne guide til dig med de essentielle ting, du skal bruge.

grill, grillmester, gasgrill, kulgrill, elgrill, gas, optændingsblokke, kul, værktøj, grej, tang, gaffel, spatel, grillbakke, pizzasten, shopping shoppingguide, sommer, sommermad, mad, madlavning, sundhed, grillhandsker, grillforklæde, weberpulse, weber,
Shoppingguide til grill: Det her skal du bruge, hvis du vil være grillmester.

Grillen:

Det vigtigste ved en grillaften er – ret indlysende – grillen. Der er flere forskellige slags, du kan vælge – gas, kul eller el. Bor du i et hus med en have, kan du gå efter de større modeller, men bor du i lejlighed, eller skal du grille på offentlige områder, så er det smartest med små modeller.

Engangsgrillen er altid en klassiker for dem, der gerne vil grille en gang imellem, men ellers ikke er en del af det inkarnerede grillfolk.

Der er dog også en lang række mindre grille på markedet for dig, der gerne vil have en lille grill, du kan have med dig alle steder, eller for dig, der gerne vil kunne grille på altanen, uden at skulle kaste dig ud i et kæmpe udendørs køkken. De findes i mange forskellige mærker, kan bruges til el, kul eller gas. De findes også i mange forskellige størrelser og kan koste alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde.

Dangrill transportabel kulgrill, Bilka, 299 kroner, kan købes her.

 

 

· Mere fra samme kategori ·