Læs også:

Close
Fars dag collage

Fars dag – far er den bedste i verden

Mode  | 

Far skal også fejres, for man er vel fars pige … Udover et kram og “jeg elsker dig daddy”, så kunne man måske også give en lille ting til Fars dag

Få inspiration og gode tips til gaver, som du kan give til din far på Fars dag.

Skål – og så en lille en

Gammel Dansk Halvbitter er en ny sag, der har både lakrids og honning i sig. Den vil daddy helt sikkert gerne smage. Så tag en lille en, og hyg jer sammen.

gammel dansk halvbitter

Gammel Dansk Halvbitter, 129 kr., fås hos vinhandlere og i supermarkeder

En sød hilsen

Nogen gange er en sød hilsen med et par ærlige ord eller tanker meget mere værd end dyre gaver. Så rent faktisk kan du nøjes med at bruge 30 kroner, og alligevel gøre din far mega glad.

far kort fars dag vissevasse

Far-kort fra Vissevasse, 30 kr., Vissevasse

Til rynkerne

Ja, de kommer jo på et tidspunkt. Men denne Bear Power dagcreme fra Natura Siberica er med til at bekæmpe rynker og trodser aldring. Den er beriget med økologisk ginseng, vild perikum og hyluron syre, som hjælper med at reducere rynker og giver huden en klar udstråling. Rød melbærris giver antioxidant beskyttelse. Prisen er som altid for Natura Siberica ufattelig skøn.

natura siberica herre Bear Power Anti-Wrinkle Face Cream

Natura Siberica dagcreme, 85 kr., nærmeste forhandler henvises på 63 85 00 00

En hyggelig bog

En bog er altid et hit hos daddy. Denne kunne man måske også selv liiiige få lov at kigge i, for det er sjovt at se noget fra en svunden tid. Denne er af Kåre Lauring, der fortæller om københavnerlivet fra 1945 til 1972. Det vil din far synes er sjovt. Bogen er fyldt med cirka 200 billeder, og er en fortælling om København og københavnerne igennem en af de mest skelsættende perioder i byens historie. En fortælling i tekst og billeder om de mennesker, der boede i byen i de år, og det liv de levede.

københavnerliv gyldendal bog

Københavnerliv, 349,95 kr., Gyldendal

Eller to …

En anden god bogidé er denne bog, der er et fascinerende nærportræt af de otte år, Barack Obama var amerikansk præsident. Den er fotograferet af en af USA’s førende fotojournalister, Pete Souza, som var Obamas officielle fotograf. Her er både ikoniske, kendte fotos og en lang række situationer bag facaden. Bogen har forord af Obama selv.

obama bog gyldendal

Bog om Obama, 349,95 kr., Gyldendal

Eller tre …

En sød og sand historie om en herreløs hund og en mand, der elskede at løbe. Ultraløberen Dion Leonard skulle løbe et 250 kilometer ekstremløb gennem Gobi-ørkenen, men får pludselig følgeskab af en hund, der følger ham. Pludselig bliver det et noget anderledes løb, for han knytter sig til hunden og lader den sove i sit telt.

Dion bestemmer sig for at tage sin nye ven med hjem til Storbritannien. Men undervejs forsvinder Gobi i en af Kinas myldrende byer. Med hjælp og støtte fra hele verden begiver Dion sig ud for at lede efter den fantastiske, lille hund, som han har tabt sit hjerte til.

gobi harper collings bog

Gobi, 199 kr., Saxo

Søde sager

Lidt sødt falder altid i god jord. Disse Bærries fra Johan Bülow bliver måske svær for ham at beholde for sig selv. For de smager fantastisk og er med ægte, vilde blåbær med karamelliseret Dulce de Leche-chokolade og sød lakrids.

johan bülow lakrids fars dag

Lakridser, 120 kr., Lakrids.nu

Jungle daddy

Den koster kun en hund – den er pæn, og han vil stå knivskarpt til alle sommerens fester. Og så kan den rent faktisk også dække en begyndende topmave. Haha. Den er i bomuldsjersey og har et fint junglemotiv.

hm t-shirt fars dag

T-shirt fra H&M, 99 kr., H&M

Whisky og chokolade

Sikke en far-kombi. Denne lille fine æske fra Hotel Chocolat skal nok give dig lidt ekstra credit hos far. Der er 12 lader med fire forskellige slags whisky i. Hver kugle har faktisk cirka 2 centiliter whisky i. Så måske du lige skal sige det til ham, før han spiser alle 12 på en gang.

hotel chocolat chokolade fars dag

Hotel Chocolat æske, 140 kr., fås i Hotel Chocolats butikker

En biftur med far

Det er faktisk en win-win for den ene halvdel af gaven, går til dig selv. Og så får du tid med far. Denne film hedder godt nok Fædre og Sønner, men vil være en god film at se sammen. Den går fra dagen efter Fars dag; 6. juni. Det er en dokumentarfilm, der følger Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen, som tager sammen på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer, og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt …

Fædre og Sønner film fars dag biograf

Filmen Fædre og Sønner, ca. 85 kr. pr. billet, Kino.dk

En fin plakat

Måske er din far musiktosset, og så er den her fede plakat fra Vissevasse med en guitar helt sikkert et godt valg. Og rent faktisk så pæn, så din mor sikkert også gerne vil have den hængende.

Guitar plakat fars dag vissevasse

Vissevasseplakat, 245 kr., Vissevasse

Far elsker kaffe

Eller det gør de fleste. Find et af de mærker, du ved er en klasse over de andre, som for eksempel Lavazza. Lavazza Caffé Espreso er en ægte, autentisk italiensk kaffeoplevelse, der brygger en fløjlsblød kaffe.

kaffe fars dag lavazza

Lavazza bønner, 78 kr., fås i specialbutikker og større supermarkeder

Lidt lækkert til badet

Den nye praktiske Body Shaving Stick kan bruges i brusebadet med kun én hånd, hvilket gør den let anvendelig i hverdagen. Den klæber godt til våd hud og skummes let op – men kun lige nok til, at man stadig kan se, hvor man skal barbere sig.

NIVEA MEN PROTECT & CARE SHAVING STICK

Nivea Body Shaving Stick, 49,95 kr., fås i større supermarkeder

Kreditkortholdere og mænd

Alle mænd har bare noget med kreditkortholdere og punge. Og med en kreditkortholder til alle fars kort, kan han nemt holde sine kort samlet, uden han skal slæbe rundt på en stor pung hver dag. I denne kreditkortholder er der udover plads til kort, også plads til lidt sedler og mønter. Denne er fra Leonhard Heyden og er i 100 procent læder.

Kreditkortholder

Kreditkortholder, 129 kr., Magasin

Mere end bare skæg

Faktum er, at skægget lige nu ses i et utal af variationer. Og sandsynligheden for, at din far også har et skæg, er stor! Barberians tilbyder et fuldt sortiment inden for barbergrej: skægpleje, cremer samt andre produkter til personlig pleje for den moderne gentleman. En perfekt idé til din far, som Fars dags gave.

barberians skæg

Start-up kit, 999 kr., Barberians

Ud med de gamle badeshorts

Giv din far et par fede badeshorts med et cool mønster. Og så kan han jo passende smide det gamle par fra 1989 ud … Disse badeshorts fra Ellos er super fede, og din far vil med 100 procent komme til at se cool ud i dem, både på stranden herhjemme i Danmark, men også på Kreta i sommerferien.

Badeshorts

Badeshorts, 209 kr., Ellos

 

Læs også: Barberians: Meget mere end bare skæg

· Mere fra samme kategori ·