Læs også:

Close
koldskål sunde skåle bog

Det er tid til koldskål – lav den selv

Mad  | 

Vi elsker forår og koldskål. Men hvorfor ikke lave den selv? Det er super nemt og så kan du lave den lige som du elsker allermest

Vi har været så heldige at få lov til at give jer en lækker opskrift på koldskål, som både smager skønt og er billig og nem mad at lave. Den er fra bogen Sunde Skåle skrevet af Maria Engbjerg.

koldskål sunde skåle bog
Så er det forår … (Foto: Maria Engbjerg)

Det skal du bruge

Det bliver en ret stor portion. Der bliver til cirka seks skåle i denne portion. Men du kan komme resten på flaske og måske tage med til frokosten dagen efter eller spise det som morgenmad eller mellemmåltid. Denne koldskål er lavet med soyamælk og yoghurt.

Ingredienser

1 liter soyamælk naturel

1 liter soyayoghurt naturel

Saften af 2 citroner

1 stang vanilje, hvor kornene skrabes ud

4-6 spiseske ahorn- eller kokossirup

Jordbær, bananer og granola eller mysli

 

Sådan gør du

Byg din skål

Rør soyamælken sammen med citronsaften og siruppen.

Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen, og rør dem ud i soyablandingen.

Rør derefter soyayoghurten i, og smag koldskålen til.

Servér koldskålen i fine skåle med jordbær, banan og granola. Du kan selvfølgelig også bruge de klassiske kammerjunkere eller anden frugt som hindbær og blåbær.

 

Velbekomme …

Sådan ser forsiden på bogen ud:

 

bog sunde skåle suppe thailandsk

 

Læs også:

Undgå disse fejl med stueplanter

stueplanter houzz

· Mere fra samme kategori ·