Læs også:

Close
White-omelet nordimajbritt louring engell, alice apel hartvig,  antiinflammatorisk, antiinflammatorisk kost, danmark, diabetes, fedme, fibre, frk skrumps nordiske middelhavskost, fødevarer, havregryn, hjerte- og karsygdomme, inflammation, kål, kost, livsstil, livsstilsomlægning, mad, middelhavet, naturligt sukker, norden, nordisk, nordisk middelhavskost, overvægt, råvarer, rugbrød, sundhed, sygdomme, tarme, velværesk middelhavskost omelet

White omelet

Mad  | 

White omelet er en sundere udgave af den gængse omelet, hvor du bruger hele ægget. Her er den blot lavet af æggehvider og har lækker spinat og frisk timian i

Du kan bruge den som sund morgenmad – frokost du kan tage med på job eller en lidt lettere aftensmad serveret med lidt brød og for eksempel tomatsalat. Opskriften er fra bogen Frk. Skrumps Nordiske Middelhavskost.

Opskriften er til en portion

Det skal du bruge

• 6 æggehvider

• Salt og peber

• 10 gram ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie

• 30 gram spinat, grofthakket

• Et par kviste frisk timian, pluk bladene

• 15 gram parmesan, fintrevet

White-omelet nordisk middelhavskost omelet
Lækker ser den ud – og så er den også sund. Hurra. (Foto: Sswilliamsphotography.com)

Sådan gør du

Start med at piske æggehviderne sammen med salt og peber.

Varm olien op på en pande. Brug helst en slip-let-pande ellers så har den det med at sidde fast på panden.

Hæld hviderne ud på panden, så de dækker hele panden.

Fordel spinaten ned i æggehvidemassen.

Skru ned for varmen, og lad omeletten stege færdig.

Anret omeletten på en tallerken, og drys med frisk timian og fintrevet parmesan eller hvad du nu godt kan lide eller har i dit køkken.

Velbekomme …

 

Sådan ser bogen ud:

 

nordisk middelhavskost - bog

 

Læs også:

Seks nemme øvelser du kan lave derhjemme

push ups, træning

· Mere fra samme kategori ·