Læs også:

Close
Beauty essentials collage

Denne sommers beauty essentials

Skønhed  | 

Her er en kort men til gengæld god og vigtig liste over produkter, som er denne sommers beauty essentials

Dermed ikke sagt, at du ikke må købe andre ting, men disse er vigtige og ganske uundværlige lige meget, om du er på ferie eller bare herhjemme og i skole eller på job. Det kan være svært at overskue, hvad der er essentials eller bare “nice to have”. Men vi har gjort det let for dig. Nedenstående produkter har vi testet, og du kan godt gå i gang med at svinge kortet. For her er beauty musthaves, som vi ved, du også vil elske.

Ansigtsmist

Jeg elsker alt ved facial mist, som er et must at have på sig om sommeren. Den kan redde selv en krop og ansigt, der sveder eller er på kogepunktet. Jeg bruger den ret rundhåndet – også lige på fødder og hals og ikke mindst ansigtet. Men på en vatrundel kan den også bruges som en mild makeup-fjerner eller som tonic. Denne fra SARD er mild og fugtgivende. Den er med abrikoskerneolie. Den er også genial at have til flyet, når man bare kan mærke at huden skriger efter fugt. Og så synes jeg også, at den mindsker rød og irriteret hud (som man nemt kan få om sommeren).

sard facial mist ansigtsspray

SARD facial mist, 159 kr., matas.dk

Vivag vådservitter

Jeg elsker alt, der er nemt, og især om sommeren er det mega dejligt at have en lille pakke vådservietter til i et snuptag at vaske sig “dernede” med.

Vivag female intimate wet wipes er bløde og skånsomme intimservietter, der både vasker den sarte hud ren, opfrisker og fjerner ubehagelig lugt uden brug af rindende vand.

Formuleringen er mild og skånsom og uden parfume og farvestoffer, og mælkesyre sikrer en lav pH på 4,5, så den naturlige balance i underlivet opretholdes.

vivag intimservietter

Vivag vådservietter, 34,95 kr., ren-velvaereshop.dk

 

Kom bare an sol

Man har den aldrig på sig – den der solcreme, så solen pludselig brager ned. Men denne lille solcreme i taskestørrelse fra Vichy’s solserie Idéal Soleil, bør være i alles tasker i sommerhalvåret. Den har høj faktor (SPF 50) og giver derfor høj beskyttelse. Den efterlader ingen hvide mærker på huden, er let at påføre og trænger hurtigt ind. Der er ikke til mange “kropsindsmøringer”, men den er genial til ansigt, hals og skuldre som man udsætter lidt mere for solens stråler.

Idéal Soleil Pocket vichy solcreme

 

Vichy pocketsize solcreme, 79 kr., www.vichy.dk

Lidt gloss til læberne

Om sommeren kan lidt shine og farve på læberne nærmest være nok. Ens hud er fin og lækker og man har den der naturlig lækre glød, så en lipgloss er vigtigt. Jeg har gerne mange at vælge mellem. Nogen dyre – andre billige. Denne super pinky farve med super shine fra Essence er i en fed farve, og så koster den kun 17 kroner, så man tror næsten, det er løgn.

essence lipgloss pink, shopping for fattigrøve

Essence lipgloss, 17 kr., fås i Bilka og Føtex

 

Til den varme hud

Tit glemmer man lige at give huden den ekstra fugt, som den vitterlig har brug for om sommeren. Resultatet er efter en tid tør tør hud og afskalning. Så husk nu at give sommerhuden ekstra fugt. En af mine absolut aftersun favoritter er denne fra franske La Roche-Posays solserie Posthelios. Den er lavet som en gelé, og køler derfor også dejligt, når den kommer på. Den både beroliger, køler og giver masser af fugt, og kan bruges på hele kroppen – også ansigtet, da den ikke fedter. Duften er sådan meget neutral og ren. Alt ved den er godt.

 

 

la-roche-posay-posthelios-aftersun

Aftersun, 139 kr., apopro.dk

 

Dit hår trænger til opmærksomhed

Du må ikke glemme håret om sommeren, for det har det også med at udtørre. Tænk også på, hvad du udsætter det for. Men reelt kan du nøjes med i en håndvending at bruge lidt hårolie. Denne er i taskestørrelse, så der er ingen undskyldning for ikke at have den med. Du skal blot putte lidt hårolie i dit hår fra midten af og ned til spidserne. Denne er den light udgave fra Moroccanoil, som ikke sætter et lidt gulligt skær i det lyse hår. Duften er også indbegrebet af sommer. Lækkert.

skønhedsprodukter, beauty, smuk, makeup, beautyblender, hårolie, tør shampoo, brugsanvisning, skønhed, beauty,

Moroccanoil, 139 kr., Nicehair

 

Et dejligt bad

Om sommeren tager man ofte lidt ekstra kolde bade for at blive frisket op. Så en let og lækker showergel, der giver en velduftende krop er virkelig en essential. Denne shower gel fra Yves Rocher dufter som en skøn sommerhave fyldt med kirsebærblomster. Det er en let brusegelé, og den er beriget med aloe vera fra økologisk avl, som gør din hud vidunderlig blød.

yves rocher shower gel kirsebærblomster Yves Rocher shower gel, 49 kr., yves-rocher.dk

Læs også: Majfund: Månedens vigtigste skønhedsnyheder til dig

· Mere fra samme kategori ·